Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Masina mea Fiat

Reply

Thread Tools
Old 16-10-11, 14:20   #391
Dj_kyd

Stage 5

Dj_kyd's Avatar

Member of:
[Fiat]
Default Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

Lasa ca o sa vezi u ce culoare o sa faci...
Toamna a venit... la iarna o treci pe garare?...
Dj_kyd is offline   Reply With Quote
Old 16-10-11, 16:32   #392
bogdan650

Stage 4

bogdan650's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[PARTICIPANT CURSE]

Felicitari pentru ceea ce ai realizat pana acum ! sunt unul din putini oameni care stiu in ce hal (imi permiti sa zic asta ca sti si tu cum era ) arata puntachele cand l-ai cumparat ...Sincer sunt bucuros ca ai dus la bun sfarsit planurile de ..acum 2 ani aproximativ .. Inca odata felicitari si toate cele bune de la un pasionat de italiene plecat de pe plaiurile natale . Posibil duminica vitoare sa vin in "recunoastere" prin tg-jiu ..poate iesim la o cafe` sa mai vb.. ..

Nu lasa Sudoru' sa-ti tuneze motoru' !

bogdan650 is offline   Reply With Quote
Old 17-10-11, 11:12   #393
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dj_kyd View Post
Lasa ca o sa vezi u ce culoare o sa faci...
Toamna a venit... la iarna o treci pe garare?...

Cand o sa pun tablele o sa ma ocup de jantele astea in primu rand o sa vina buza polishata si culoarea spitelor o sa vad cum o sa ramana ,si masina o sa circule cu siguranta si la iarna pentru ca eu stau in partea cealalta a orasului ca sa iti dai seama stau undeva pe langa iesirea spre craiova decii am ceva de mers vreo 5 km distanta ,numai de bine !

Te salut!
sike is offline   Reply With Quote
Old 17-10-11, 11:25   #394
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by bogdan650 View Post
Felicitari pentru ceea ce ai realizat pana acum ! sunt unul din putini oameni care stiu in ce hal (imi permiti sa zic asta ca sti si tu cum era ) arata puntachele cand l-ai cumparat ...Sincer sunt bucuros ca ai dus la bun sfarsit planurile de ..acum 2 ani aproximativ .. Inca odata felicitari si toate cele bune de la un pasionat de italiene plecat de pe plaiurile natale . Posibil duminica vitoare sa vin in "recunoastere" prin tg-jiu ..poate iesim la o cafe` sa mai vb.. ..
Salut man m-ai tii minte cum arata tripla aia lipita cu silicon si scociii ))) ai de mine si de mine primu schimb de ulei l-am facut la tine acasa ) ,cu siguranta mai sunt de facut la masina ,m-ai tot timpul se gaseste cate ceva ,ne auzim duminica ..

Te salut
Old 17-10-11, 11:35   #395
sike

Stage 5

sike's Avatar

Una peste alta zilele astea vor urma urmatoarele chestiunii de facut la masinuta si anume:

Azii o sa merg sa imi fac itp-ul ca imi expira sper sa iese bine

-Maine o sa merge sa imi refac haionul si anume sa imi astupe gaurile de la incuietoare si stergator cu tabla deoarece cu fibra nu e treaba crapa ..si astfel o sa merg sa mi le astupe cu tabla sa nu mai am probleme

-tot azii mi-am comandat buji noi ngk deoarece astea ale mele prezinta urme de oboseala si o sa le schimb

-mi-am comandat si becul xenon care abia azii sau maine o sa imi vina cam scumpicel (65ron)

-Tot zilele urmatoare o sa merg sa o ridic pe elevator deoarece mecanicul care mi-a pus capatul de planetara nu stiu ce a putut sa faca cred ca a batut in el pana i-a facut un mic joc si astfel o sa merg sa vad ce sa intamplat ,cel putin o sa merg cu ea la mecanicul meu care pana akuma a fost in renovare cu service-ul si nu am putut sa mai apelez la servicile lui ,si zilele astea o sa merg sa vad cum sta treaba .

-Am mai cumparat un litru de antigel pentru completare asta ca sa intru in iarna ok din punct de vedere mecanic
Old 19-10-11, 09:58   #396
sike

Stage 5

sike's Avatar

Cum spune-am acuma cateva zile aveam anumite chestiuni de facut la masinuta ,ziua de ierii pot sa zic ca a fost o zii plina in primu rand am mers cu masina sa ii fac itp-ul cu ceva emotii dar pana la urma a iesit bine si nu a fost nici un fel de problema ,tot ierii am primit si cele 4 bujii ngk pe care urmeaza sa le montez zilele astea plus mult asteptatul bec xenon pe care am reusit sa il montez aseara ..

Dupa ce am terminat cu itp-ul am zis ca daca tot sunt la domeniul masina sa rezolv in mare ce nu imi placea de nici o culoare la ea si anume haionul care avea oare ce urme de oboseala si am decis sa merg sa imi astupe gaura de la stergator si de la incuietoare cu tabla ,pentru ca am incercat de doua orii cu fibra si de fiecare data am avut acelasii rezultat si anume a crapat ,pana la urma am rezolvat treaba cu haionul mai trebuie finisat si apoi vopsit ,apoi am zis ca sa imi astupe si gaura unde a fost sigla cu fiat de pe capota tot cu tabla am facut-o si pe asta si cu banii putini pot sa zic adica 30 de ron toate operatiunile ca altfel nu ma apucam de era mai mult

Si ceva poze
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Fotografie0218.jpg
Views:	63
Size:	455.2 KB
ID:	2190787   Click image for larger version

Name:	Fotografie0219.jpg
Views:	56
Size:	743.6 KB
ID:	2190788   Click image for larger version

Name:	Fotografie0220.jpg
Views:	67
Size:	475.9 KB
ID:	2190789  

Name:	Fotografie0221.jpg
Views:	49
Size:	446.9 KB
ID:	2190790  
Old 19-10-11, 10:01   #397
sike

Stage 5

sike's Avatar

ASTEPT SI O SUGESTIE VA ROG FRUMOS VREAU SA RENUNT LA 'BAD BOY' CREDE-TI CA O IDEE BUNA?

