Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

View Poll Results: Sunteti de acord cu acest sistem de Grupe?
DA ,mi se par cele mai echilibrate grupe! 47 64.38%
NU ,incercam sa gasim alta solutie! 26 35.62%
Voters: 73. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 06-03-09, 21:31   #91
leonard

Stage 5

leonard's Avatar

Default Re: Propunere GRUPE pt curse de accelerare

e normal cum spui tu ... de-aia e ideal ca dupa grupe sa fie si libere
leonard is offline   Reply With Quote
Old 06-03-09, 22:29   #92
ascona78

Stage 5

ascona78's Avatar

pana la libere de multe ori apuca sa se termine ziua.....)
ascona78 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-09, 15:33   #93
CoCaine
Audi Driver

Stage 5

CoCaine's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
[4Tuning International]

Cum faci tu dyno la masini 4x4 daca in Ro nu este stand dyno pt 4x4?
nu mai aberati cu idei din astea..
CoCaine is offline   Reply With Quote
Old 07-03-09, 15:53   #94
tase_astra

Stage 5

tase_astra's Avatar

Member of:
[VW]

Regulamentul LR a fost conceput pentru a incuraja tuningul pe masini.
Nu spune nimeni ca grupele sunt cele mai bune, insa eu personal sustin ca sunt cele mai potrivite pentru realitatea de la noi din acest moment.

Mai sustin de altfel si faptul ca anul asta nu mai e de curse cu masini stock. Asa cum probabil ati observat si voi, masinile au crescut mult ca nivel fata de anii trecuti.

Cat despre dyno 4X4, mai aveti putina rabdare si va fi complet functional.
tase_astra is offline   Reply With Quote
Old 07-03-09, 20:42   #95
MaliBuGTI

Stage 4

MaliBuGTI's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Pole Position Racers]

Pentru cei care se plang de actuala configuratie a grupelor Legal Racing sau a grupelor propuse de ZerO_CooL... Cine sau ce va opreste sa aveti cai mai multi, cuplu mai mare, greutate mai mica sau/si sa aveti masina potrivita pentru grupa la care participati ? Trebuie sa ai niste atuuri ca sa participi la curse si sa fii si competitiv, daca nu, te dai de distractie sau din pasiune... si pentru unii e bine si-asa.
MaliBuGTI is offline   Reply With Quote
Old 08-03-09, 13:22   #96
ascona78

Stage 5

ascona78's Avatar

Quote:
Originally Posted by MaliBuGTI View Post
Pentru cei care se plang de actuala configuratie a grupelor Legal Racing sau a grupelor propuse de ZerO_CooL... Cine sau ce va opreste sa aveti cai mai multi, cuplu mai mare, greutate mai mica sau/si sa aveti masina potrivita pentru grupa la care participati ? Trebuie sa ai niste atuuri ca sa participi la curse si sa fii si competitiv, daca nu, te dai de distractie sau din pasiune... si pentru unii e bine si-asa.
sau trisezi cum fac marea majoritate....declarand o putere mai mica sau a altui motor decat cel care il au pe masina.....pot da multe exemple
ascona78 is offline   Reply With Quote
Old 08-03-09, 17:28   #97
Calin_UKU
Dacia Driver

Stage 5

Calin_UKU's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Racing Syndicate]

Vad aici unele persoane care spun ca cei cu masini de gen nova/solenta/logan sau ce o fi pana in 75-100 de Cp nu au ce cauta la curse, DE CE???
Impartim toti aceeasi pasiune si nu mi se pare corect, daca nu am o masina mai puternica sa nu particip la curse.
Nu vrei sa vezi curse intre aceste masini dute bea un suc si cand vin grupele mari revino.
Calin_UKU is offline   Reply With Quote
Old 08-03-09, 17:56   #98
CoCaine
Audi Driver

Stage 5

CoCaine's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by Calin_UKU View Post
Nu vrei sa vezi curse intre aceste masini dute bea un suc si cand vin grupele mari revino.
Sau va organizati voi o etapa de Legale numai cu grupa 75-100 sau cum va taie capul.
Sta lumea 2-3 ore dupa grupele mici..De ce?Pentru ca vine tot romanu cu masina de carat cartofi la legale,ca are voie..De asta multa lume nu are rabdare..Binenteles ca vor fi oameni cu scaun la cap si nu vor intelege ca NIMENI NU se refera la TOATE Daciile,ci la cele care vin la curse cu o finala si un filtru sport in cel mai bun caz si au pretentii sa ia grupa..Si in fiecare oras in care se face etapa de legale se gasesc minim 15 din astia care vin de umplutura acolo..Doar ca sa stea sute de oameni in caldura/frig dupa ei..
Old 08-03-09, 18:05   #99
Calin_UKU
Dacia Driver

