Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Masina mea Fiat

Reply

Thread Tools
Old 26-10-11, 10:59   #421
sike

Stage 5

sike's Avatar

Default Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

Am zis zilele trecute ca o sa renunt la angel's -eyes-uri ' si ierii m-am ocupat de lucrul asta ,si anume am desfacut sticla de la far (mi-a fost m-ai usor pentru ca a m-ai fost data jos ) dupa care am zis ca o sa incerc un up-date la far si anume vruiam sa fac ceva altfel adica ceva care sa iese putin in evidenta ,si dupa o curatare am aplicat un strat de vopsea rezistenta pe plastic ,dupa care am zis sa scot in evidenta lupa si atuncii am vopsit si celalalte elemnte in asa fel in cat sa il fac sa arate cat mai ok,dupa care am optat pentru un nou bec de pozitie si am zis sa il pun portocaliu si zic eu ca e exact in ton cu sticla de la semnalizare ,sincer a meritat fiecare besica de pe degete chiar nu am asteptam sa iese atat de bine pacat ca nu am avut sa fac poze cu aparatul pentru ca arata foarte bine ,si practic cu banii putini si ceva ambitie + munca am reusit sa fac ceva destul de placut ochiului ...

Si ceva poze facute cu telefonul de unde am inceput si unde am terminat
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Fotografie0229.jpg
Views:	92
Size:	509.9 KB
ID:	2199813   Click image for larger version

Name:	Fotografie0231.jpg
Views:	127
Size:	490.0 KB
ID:	2199814   Click image for larger version

Name:	Fotografie0232.jpg
Views:	99
Size:	498.0 KB
ID:	2199815  

sike is offline   Reply With Quote
Old 26-10-11, 21:09   #422
bogdan650

Stage 4

bogdan650's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[PARTICIPANT CURSE]

Arata bine ! .. arata mai agresiv dar.. intrebare : cum vei vedea pe faza lunga ?? da-mi un feedback pt ca daca zici ca e ok ma apuc si eu .. imi dai voie sa te copiez(aveam de gand sa le trag iar un strat de folie dar nu vad chiar deloc) . Stima !!

Nu lasa Sudoru' sa-ti tuneze motoru' !

bogdan650 is offline   Reply With Quote
Old 27-10-11, 04:54   #423
marius3030

Stage 5

marius3030's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by bogdan650 View Post
Arata bine ! .. arata mai agresiv dar.. intrebare : cum vei vedea pe faza lunga ?? da-mi un feedback pt ca daca zici ca e ok ma apuc si eu .. imi dai voie sa te copiez(aveam de gand sa le trag iar un strat de folie dar nu vad chiar deloc) . Stima !!
aceeasi intrebare?mai folosesti faza lunga?
marius3030 is offline   Reply With Quote
Old 27-10-11, 10:20   #424
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Poi man nu stii ca la mine becul de faza lunga exact langa semnalizare ,nu stii ca nu am proiectoare decii in consecinta nu il afecteaza cu nimic pt ca eu la faza lunga am vopsit doar platicul ala din spate daca te uitii atent vezii becul de culoare albastra exact langa semnalizare ,nu am mai avut banii de xenon si pe faza lunga ,dar e ok chiar sincer ma gandeam cand m-am apucat sa vezii daca nu imi iese ce vreau pff.. dar a iesit ok ,si sa stii ca ma uitam azii iti da impresia ca sant infoliate dar nu contrastul din far inchide sticla la culoare,sunt foarte multumit de ceea ce am facut plus ca a fost ideea mea nu m-am inspirat de pe nici unde ,si daca ai posibilitatea si rabadarea sa le facii eu zic sa le faciii pentru ca se merita ,dar tin sa precizez ca mi-e mi-a fost mai usor datorita faptului ca am mai dat sticla jos iti trebuie mare atentie cand dai prima data sticla de la far jos e multa 'migaleala 'dar eu te sustin daca e sa vrei sa le faci ...si de copiat nici nu se pune problema doar suntem prietenii si trebuie sa ne ajutam

Numai de bine!
Old 27-10-11, 10:22   #425
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by marius3030 View Post
aceeasi intrebare?mai folosesti faza lunga?
Da pentru ca daca te uitii eu am becul de la faza lunga exact langa semnalizare (cel de culoare albastru ) ..deciii nu il afecteaza cu nimic,ma bucur ca estii atent la fiecare detaliu si ma urmarestii ...mersii frumos !

