10-06-10, 14:50
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [FORD]
|
Re: Tico GR 26 ALE
Inca un geam pus de mana mea:D si pana-n seara sper sa fie gata.
|
|
|
10-06-10, 18:11
|
|
 Stage 5
|
E gata si cu foliile, ce spuneti baieti?
|
|
|
10-06-10, 22:33
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Frumoasa foc si cu folii si capota suparata...si jantele fac totul. Vad ca te pricepi la folii de ce vrei sa dai bani la colantat cand poti cumpara autocolant si sa il pui singur?!
|
|
|
10-06-10, 22:34
|
|
 Stage 5
|
Se cere mai joasa
|
|
|
10-06-10, 23:08
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Robert_MNW
Frumoasa foc si cu folii si capota suparata...si jantele fac totul. Vad ca te pricepi la folii de ce vrei sa dai bani la colantat cand poti cumpara autocolant si sa il pui singur?!
|
Ai mare dreptate, insa de doua saptamani tot caut colant prin bucuresti si nu gasesc, am si cerut sfatul colegilor din clubul tico si nu au raspuns... legat de achizitionarea colantului. De unde sa cumpar ca m-apuc sa cumpar si fac eu cum ma duce capul :D. La fel am facut si cu geamurile (ce-i drept, am stricat o folie :)) ) si intr-un final a iesit.
Quote:
Originally Posted by SKR*
Se cere mai joasa :lol:
|
Si tu ai dreptate. O sa fie, curand, mai joasa! Putina rabdare sa am.... :D
Acum, seara, i-am dat si o spalare exterioara... uff, mai mare dragul... 8->
|
|
|
11-06-10, 12:50
|
|
Daewoo Driver
Stage 2
|
stas a iesit  bv
|
|
|
11-06-10, 15:32
|
|
Stage 3
Member of: [VW]
|
Hmm in poze nu se vede bine trec yo zilele astea sa vad kt de bine mi-ai intuit sfaturile in aceasta "tehnica"  si sa punem pe luneta.foarte frumos topic-ul tau alex.ai luat treaba in serios te-ai pus sa o tunnaresti de tot
|
|
|
11-06-10, 16:14
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by rebel_one
stas a iesit ;) bv
|
Multumesc, cu a ta cand iti faci topic?
Quote:
Originally Posted by DjGeooo
Hmm in poze nu se vede bine trec yo zilele astea sa vad kt de bine mi-ai intuit sfaturile in aceasta "tehnica":Dsi sa punem pe luneta.foarte frumos topic-ul tau alex.ai luat treaba in serios te-ai pus sa o tunnaresti de tot:D
|
Foliile le-am pus bine, nu au iesit bule chiar deloc :D. Mai ales ca pe intermediare am pus mai bine folia de data asta. Acum, locuind la curte si avand curtea plina cu pisici, am mai prins cate un fir de par de pisica :-s, dar nu se cunoaste. Am prins baiu' acum, stiu sa pun fara probleme... nici la luneta n-o sa-mi faca probleme, zic eu. Legat de tuning, nu cred ca e tuning real, ce? o capota badboy, niste colant peste si o ajustare de arcuri se numeste tuning? Nu ! Tuning se numeste ce a facut Alex, cu al lui CPF 8-> sau Guashe cu al lui CIP... acelea da tuning. Eu ma multumesc sa ating pragul meu de VT si apoi o sa incep cu interiorul ca multe lipsesc pe acolo..
Totusi, va multumesc tuturor pentru sprijin!
|
|
|
12-06-10, 23:15
|
|
 Stage 5
|
Și-nc-o poză cu al meu "supărat" :D
|
|
|
13-06-10, 17:51
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by aXXo
Și-nc-o poză cu al meu "supărat" 
|
am tico am si mertan si ma cred barosan  
|
|
|
14-06-10, 21:04
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Băieți, pe unde găsesc și eu niște pastă conductoare de curent, ca să pot să lipesc câteva elemente de dezaburire de pe lunetă? Are cineva p-acasa? Sau un magazin exact de unde să cumpăr? Știu sigur că există că am vazut acum câțiva ani la un client de-al tatălui, e o sticluță cu grafit si pilitură de fier parcă și... ce o mai avea... care se aplică pe zona unde e întrerupt :-s. Stau cu folia-n portbagaj și nu vreau s-o pun până nu rezolv cu astea. Aveti idee?
|
E total aiurea cu folii doar pe laterale și pe lunetă BA. Ochiul meu nu mai distinge cum trebuie luminozitatea :)) și e deranjant/stresant, când mă uit în retrovizoarea centrală.
Am căutat în tot Giurgiul... degeaba. Un pont de la bucureșteni? Aș putea începe cu Șos. Maica Domnului, nu?
|
|
|
14-06-10, 21:19
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [DAEWOO]
|
ce pont doresti? despre ce?
|
|
|
14-06-10, 21:26
|
|
 Stage 5
|
pustiu_FUG
Quote:
Originally Posted by pustiu_FUG
ce pont doresti? despre ce?
|
uite
Quote:
Baieti, pe unde gasesc si eu niste pasta conductoare de curent, ca sa pot sa lipesc niste elemente de dezaburire de pe luneta...
|
:-s
|
|
|
30-06-10, 22:17
|
|
 Stage 5
|
Între timp, am mai finisat capota (numai gata de colantare)... și mi-am făcut cadou niște albețe :D
Spuneți-mi că am făcut alegerea corectă...:-s
Last edited by aXXo; 30-06-10 at 22:22.
|
|
|
30-06-10, 22:35
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [DAEWOO]
|
Quote:
Între timp, am mai finisat capota (numai gata de colantare)... și mi-am făcut cadou niște albețe 
Spuneți-mi că am făcut alegerea corectă...:-s
|
sincer? NU, raspunsul meu v-a fi contestat mai mult ca sigur dar 5000k in faruri nu, eu am 6k faruri 5k proiectoare, absolut ideal in zilele astea care a plouat mai mereu, cu proiectoarele afara vedeam si musca..
fiecare face ce vrea, cred a o sa pun chiar 8k in faruri si las 5 k in proiectoare pentru zile umede sau chiar sa le schimb cu 4300 dar 5000 sunt perfecte..
Alarme
Leduri
Faruri, stopuri, lupe faruri
Neoane
Anvelope noi dimensiuni rare
Vopsea Cameleon, Perlate, Flip-Flop, Orice vopsea
|
|
|
|
|