01-11-11, 15:43
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
Am vazut pe forumul din UK un baiat care a pus motorul de punto GT 1.4 8v turbo pe punto mk2 si a iesit o bestie,cred ca ar fi cel mai usor de pus deoarece este micut ca spatiu.Nu am stat sa rasfoiesc tot topicul lui cu proiectul dar sigur gasesti acolo poze calumea iar ca piese te pot ajuta eu cu destule doar sa vrei .pace
|
|
|
01-11-11, 15:56
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by babone
Am vazut pe forumul din UK un baiat care a pus motorul de punto GT 1.4 8v turbo pe punto mk2 si a iesit o bestie,cred ca ar fi cel mai usor de pus deoarece este micut ca spatiu.Nu am stat sa rasfoiesc tot topicul lui cu proiectul dar sigur gasesti acolo poze calumea iar ca piese te pot ajuta eu cu destule doar sa vrei .pace
|
Salut sant convins de asta dar la mine e un foarte mare dezavantaj orasul mic foarte multii nepriceputii in ale motoarelor si din astea,bine pana la urma i-as da de cap ...dar eu unul iti urmaresc topicul tau si am vazut ca estii destul de avansat in domeniul motoarelor ca sa zic asa,mi-e unul nu prea imi place sa postez lucrurii de dragul de a scrie mare pe forum ca imi schimb motorul deocamdata vreau sa imi fac o idee despre ce e bun si bineinteles accesibil din punct de vedere financiar ,acuma eu o sa imi fac o idee prin a cere mai multe informatii ,daca nu e cu deranj o sa ma sfatuiesc si cu tine ...iti dai seama ca imi doresc un motor mai mare dar acuma sper ca la anul sa pot sa realizez lucrul asta nu vreau sa ma pierd in declaratii stii cum e ca multii dupa zic ai zis ca schimbii motorul si nu ai facut nimic ,nu stiu daca ai observat dar anul asta cam ce am scris aicii pe forum am incercat sa le si fac nu prea imi place sa arunc vorbe aiurea ,iti multumesc de sustinere!
Numai de bine
|
|
|
01-11-11, 16:04
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Salut,nu e nici o problema ma poti intreba orice si te ajut in limita cunostiilor mele destul de reduse,zic eu.Ca capacitate nu prea are rost sa pui un motor mai mare,de exemplu daca ai pune acelasi motor care-l am si eu stock are 133 HP,cu primul cip ajunge cam la 160 ~investitie aprox 1000 ron,daca tot nu e de ajuns poti merge pe SEB4,un turbo T25 si inca cateva maruntisuri care sa duca punto-u la 200+ hp,asta ar insemna cam 1000-1500e maxim.Nu stiu exact ce implica swap-ul,nu stiu cat de dificil este sa-l montezi pe punto mk2 insa ar fi o idee de baza pe care o poti lua in considerare,ca piese OEM le gasesti in UK la preturi fff bune,pe langa asta multe dintre ele le voi vinde si eu dupa masina.E doar asa o idee,acum tre sa calculezi ce si cum.Legat de nepriceputi aici e o problema,swap de HGT a mai fost pus (vezi LucianF) si este un pic mai simplu insa acum depinde care ar fi mai avantajos.Spor la treaba
|
|
|
01-11-11, 16:06
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by babone
Salut,nu e nici o problema ma poti intreba orice si te ajut in limita cunostiilor mele destul de reduse,zic eu.Ca capacitate nu prea are rost sa pui un motor mai mare,de exemplu daca ai pune acelasi motor care-l am si eu stock are 133 HP,cu primul cip ajunge cam la 160 ~investitie aprox 1000 ron,daca tot nu e de ajuns poti merge pe SEB4,un turbo T25 si inca cateva maruntisuri care sa duca punto-u la 200+ hp,asta ar insemna cam 1000-1500e maxim.Nu stiu exact ce implica swap-ul,nu stiu cat de dificil este sa-l montezi pe punto mk2 insa ar fi o idee de baza pe care o poti lua in considerare,ca piese OEM le gasesti in UK la preturi fff bune,pe langa asta multe dintre ele le voi vinde si eu dupa masina.E doar asa o idee,acum tre sa calculezi ce si cum.Legat de nepriceputi aici e o problema,swap de HGT a mai fost pus (vezi LucianF) si este un pic mai simplu insa acum depinde care ar fi mai avantajos.Spor la treaba
|
Da o sa analizez toate indicatiile si o sa vad apoi la ce raman ..multumesc frumos inca odata de informatii
Numai de bine!