Numai de bine!
Old 27-10-11, 12:20   #426
AlexSmL

Stage 2

Salut sike , arata mult mai bine acum dupa vopsire bv!
Intrebare: trebuie scoasa bara fata la demondarea farului ?( eu am incercat odata sa scot farul dar lovea si jos in bara ceva si am renuntat)

Banuiesc ca bogdan650 se referea la faptul ca ....din poze pare ca ai scapat vopsea si pe oglinda fazei lungi.

Asteptam poze cu farurile montate pe masina
AlexSmL is offline   Reply With Quote
Old 27-10-11, 13:27   #427
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by AlexSmL View Post
Salut sike , arata mult mai bine acum dupa vopsire bv!
Intrebare: trebuie scoasa bara fata la demondarea farului ?( eu am incercat odata sa scot farul dar lovea si jos in bara ceva si am renuntat)

Banuiesc ca bogdan650 se referea la faptul ca ....din poze pare ca ai scapat vopsea si pe oglinda fazei lungi.

Asteptam poze cu farurile montate pe masina
Salut AlexSmL ,mersii frumos de aprecierii ,eu nu am scos bara fara pur si simplu am pus o carpa pe spoiler sa nu il zgarai iar dupa l-am scos foarte usor insa operatiunea grea e la scoaterea sticlei de pe far eu m-am chinuit prima data destul demult dar acuma mi-a fost m-ai usor pentru ca era prinsa sticla cu silicon de catre mine si asa am taiat de jur imprejur foarte usor ,si in ceea ce priveste oglinda de la faza lunga nu ma afecteaza cu nimic e ok nu e nici o diferenta ,o sa vina si poze cu farurile montate ,dar deocamdata vreau sa mai fac ceva maruntisuri.

Si anume azii ma apuc sa imi imbrac fetele de usii nu de alta dar una de o moda si alta de altfel si vreau sa mi le imbrac cu o imitatie de piele destul de ok pentru ca am incercat sa mi le achizitionez de la dezmambrari 2 de aceelasii fel insa pretul ma descurajat si asa am zis sa mi le fac singur.. culoarea o safie neagra si akuma o sa incerc sa mi le fac sa fie amandoua de aceeasii natura sper sa iese ceva k lumea ...akuma incerc incercarea moarte nare

Numai de bine!
Old 27-10-11, 23:24   #428
bogdan650

Stage 4

bogdan650's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[PARTICIPANT CURSE]

A zis bine @alexsml .. la oglinda fazei lungi ma refeream .. te intreb insistent pt ca mi se pare ca arata bine mult negru pe far si as face acelasi lucru ..sunt constient ca nu vei mai vedea cu faza lunga ca inainte dar macar acolo... mai produce lumina ?? PS: am un plan .. din care imi iese un kit xenon .. da-mi un apel pt info .. Stima !
Attached Thumbnails

Name:	Fotografie0232.jpg
Views:	86
Size:	691.3 KB
ID:	2202021  
Old 28-10-11, 10:43   #429
Jokerman170
Fiat Driver

Stage 5

Jokerman170's Avatar

Member of:
[Fiat]

bafta cu iesitul din oras noaptea
Jokerman170 is offline   Reply With Quote
Old 28-10-11, 11:06   #430
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
A zis bine @alexsml .. la oglinda fazei lungi ma refeream .. te intreb insistent pt ca mi se pare ca arata bine mult negru pe far si as face acelasi lucru ..sunt constient ca nu vei mai vedea cu faza lunga ca inainte dar macar acolo... mai produce lumina ?? PS: am un plan .. din care imi iese un kit xenon .. da-mi un apel pt info .. Stima !
Deci promit sa fac poze ca sa vezii ca e exact ce trebuie adica nu am observat o diferenta majora e foarte putin lumina mai inchisa datorita contrastului din spatele becului dar nimic mai mult ,tinand cont ca eu am pe faza scurta xenon de 8.000 si cand dau faza lunga se vede diferenta eu zic ca e cel mai bun exemplu doar nu eram nebun sa fac ceva de care sa nu ma folosesc ...daca o sa incercii o sa imi dai dreptate pacat ca nu estii aicii ca e cel mai bine cand il vezii live dar eu ma repet e ok o sa fac tot posibilul ca pe wekkend sa fac niste poze ca sa iti dai seama

