Cu toate ca mie mi s-a intamplat sa traga masina ca naiba in rateuri pt ca expertii care au schimbat motorul au pus mult prea mult ulei. Ca s-au gasit si altele dupa asta este altceva dar dupa ce m-am dus inapoi si i-am pus sa scoata uleiul nu mai dadea rateuri dar tot tragea greu (gasit si tevi sparte aproape de intercooler pt ca le infundasera).
__________________ "WARNING!!!! Objects seen in the mirror appear to be losing!"
n-am reusit sa mai fac nimic la masina. am iesit sambata cu ea si a mers foarte bine, i-am dat asa usor 150 pe DN1 de era prietena mea inmarmurita in dreapta. am facut niste poze si un film dar o sa le postez diseara ca nu am pozele la mine.
am luat o groapa pe DN1 de am zis ca am facut janta praf. aveam peste 130 cind am dat in ea da am coborit si m-am uitat... nimic... da ma cam speriasem ca am indoit janta
ai avut noroc cu groapa, cat am ras azi la lucru, o venit un politist cu passatul, roata spate ii statea aiurea de tot si el o luat o groapa masina mergea dea-latu abia am putut sa o bag pe elevator, o belit 1 janta+ 1 cauciuc+ 2 brate pe spate si nici amenda nu o putut sa dea
chiar naspa scaunele :P beton
arata bine, scaunele, jentile, farurile si bara spate sunt super, ar arata mai bine cu plasa in bara din fata, sau o schimbi?
cum incap rotile? jenti pe 17?
In sfarsit pot vedea si marele proiect in actiune
Masina arata super...desi mai ai multe de facut la exterior.
P.S Eu nu nu as pune plasa in bara din fata IMO
P.P.S. Vad ca ai petrecut atata timp cu masina ca ti-ai tres niste gauri prin ea (ai grija sa nu-ti prinzi degetele pe acolo cand schimbi viteza )
bara fata o voi schimba, jantele sunt pe 17 et48 (offset) si intra cam greu , trebuie sa imi indoi buza interioara de la aripi ca imi atinge la denivelari. la exterior mai este vopseaua.... ca in res nu mai am ce, barile le am, pragurile le am... oricum, cred ca masina v-a reveni la forma asta dupa cateva luni ca parca imi place mai tare "stoc" asa la exterior. la interior mai am cate ceva de facut , vreau sa ii pun pe usi piele sau imitatie de piele in ton cu scaunele. mai cate ceva la partea electrica de facut si... cam atat. aaa ca uitam , vreau sa ii pun trapa am acasa trapa cu tot cu bucata de plafon. sa vedem ce-o iesi
looool
da am si scris ca am facut un film mic. si mai am unu facut da nu stiu ce s-a intamplat ca nu il vede cititorul meu de carduri. pe aparat il vede, il bag in pc, nu il mai vede...