27-12-11, 17:14
|
|
4Tuning International Member
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [2 Roti] [BMW]
|
Re: Vw bora Edition
Quote:
Originally Posted by soosy
baietii dar si fetele
cei prin Tm si inprejurimi,cam la ce bani se face o noua prindere la jante(ex de la 5x112 la 5x100 si etc..chestii de genul)si cat este de ok procedeul + evident daca stiti pe cineva care se ocupa
|
Este un baiat aici pe forum yoyo_tim care face flanse . Eu mi-am facut la el si sunt foarte multumit si le am de un an pe masina . In jur de 4 mil sunt 4 flanse + 20 de prezoane inca un mil am platit eu . Poate acum e mia mult sau mai putin .
Gandeste-te ca flansa are min 20 mm deci ai grija la ET .
Mai ceva la curier si atat !! Mai stiu o firma in Cluj cred dar iese mai scump. Altceva nu este in Romania , am cautat eu mult .
edit: asta e
https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...-centrare.html
Last edited by SAX1987; 27-12-11 at 17:19.
|
|
|
27-12-11, 17:19
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Astia din CJ sunt scumpi rau ,produc doar pt export , mai fac asa pe sub mana dar te ard , mai bine face in alta parte
|
|
|
27-12-11, 17:21
|
|
  Stage 5
|
Sa faca la yoyo ca altundeva n-are unde ..
Periculoase nu sunt dar mai trebuie verificata strangerea la cateva luni . Ale mele nu bat nu se desfac ..stau perfect si am 2 de 30 pe fata si 2 de 25 pe spate pe roti de 19 ...
am uitat sa zic de greutatea lor ... trebuie luata in considerare si asta !!!
|
|
|
27-12-11, 17:42
|
|
 Stage 5
Member of: [AUDI] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by RIcKO
Vezi ca face Ziemens chestia cu modificatul distantei la prezoane , si Brandex parca mai face , daca vrei buze , am eu un set 17 8,5 J et 13 5x120 proaspat polishate integral , intereseaza-te vezi ce e cu modificatul ala si daca te intereseaza jantele vorbim,vezi ca am topic cu ele de vanzare ,Bafta
|
da,mersi
o sa vorbesc cu baietii,in special cu brandex ca cu el am mai colaborat pentru una alta
legat de jante...nu stiu ce sa zic,adevarul este ca am gasit 8.5 j cu dubla prindere dar mi-ar trebui mai lat pe spate,eventual daca ai avea buze de cel putin 9j..(9.5 ar fi ideal)...
ne auzim
|
|
|
27-12-11, 17:47
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SAX1987
Sa faca la yoyo ca altundeva n-are unde ..
Periculoase nu sunt dar mai trebuie verificata strangerea la cateva luni . Ale mele nu bat nu se desfac ..stau perfect si am 2 de 30 pe fata si 2 de 25 pe spate pe roti de 19 ...
am uitat sa zic de greutatea lor ... trebuie luata in considerare si asta !!!
|
mda,ma referea preiculoase in primul rand la siguranta cu care o sa stea rotiile prinse si mai apoi evident daca o sa fie bine centrate...ca pe urma bat ca draq si nu stii de ce
o sa intreb si de yoyo,cel putin sa imi fac o ideie ca si lucrare si mai ales ca si pret pentru ca va trebui sa fac niste calcule cat ma ajunge cu modificat,cu polisat cu jantele in sine si etc..daca are rost sau nu
evident pentru ceva frumos trebuiesc sacrificii dar totusi
oricum ii clar ca prinderea asta de 5x100 pe 17 ii al draq de rar si nu gasesc nimic frumos la noi
2 seturi erau aici pe forum prin 2009 si acum recent nu de mult(un brock b1 8 cu 9j de la vladucutz si un Dz exklusiv de la Sorin gti)
|
|
|
27-12-11, 17:52
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Soosy vezi ca tu nu calculezi cum trebuie buzele , nu J iti da buza? ci ET + J ca poate sa fie 11J si sa aiba buza de 2 cm ....ai grija cum iti alegi jantele,iar la astea care zic eu ,buzele sunt destul de late ,,,,
|
|
|
27-12-11, 17:55
|
|
  Stage 5
|
Pai ti-am zis eu ca nu bat si ca sunt centrate bine ce mai vrei ?  ce nu ma crezi pe mine ..
Mai intreaba si altii ca omul se ocupa de mult cu asa ceva .
Ce e frumos e scump si complicat de pus .. altfel ar avea toata lumea ..
|
|
|
27-12-11, 18:40
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Este un baiat aici pe forum yoyo_tim care face flanse . Eu mi-am facut la el si sunt foarte multumit si le am de un an pe masina . In jur de 4 mil sunt 4 flanse + 20 de prezoane inca un mil am platit eu . Poate acum e mia mult sau mai putin .
