Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Masina mea Fiat

Reply

Thread Tools
Old 04-03-12, 20:49   #691
sike

Stage 5

sike's Avatar

Default Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

Quote:
Originally Posted by marius3030 View Post
a iesit super masina!
cred ca unii sunt "chiori" ca nu vad ca in poze se vad doar niste pixeli aiurea si nu vopseaua coaja de portocala sau cum s-au mai exprimat ei pe aici!
uitati-va la luciul lacului fratilor si va dati seama cuma iesit si lucrarea!
oricum..sunt sg ca sike o sa faca nkiste poze mai profi ca sa elimine suspiciunile!
CUMPAR APARAT PHOTOOO, e greseala mea ca nu am subliniat ca mi-am bagat nasul in aparatul photo si l-am cam dereglat ,DAR daca se da o pagina inapoi se pot vedea poze cu ea la vopsit si nu existau coji de mandarine
sike is offline   Reply With Quote
Old 04-03-12, 20:52   #692
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Quote:
a iesit super masina!
cred ca unii sunt "chiori" ca nu vad ca in poze se vad doar niste pixeli aiurea si nu vopseaua coaja de portocala sau cum s-au mai exprimat ei pe aici!
uitati-va la luciul lacului fratilor si va dati seama cuma iesit si lucrarea!
oricum..sunt sg ca sike o sa faca nkiste poze mai profi ca sa elimine suspiciunile!
pentru astia care se cred invatati dar uita bunele maniere, aia nu e vopsea de calitate, este aplicata aiurea si uscata la lumina soarelui de martie, care, se mai numeste de altfel si "coaja de portocala". Daca incerci sa dezvolti un subiect incearca inainte sa te documentezi pe tema respectiva.
L.E. @ sike - puteai acorda ceva mai multa atentie detaliilor, daca tot faceai o vopsire integrala.

Last edited by fasso; 04-03-12 at 20:55.
fasso is offline   Reply With Quote
Old 04-03-12, 20:57   #693
sk8erboy16

Stage 2

sk8erboy16's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by sike View Post
Frumos. Munca ta nu a fost in zadar.
sk8erboy16 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-12, 20:58   #694
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

asta-i pentru astia desteptii !

Vopsitorie auto. Defecte de vopsire. Ep.8 Coaja de portocala ( Orange - Peel Effect )
Definitie :

Aspectul vopselei la suprafata este similar cu cel al unei coaje de portocala.

Cauze:

1. Distanta de vopsire mult prea mare.
2. Presiune de vopsire prea scazuta.
3. Grosimea stratului prea mica.
4. Vascozitatea vopselei este prea mare.(vopsea prea diluata).
5. Intaritorul si/sau diluantul folosit sunt prea rapide pentru conditiile de aplicare si pentru marimea suprafetei de vopsit.
6. Duza pistolului prea mica.
7. Timp de zvantare prea lung intre straturi.
Cum se evita:
1. Pastrati distanta recomandata de vopsire.
2. Vopsiti la presiunea indicata.
3. Aplicati intotdeauna straturi pline.
4. Pastrati vascozitatea de aplicare recomandata.
5. Alegeti intaritorul potrivit pentru conditiile de vopsire si dimensiunea pieselor ce urmeaza a fi vopsite.
6. Folositi duza de pistol recomandata.
7. Lasati timpii de aerare recomandati.

Remediu:

Daca defectul este minor se polisheaza suprafata.
Daca defectul este major slefuiti suprafata si apoi revopsiti.
Old 04-03-12, 21:01   #695
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by fasso View Post
pentru astia care se cred invatati dar uita bunele maniere, aia nu e vopsea de calitate, este aplicata aiurea si uscata la lumina soarelui de martie, care, se mai numeste de altfel si "coaja de portocala". Daca incerci sa dezvolti un subiect incearca inainte sa te documentezi pe tema respectiva.
Hai sa iti zic ceva ,de obicei nu imi place sa ma contrazic ,dar ma cam jignesti atat pe mine cat si munca mea ,vorbesti in neecunostinta de cauza vopseaua nu e aplicata aiurea si nici uscata la lumina soarelui asa ca masoarati vorbele , asa ca te rog frumos si amabil sa nu iti batii joc de munca si banii mei pentru ca nu iti permit sa aruncii niste vorbe total aiurea,Da stiu tu estii ala care nu iti place fibra cleanul si toate cele am vazut posturile tale in schimb iti place vopseaua la spray... ..e strict problema ta asa cum si aceasta masina e strict problema mea.....
Old 04-03-12, 21:07   #696
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