Va multumesc anticipat !
Old 19-10-11, 12:35   #398
Jokerman170
Fiat Driver

Stage 5

Jokerman170's Avatar

Member of:
[Fiat]

da
Jokerman170 is offline   Reply With Quote
Old 19-10-11, 13:37   #399
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jokerman170 View Post
da
Asa ma gandeam si eu man ca daca tot vopsesc toata capota mai bine o fac stoc si gata ca pica mai bine plus ca ma chinui de fiecare data cand inchid capota sa nu lovesc in faruri si din astea ,si plus ca am ajuns la concluzia sa nu ma mai complic cu tot felul de narozii ,tocmai ce am schimbat si bujiile si pot sa zic ca are toate consumabilele ok ..imi stateau in cap bujiile m-ai ales ca nu le-am schimbat niciodata de cand am masina bineinteles ca erau intr-o stare jalnica ,daca tot am umblat la bujii si am fost nevoit sa desfac carcasa de la filtru de aer am curatat si clapeta de la accelaratie care era destul de murdara ..urmeaza ca in zilele urmatoare sa termin cu capota fata si haionul spate m-ai ales ca imi permite vremea ..

Te salut!
Old 19-10-11, 14:45   #400
bogdan650

Stage 4

bogdan650's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[PARTICIPANT CURSE]

Bravo ! .. si eu zic sa renunti la badboy daca sti ca nu e facut calumea ..intrebare: cum a fost pana acum fara stergator la hayon ? si eu vreau sa renunt la el dar stiu ca hatch`urile sunt dependente de stergator pe spate pt ca tot jegul de pe carosabil urca pe luneta. Duminica poate iti faci timp 1 ora sa ne vedem .. lasa-mi un nr de apel ceva .. Stima !!
bogdan650 is offline   Reply With Quote
Old 19-10-11, 14:50   #401
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by bogdan650 View Post
Bravo ! .. si eu zic sa renunti la badboy daca sti ca nu e facut calumea ..intrebare: cum a fost pana acum fara stergator la hayon ? si eu vreau sa renunt la el dar stiu ca hatch`urile sunt dependente de stergator pe spate pt ca tot jegul de pe carosabil urca pe luneta. Duminica poate iti faci timp 1 ora sa ne vedem .. lasa-mi un nr de apel ceva .. Stima !!
Salut man ,da o sa renunt la el gata m-am decis sper ca pana pe sambata sa pot sa rezolv cu masina ,si in ceea ce priveste stergatorul spate imagineaza-ti ca eu am si folie pe spate si e si mai rau cand e murdara luneta dar eu sincer iti zic nu mi se pare un incovenient daca renunti la stergator ca se vede destul de ok,daca sunt in oras ne auzim cu ceea mai mare placere ..numarul este acelasii 0767944311

Te salut!
Old 20-10-11, 16:37   #402
sike

Stage 5

sike's Avatar

Un mic up-date si la faruri urmeaza sa fie date jos 'angels-eyes-urile ' si o sa incerc si full poslih la sticla ...urmeaza poze in zilele urmatoare !!

Va salut!
Old 21-10-11, 11:10   #403
sike

Stage 5

sike's Avatar

Se pare ca ma cam bantuie ghinionul ,desi am schimbat capatul acela de planetara acuma 2 saptamanii se pare ca asa zisul mecanic a facut 'cacatul praf' si anume aseara am mers cu masina pe elevator pentru ca simteam ca ceva nu e ok cand bag in viteza numai bine ajung la mecanicul meu care isi terminase service-ul de amenajat si bineinteles ca sa minunat omul de ce au putut sa imi faca altii ,a dat jos planetara in mod corespunzator nu cum a facut cel din inainte ciocanee si aiurelii de genu .. cand a dat-o jos si a desfacut burduful erau sarite acele de la doua coaroane practic numai una era intreaga ,si asa am fost nevoit azii sa comand din nou capatul de planetara din cauza unui distrus ...asta e ce sa mai zic cand e sa fie ghinion si nepricepere aicii se ajunge ,sper ca maine sa pot sa iau masina si sa pot sa fac in continuare ce m-ai am de facut la ea ..
Old 21-10-11, 11:30   #404
jumP3rCS

Stage 5

jumP3rCS's Avatar

Member of:
[Fiat]

uite cum arata daca te ajuta ti le dau !
Attached Thumbnails

Name:	Picture 092.jpg
Views:	74
Size:	1.56 MB
ID:	2193084   Click image for larger version

Name:	Picture 093.jpg
Views:	52
Size:	1.22 MB
ID:	2193085  
jumP3rCS is offline   Reply With Quote
Old 21-10-11, 11:51   #405
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by jumP3rCS View Post
uite cum arata daca te ajuta ti le dau !
Mersi de poze man din ceea ce vad eu astea sunt de punto in 4 usii si mi se pare sigur ca nu se potrivesc... akuma nu stiu exact ..Mersii frumos oricum! Mai vb zilele astea
- Copyright 2025 4Tuning -