Gandeste-te ca flansa are min 20 mm deci ai grija la ET .
Mai ceva la curier si atat !! Mai stiu o firma in Cluj cred dar iese mai scump. Altceva nu este in Romania , am cautat eu mult .
edit: asta e
https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...-centrare.html
|
mda...intervine si acest calcul cum este ET-ul ca se modifica serios..nici tractor nu as vrea sa fie apoi sa trag aripile dupa jante sa zici ca ii wide body kit
legat de pret...este acceptabil sa zicem 100 eu pentru a putea folosi orice janta pe propria masina...acum depinde
Quote:
Originally Posted by RIcKO
Soosy vezi ca tu nu calculezi cum trebuie buzele , nu J iti da buza? ci ET + J ca poate sa fie 11J si sa aiba buza de 2 cm ....ai grija cum iti alegi jantele,iar la astea care zic eu ,buzele sunt destul de late ,,,,
|
da,oarecum nu ne-am inteles
am crezut ca vorbesti de keskin kt 1...ca ai la vanzare
iar legat de buza,da,corect...nu ii vorba de J...evident as prefera sa fie 6 chiar numai buza sa fie  )
jantele astea sunt misto 
vedem..ne auzim
Quote:
Pai ti-am zis eu ca nu bat si ca sunt centrate bine ce mai vrei ?  ce nu ma crezi pe mine ..
Mai intreaba si altii ca omul se ocupa de mult cu asa ceva .
Ce e frumos e scump si complicat de pus .. altfel ar avea toata lumea ..
|
ii vorba ca eu sa fiu convins,atat
da,ca sa fie frumos trebuie ceva de munca si bani in plus dar repet,sunt si niste calcule dupa care sa zici ca"ba dau intradevar ceva mai mult dar sunt multumit si merita",nu ca te apuci de toate smenariile posibile si pe urma ai o suma de te doare capul si gaseai altceva fara complicatii ori peste ce ai reusit sau eu stiu...
Last edited by soosy; 27-12-11 at 18:43.
|
|
|
27-12-11, 20:43
|
|
 Stage 5
|
stiti careva de vanzare buze de 9-9.5j keskin kt1?!(1 inchi sau cat o fi ele ca nu stiu exact dimensiunea)..... 
|
|
|
28-12-11, 02:50
|
|
Fiat Driver
 Stage 5
Member of: [Fiat] [VW]
|
scuze ca ma bag in discutie. daca vrei, se poate face redrill la fuzete/discuri de frana pentru alta prindere. stiu ca la bora se poate face, ca sa nu scoti prea tare rotile in afara.
daca te intereseaza , am eu 4 jante artec l edition, 8j cu 9j, cred ca le stii, cu mijlocul portocaliu. ne putem intelege la un pret decent si daca vrei iti vopsesc centrul in ce culoare doresti tu.
trebuie sa te gandesti f bine la et-ul jantelor, mai ales ca jantele de bmw au et destul de mic.
eu am avut 9j pe fata cu et33 si imi loveau in aripi la denivelari f mari. foarte indicat e 9j cu et 38-40, 8j -> et 35. pt 8,5j ar fi undeva intre. pe spate mai poti sa jonglezi cu camber, stretch f mare.
www.willtheyfit.com -> un site foarte bun ca sa iti calculezi ce jante poti sa pui pe masina raportat la ce ai acum pe masina.
p.s. legat de flanse de trecere, minimul e ca sa fie din metal, si grosimea e de 12mm, cu prezoane cu cap inecat. eu asa am avut pt a asigura trecerea de la 4x98 la 5x112.
Last edited by Detman; 28-12-11 at 02:56.
|
|
|
28-12-11, 09:03
|
|
Stage 3
|
http://vwforum.vwforum.ro/topic/8015...jante-oem-vag/
Salut ,bag de seama ca vrei jante mai speciale ....ai mai sus un link cu rh zw3 8J fata si 9J spate cu o diferenta considerabila intre ele ,vreo 25mm de buza polisata,cu tot cu cauciucuri si 4 distantiere , cred ca iti mai trebuie 2 distantiere tip flansa si doar atat! Pretul e chiar f. ok pe care il cere ,avand in vedere ca include si gumele. Si eu am fost in situatia ta si am trecut la 5x112 ,flansele le-am luat de la yoyo_tim si sunt bine facute deci recomand sa iei de la el.Bafta
Last edited by daddyflo87; 28-12-11 at 09:27.
|
|
|
28-12-11, 18:27
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by soosy
stiti careva de vanzare buze de 9-9.5j keskin kt1?!(1 inchi sau cat o fi ele ca nu stiu exact dimensiunea).....  
|
Nu exista buze de keskin kt1 pentru ca jantele nu sunt modulare!