daca tu ti-ai deschis topic pe acest forum si te astepti sa primesti numai remarci bune si sa fii idolarizat si considerat un semi-zeu de catre anumite persoane, te sfatuiesc cu drag sa-l inchizi. Ochiul se educa, si stie cand vede ceva care nu arata cum trebuie.Eu ti-am expus pur si simplu parerea mea personala, nu mi-am batut joc de absolut nimic, putin ma doare cati bani ai dat si cata munca ai depus sa faci respectivele carpeli. Mie nu imi place cum a iesit, punct.
P.S. acum am vazut ca nu e uscata afara, ci in garaj. Nu ca altii care platesc numai motorina la cuptor de 100 de lei sa-si poata usca vopseaua aia la spray...

Last edited by fasso; 04-03-12 at 21:09.
Old 04-03-12, 21:08   #697
Devu
Honda Driver

Stage 5

Devu's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by sike View Post
Hai sa iti zic ceva ,de obicei nu imi place sa ma contrazic ,dar ma cam jignesti atat pe mine cat si munca mea ,vorbesti in neecunostinta de cauza vopseaua nu e aplicata aiurea si nici uscata la lumina soarelui asa ca masoarati vorbele , asa ca te rog frumos si amabil sa nu iti batii joc de munca si banii mei pentru ca nu iti permit sa aruncii niste vorbe total aiurea,Da stiu tu estii ala care nu iti place fibra cleanul si toate cele am vazut posturile tale in schimb iti place vopseaua la spray... ..e strict problema ta asa cum si aceasta masina e strict problema mea.....
Haters gonna hate!
Devu is offline   Reply With Quote
Old 04-03-12, 21:21   #698
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by fasso View Post
daca tu ti-ai deschis topic pe acest forum si te astepti sa primesti numai remarci bune si sa fii idolarizat si considerat un semi-zeu de catre anumite persoane, te sfatuiesc cu drag sa-l inchizi. Ochiul se educa, si stie cand vede ceva care nu arata cum trebuie.Eu ti-am expus pur si simplu parerea mea personala, nu mi-am batut joc de absolut nimic, putin ma doare cati bani ai dat si cata munca ai depus sa faci respectivele carpeli. Mie nu imi place cum a iesit, punct.
P.S. acum am vazut ca nu e uscata afara, ci in garaj. Nu ca altii care platesc numai motorina la cuptor de 100 de lei sa-si poata usca vopseaua aia la spray...

Iti multumesc pentru sfat,sa fi sanatos!
Old 04-03-12, 21:23   #699
Jokerman170
Fiat Driver

Stage 5

Jokerman170's Avatar

Member of:
[Fiat]

nu imi bat joc de nimeni insa vopseaua cel putin in anumite locuri este intradevar sub standarde

ie:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1330810385

cat despre marius, mai deschide-ti ochii inainte sa faci chiori pe altii amice

iar fasso las-o mai moale ca si tu te-ai vaietat cateva luni dupa ce ti-am dat niste sfaturi despre Sony

Jokerman170 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-12, 21:28   #700
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Doar mi-am expus punctul de vedere, nu vad sa fi jignit pe nimeni. Nu va obliga nimeni sa ma cititi pe mine
Quote:
Originally Posted by Jokerman170 View Post
iar fasso las-o mai moale ca si tu te-ai vaietat cateva luni dupa ce ti-am dat niste sfaturi despre Sony
true.
Old 04-03-12, 21:54   #701
marius3030

Stage 5

marius3030's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]
[SKODA]

mai fratilor,forumul asta nu este pt a ne certa si contrazice noi!
credeti-ma ca stiu ce spun cand afirm ca vopseaua este cat se poate de ok,numai ca asa se vede din cauza aparatului!eu cu Silviu aka Sike vb si pe mess si am vazut multe poze cu masina in care se vedea f bn s vopseaua!
deasta am spus sa-l lasam sa faca alte poze,cu alt aparat siapoi mai vb!
binenteles ca orice parere conteaza,pt ca asa a aparut si vb asta : "orice sut in fund e un pas inainte" ,dar unile comenturi sunt prea acide!
o seara buna la toata lumea!!!