|
|
|
03-11-11, 01:45
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat] [Opel] [SKODA]
|
eu tind sa cred ca e mai performant cel de 1.4T,avand cam aceeasi putere ca cel de 1.8 si fiind mult mai usor + ca la resoftare e si alta diferenta!
|
|
03-11-11, 21:54
|
|
Stage 2
Member of: [Fiat]
|
Spune-mi si mie ceva tu aveai materialu ala albastru cum este si pe stilo de se "stergea" ? Daca asa este si ti-a iesit ok da si mie te rog id-ul de mess pe privat sa te intreb mai multe. Multumesc!
|
|
|
05-11-11, 16:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Costi89
Spune-mi si mie ceva tu aveai materialu ala albastru cum este si pe stilo de se "stergea" ? Daca asa este si ti-a iesit ok da si mie te rog id-ul de mess pe privat sa te intreb mai multe. Multumesc!
|
Salut,da exact material ca al tau am avut si eu ,in primu rand se stergea plus ca cel putin in cazul meu circuland cu masina zilnic era foarte greu de intretinut si de asta am zis sa imi aplic acel inlocuitor de piele..
Id-ul meu este :danasel_silviu
Cu cea mai mare placere te pot ajuta daca ai nevoie de ceva
Numai de bine!
|
|
|
07-11-11, 12:40
|
|
Stage 5
|
VAND JANTE PE 15 4 X 100 DISTANTA ,FABRICATIE GERMANIA ,SUNT IN PERFECTA STARE NEATINSE ,VOPSEA ORIGINALA,JANTELE SE VAND IMPREUNA CU CAUCIUCURILE SAU SEPARAT ..
CAUCIUCURILE SUNT 195 -45-15 TOATE 4
PRET CU TOT CU CAUCIUCURI : 800 RON
SAU FARA CAUCIUCURI : 600 RON
Rog si ofer seriozitate
Pentru mai multe detalii :0767944311 sau id: danasel_silviu
Jantele se vand in vederea achizitionarii unui alt model de jante !
|
|
|
14-11-11, 19:20
|
|
Stage 2
Member of: [RENAULT]
|
Bafta la proiect! Numai bine!
|
|
|
14-11-11, 19:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sk8erboy16
Bafta la proiect! Numai bine!
|
Mersii man ,trec si pe la tine stai linistit ca nu ai scapat
Numai de bine !
|
|
|
15-11-11, 00:33
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Am trecut Sambata pe la tine pe la serviciu si nu erai acolo pe la 13:30/14:00 vroiam sa stam la o coffee ceva ca am fost in vizita cu Puntakele
|
|
|
17-11-11, 10:21
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Dj_kyd
Am trecut Sambata pe la tine pe la serviciu si nu erai acolo pe la 13:30/14:00 vroiam sa stam la o coffee ceva ca am fost in vizita cu Puntakele
|
Pff man sambata nu prea mai lucrez pe sezon de iarna ,iar am ratat cafeaua aia ,chiar daca eram acolo eram fara masina care e trasa pe dreapta ,mai nou ma plimb cu taxi trole ,fac ceva economii pentru la primavara ,am zis sa strang ceva banutii sa termin ce m-ai am de facut la ea ,dar parca vad ca nu rezist si mai bag si pe timp de iarna
Numai de bine!
|
|
|
20-11-11, 15:32
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Imi place modelul, ar arata bine pe Fiat !
|
|
|
|
|