Identice cu kt1 si modulare sunt doar oz futura!
|
|
|
29-12-11, 11:24
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Detman
scuze ca ma bag in discutie. daca vrei, se poate face redrill la fuzete/discuri de frana pentru alta prindere. stiu ca la bora se poate face, ca sa nu scoti prea tare rotile in afara.
daca te intereseaza , am eu 4 jante artec l edition, 8j cu 9j, cred ca le stii, cu mijlocul portocaliu. ne putem intelege la un pret decent si daca vrei iti vopsesc centrul in ce culoare doresti tu.
trebuie sa te gandesti f bine la et-ul jantelor, mai ales ca jantele de bmw au et destul de mic.
eu am avut 9j pe fata cu et33 si imi loveau in aripi la denivelari f mari. foarte indicat e 9j cu et 38-40, 8j -> et 35. pt 8,5j ar fi undeva intre. pe spate mai poti sa jonglezi cu camber, stretch f mare.
www.willtheyfit.com -> un site foarte bun ca sa iti calculezi ce jante poti sa pui pe masina raportat la ce ai acum pe masina.
p.s. legat de flanse de trecere, minimul e ca sa fie din metal, si grosimea e de 12mm, cu prezoane cu cap inecat. eu asa am avut pt a asigura trecerea de la 4x98 la 5x112.
|
mda...mare batai de cap o sa-mi dea alesul ET-ului,sa nici nu frece prin interior dar nici sa nu am 3-4 cm din janta in exterior ca arata urat
oricum la golf 4\bora din cate vad intra Et foarte mic..de la 35 in sus chiar si 8j
mersi de pont cu eturiile,o sa tin cont,sper sa iasa bine ca am asa o retinere sa nu dau banii aiureah si apoi sa umblu dupa distantiere,ca nu imi intra,pe urma is prea afara si etc...
legat de jantele tale,ar fi ok...ceva simplu spitat,polish caut..modulare sau chiar nemodulare(nu asta conteaza)si sa fie neaparat max 8j pe fata si cel putin 9j pe spate
ne auzim...poate facem cumva
deocamdata mersi mult
Quote:
Originally Posted by daddyflo87
http://vwforum.vwforum.ro/topic/8015...jante-oem-vag/
Salut ,bag de seama ca vrei jante mai speciale ....ai mai sus un link cu rh zw3 8J fata si 9J spate cu o diferenta considerabila intre ele ,vreo 25mm de buza polisata,cu tot cu cauciucuri si 4 distantiere , cred ca iti mai trebuie 2 distantiere tip flansa si doar atat! Pretul e chiar f. ok pe care il cere ,avand in vedere ca include si gumele. Si eu am fost in situatia ta si am trecut la 5x112 ,flansele le-am luat de la yoyo_tim si sunt bine facute deci recomand sa iei de la el.Bafta
|
mersi de anunt,am vorbit cu omul,dupa masa ma si vad cu el,de pret ce sa zic,asa la prima vedere da ii ok(dar din cate am vb cu omul gumele sunt praf,necesita jantele un nou polish..deci nu is chiar boboc cum pare)dar la un pret ok daca ma inteleg,poate poate mai ales ca mai imi trebuie 150 eu min pentru gume si flanse la 5x100
Quote:
Originally Posted by geo_gee2005_xxx
Nu exista buze de keskin kt1 pentru ca jantele nu sunt modulare!
Identice cu kt1 si modulare sunt doar oz futura!
|
da,pe urma am vazut si eu
in fine,nu aia ma intereseaza ca sunt modulare sau nu,am ideia ca miezul sa fie simplu si pe urma buza polish....atat
din pacate inseamna ca keskin kt1 daca cumpar trebuie sa le iau un configuratie dorita,ca nu o sa le pot modifica ulterior
am gasit toate 4 8j si imi faceam sperante ca le modific 2 la 9j si o sa fie vis
|
|
|
29-12-11, 11:51
|
|
Stage 3
|
Daca te intelegi sa le iei fara distantiere e numai bun atunci. La flanse vei avea nevoie de inca un set de prezoane,recomand sa iei originale si eventual mai tai din hexagon la strung ... Daca pui flanse de 30mm nu cred ca ar mai trebui modificate prezoanele.Bafta
|
|
|
29-12-11, 12:00
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by daddyflo87
Daca te intelegi sa le iei fara distantiere e numai bun atunci. La flanse vei avea nevoie de inca un set de prezoane,recomand sa iei originale si eventual mai tai din hexagon la strung ... Daca pui flanse de 30mm nu cred ca ar mai trebui modificate prezoanele.Bafta
|
vedem cum o fi
in primul rand jantele sa fie ok...si sa fie la pret bun ca pe urma restul de "pieasaraie" gen gume,flanse,prezoane si etc se gasesc incet incet
dar daca jantele sunt cu porbleme mai bine ma las atunci  )
oricum in continuare valabil...brock b1:X....rh zw 1 si keskin kt 1...caut caut si caut
|
|
|
|
|