/// E39

www.e39.ro
marius3030 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-12, 22:38   #702
valitataye

Stage 5

valitataye's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[SEAT]
[4Tuning International]

Continuati prin PM cearta,nu are rost sa umplem threadu cu postari despre cum a vopsit masina.."Coaja de portocala" se scoate prin polishare pentru cei care nu stiu,si e cam imposibil sa nu apara oricat de profesionist e vopsitorul.Am vazut masini iesite din fabrica asa,deci nu are rost sa comentam aiurea doar ca sa ne aflam in treaba.
Iar sike,bravo frate ca ai reusit sa iti termini masina,bafta in continuare cu ea
Old 05-03-12, 11:17   #703
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
mai fratilor,forumul asta nu este pt a ne certa si contrazice noi!
credeti-ma ca stiu ce spun cand afirm ca vopseaua este cat se poate de ok,numai ca asa se vede din cauza aparatului!eu cu Silviu aka Sike vb si pe mess si am vazut multe poze cu masina in care se vedea f bn s vopseaua!
deasta am spus sa-l lasam sa faca alte poze,cu alt aparat siapoi mai vb!
binenteles ca orice parere conteaza,pt ca asa a aparut si vb asta : "orice sut in fund e un pas inainte" ,dar unile comenturi sunt prea acide!
o seara buna la toata lumea!!!
Stai linistit ,ca astfel de momente nu fac decat sa ma incurajeze si mai mult ,vb ta 'orice sut in fund e un pas inainte' ...in mare trebuia sa se tina cont de ceva si anume masina nu este terminata trebuia sa postez poze cand era polishata ceruita si toate cele ..asa cum scriam si cu ceva pagini in urma am spus foarte clar ca accept orice fel de critica ,sfat si nu vreau sa par un semi-zeu pentru mine aceasta masina reprezinta o gramada de fiare si atat...

Numai de bine!
Old 05-03-12, 11:39   #704
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by valitataye View Post
Continuati prin PM cearta,nu are rost sa umplem threadu cu postari despre cum a vopsit masina.."Coaja de portocala" se scoate prin polishare pentru cei care nu stiu,si e cam imposibil sa nu apara oricat de profesionist e vopsitorul.Am vazut masini iesite din fabrica asa,deci nu are rost sa comentam aiurea doar ca sa ne aflam in treaba.
Iar sike,bravo frate ca ai reusit sa iti termini masina,bafta in continuare cu ea
Aici poate a fost greseala mea sa postez poze cu masina imediat dupa ce am scos-o si unde a stat 1 saptamana afara in praf si toate cele plus ca la masina sa nu uitam sau montat unele chestii unde sa lucrat cam murdar ,nu vreau sa ma scuz sau chesti de genul ,dar orice masina care iese de la vopsit necesita o curatare si o intretinere corespunzatoare ,nu e facuta vai doamne super ok dar de aicii la a spune ca am facut carpelii e o cale lunga ,adica cei de la ghetto tuning sau multii altii care repara un spoiler cu fibra se cheama carpeala?

ORICUM PT MINE E UN SUBIECT INCHIS

Numai de bine!
Old 05-03-12, 14:09   #705
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

carpeala in sensul ca ai preferat sa repari bara respectiva in loc sa o schimbi, ceea ce consider ca era mult mai usor. nu trebuie sa te superi pe mine si sa ma ai la sentiment, repet, poti bine merci trai si fara opinia mea, eu doar am spus ce mi-a sarit la ochi. si apoi m-am suparat datorita remarcilor tampite in privinta denumirii defectului de vopsire(coaja de portocala) si a faptului ca am fost facut chior pe fata. aviz amatorilor, inainte sa va aventurati intr-o discutie care se dovedeste a fi fara rost, incercati sa va documentati inainte, vorba aia, google is my friend. iar despre masina, o polish-are zic eu ca rezolva asa zisele defecte.
- Copyright 2024 4Tuning -