Numai de bine!
Old 28-10-11, 11:08   #431
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jokerman170 View Post
bafta cu iesitul din oras noaptea
mersii man nu e problema am bagat deja un drum in afara orasului si nu am simtit nimic probabil ceva gropi
Old 28-10-11, 11:17   #432
sike

Stage 5

sike's Avatar

Cum am spus ,ierii m-am apucat de fetele de usii sa mi le fac cat de cat ok ,m-am apucat sa mi le fac datorita faptului ca una era de un fel alta de alta natie si am zis sa mi le fac cu o imitatie de piele negra destul de groasa ,foarte multa migaleala o sa pun ceva poze cu una din fetele de usii aproape terminata mai erau mici finisaje cand am facut pozele deci tin sa precizez ca in poze NU ERA TERMINATA ....eu sant multumit de ceea ce am facut se putea si mai bine sunt convins dar e ok ma multumesc si cu putin si e un mare avantaj faptul ca nu tre sa mai frec materialul ala care mai tot timpul se murdarea ...ceva poze facute cu telefonul
Attached Thumbnails

Name:	Fotografie0237.jpg
Views:	100
Size:	505.2 KB
ID:	2202260   Click image for larger version

Name:	Fotografie0239.jpg
Views:	65
Size:	548.0 KB
ID:	2202261   Click image for larger version

Name:	Fotografie0244.jpg
Views:	101
Size:	412.4 KB
ID:	2202262  

Old 28-10-11, 11:44   #433
sike

Stage 5

sike's Avatar

Si ceva poze cu farul montat pe masina
Attached Thumbnails

Name:	Fotografie0245.jpg
Views:	84
Size:	813.9 KB
ID:	2202274   Click image for larger version

Name:	Fotografie0246.jpg
Views:	117
Size:	462.8 KB
ID:	2202275  
Old 28-10-11, 12:31   #434
bogdan650

Stage 4

bogdan650's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[PARTICIPANT CURSE]

Daca n-au ramas "bule" pe suprafata materialului ee ok .. arata bine pe negru mai ales ca tu ai si consola centrala proaspat reconditionata. Nu ai incercat sa cauti un lipici la spray ? sa se lipeasca uniform ? sau l-ai intins p-ala pe tot spatele imitatiei de 'pele'; ai aplicat imitatia pe tapiteria deja existenta sau ai 'jupuit' fata de usa ? Stima ! a iesit bine din poze da bine albastru cu negru. Si inca odata iti spun ca abia astept sa te vad cu jantele alea galben-portocaliu
Old 28-10-11, 12:53   #435
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Daca n-au ramas "bule" pe suprafata materialului ee ok .. arata bine pe negru mai ales ca tu ai si consola centrala proaspat reconditionata. Nu ai incercat sa cauti un lipici la spray ? sa se lipeasca uniform ? sau l-ai intins p-ala pe tot spatele imitatiei de 'pele'; ai aplicat imitatia pe tapiteria deja existenta sau ai 'jupuit' fata de usa ? Stima ! a iesit bine din poze da bine albastru cu negru. Si inca odata iti spun ca abia astept sa te vad cu jantele alea galben-portocaliu
Salut man perfect nu e ce sa zic ca nu am fost eu ala expert sa il fac ca la carte dar mi-e imi place cum a iesit in'limita bunului simt' si am aplicat exact peste materialul acela albastru si nu am gasit altceva pt lipit in orasul asta am cautat ca nebunul dar degeaba ,o sa vina si jantele galben portocaliu dar mai spre primavara

Numai de bine
- Copyright 2025 4Tuning -