Stage 5

Calin_UKU's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Racing Syndicate]

Un pic m-ai inteles gresit, grupele facute de tine sunt foarte OK. Nu is numai eu in situatia asta, sa am masina facuta cat de cat si sa mi se taia din start sansa daca intru la o grupa cu masini cu mai multi cai putere.
Si ca sa nu mai aparata cei care vin de umplutura sa se faca o selectie ai masina "preparata" poti sa te inscrii, nu ai nu poti, asta ar fi o posibila varianta.
Dar nu ne lasati pe noi deoparte cei care am lucrat la masini.
Old 08-03-09, 18:11   #100
CoCaine
Audi Driver

Stage 5

CoCaine's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
[4Tuning International]

Si cuma naiba iti dai tu seama daca masina e "preparata"
Dupa fatza fiecaruia,sau cum naiba?Am mai scris mai sus,va rog nu aberati aiurea..ganditi putin inainte sa faceti anumite afirmatii..
Old 08-03-09, 18:17   #101
Calin_UKU
Dacia Driver

Stage 5

Calin_UKU's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Racing Syndicate]

Ok, poate ca am aberat putin, dar nici afirmatia ta
Quote:
Originally Posted by CoCaine View Post
Sau va organizati voi o etapa de Legale numai cu grupa 75-100 sau cum va taie capul.
nu a fost frumoasa.
Old 08-03-09, 19:06   #102
CoCaine
Audi Driver

Stage 5

CoCaine's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
[4Tuning International]

Afirmatia mea a fost un raspuns la
Quote:
Originally Posted by Calin_UKU View Post
Nu vrei sa plictisesti sute de oameni du-te si fa-ti cursele care te multumesc pe tine.Si vino la etape de Legale unde se vad masini modificate.Nu o sa ai timp de suc
Cu asta am incheiat,nu vreau sa mai discut despre aceasta problema,e prea veche si cunoscuta de toti care conteaza in lumea curselor.(Nu ma includ in aceasta categorie,stai linistit)
Old 08-03-09, 21:56   #103
Calin_UKU
Dacia Driver

Stage 5

Calin_UKU's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Racing Syndicate]

Quote:
Originally Posted by CoCaine View Post
Si vino la etape de Legale unde se vad masini modificate.Nu o sa ai timp de suc
O sa vin si ca participat si ca spectator
Old 12-03-09, 18:30   #104
crywolf

Stage 5

Dreptul fiecaruia sa concureze cu ce are. Nu tin sa vad STi vs Logan, nu ar avea nici un farmec. Dar masini aprox. egale ca si performanta este destul de interesant. La urma urmei, nu toti apar cu 200CP+.
Totusi, un pik de acord si cu CoCaine...lumea vrea sa vada bunatatile, si daca mananci prea multe antreuri, la bunatati ti se cam taie pofta
Se paote gasi o solutie de compromis. La urma urmei, nu este ceva exclusivist.....sa nu uitam inceputrile tuningului si curselor in Romania cand fiecare se dadea cu ce avea.
Cam ca la fotbal , cand au inceput banii is orgoliile sa dicteze.....s-a dus dreaq toata treaba.
Se paote o solutie de compromis.
Cat desrpe grupe, parerea mea este ca majoritatea celor care vin la curse, nu declara cati CP au pe bune. Multi chiar nu stiu......o cifra reala. Dar cum este un fenomen generalizat ....... cred ca undeva se cam egalizeaza treaba.
E si povestea faina sa nu stii ce are masina vecinului sub capota, de abia dupa ce ipierzi sau castigi. La urma urmei, e si confruntarea tunerilor, nu doar a pilotilor, si n mutle cazuri cele doua concepte nu sutn difertie.
Old 12-03-09, 21:57   #105
CoCaine
Audi Driver

Stage 5

CoCaine's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
[4Tuning International]

Trebuie sa intelegeti ca lumea NU TREBUIE sa declare cati cai are masina DECAT in situatia in care motorul de pe masina nu este cel din acte.ATAT.
Cat despre placerea fiecaruia de a concura,toata lumea a fost de acord cand tuningul era la inceput pe la noi..Dar deja apar masini din ce in ce mai performante si cum numarul de concurenti este de la etapa la etapa mai mare atunci cei cu masinile stock nu prea au ce cauta.Aici este problema.Nu da nimeni afara pe nimeni,nu se interzice participarea masinilor de grupa mica.Dar sa nu mai vina lumea la curse cu masini stock!Aici este problema.Ca 70% din cei prezenti la start cu masini stock sunt la grupele mici,de aici si discutiile care au rezultat.
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -