PS: cand pleci in vacanta, in drum spre stii tu unde, nu treci si prin Bucuresti? sa-mi aduci si mie pozitiile... :D
Eu am să plec pe la 2-3 noaptea si-am sa merg pe centură, dacă te trezeşti pe la 3-4 şi-ai să vii la jilava/vitan/la intrare pe A2, te ajut cu cea mai mare plăcere. Nu-s singura maşină şi nu îmi permit să facem ocoluri
Eu am să plec pe la 2-3 noaptea si-am sa merg pe centură, dacă te trezeşti pe la 3-4 şi-ai să vii la jilava/vitan/la intrare pe A2, te ajut cu cea mai mare plăcere. Nu-s singura maşină şi nu îmi permit să facem ocoluri
hm... imi zici o intrare in Bucuresti unde sa te astept. Poate acolo la Jilava, in Berceni (Dedeman)... ma trezesc, nu-i problema
stalpii de la mijloc, dintre usi. atat. cel putin as zic eu...
Quote:
Originally Posted by _Bj_
+ 1
Zilele astea fac acest lucru (doar stâlpii) + voi colanta şi căpăcelul de la alimentare benzină.
În rest, stagnez, mă paşte un drum către litoral în weekend, ca atare... până vineri, Liviu, o să-ţi cumpăr poziţiile ca să ne întâlnim să ţi le dau vineri noapte... :)
Zilele astea fac acest lucru (doar stâlpii) + voi colanta şi căpăcelul de la alimentare benzină.
În rest, stagnez, mă paşte un drum către litoral în weekend, ca atare... până vineri, Liviu, o să-ţi cumpăr poziţiile ca să ne întâlnim să ţi le dau vineri noapte...
Da da da abea astept (culmea, tre sa fac lonjeroanele dar imi cumpar becuri... asta e, astept finantele alea groase). Hai sa ai spor. Sper ca nu pleci pe litoral cu stalpii aia asa... tre sa fie negri
hm... imi zici o intrare in Bucuresti unde sa te astept. Poate acolo la Jilava, in Berceni (Dedeman)... ma trezesc, nu-i problema :D
După mine, cel mai bine ar fi în jilava, acolo avem unde să parcăm plus că e şi lumină... decât prin altă parte. Astazi, cum ies de la serviciu plec să îţi cumpăr alea.
Mai am cam 20cm din autocolant, cu siguranţă nu-mi va ajunge pentru stâlpi.. şi nu am bani momentan pentru a cumpăra încă un metru. Aşa o să plec cu maşina...
PS. Cu ce ai să vii la ora aia să ridici "coletul" ?
După mine, cel mai bine ar fi în jilava, acolo avem unde să parcăm plus că e şi lumină... decât prin altă parte. Astazi, cum ies de la serviciu plec să îţi cumpăr alea.
Mai am cam 20cm din autocolant, cu siguranţă nu-mi va ajunge pentru stâlpi.. şi nu am bani momentan pentru a cumpăra încă un metru. Aşa o să plec cu maşina...
PS. Cu ce ai să vii la ora aia să ridici "coletul" ?
Aaaaa.... nasol cu stalpii, am crezut ca iti ajunge sa termini. Da' nu-i nimic, mai faci tu rost de colant... Pai cu masina o sa vin, n-a zis nimeni ca mi-a cazut motoru, tre sa o mai scot la o plimbare, ca nu o las sa rugineasca... doar ca nu merg cu ea des, atat. Mersi anticipat pt "achizitie"
Edit: mai repede ne intalnim intre zona Dristor-A2, mi-e mai la indemana. Si eu zic ca e mult mai rapid prin oras, te complici cu centura... da' ne auzim atuncea
Edit: mai repede ne intalnim intre zona Dristor-A2, mi-e mai la indemana. Si eu zic ca e mult mai rapid prin oras, te complici cu centura... da' ne auzim atuncea :)
:| Bucureşti?
De la jilava până la autostradă sunt cam 20Km, prin bucureşti e mai mare distanţa + puţin trafic + sanşa de a fi oprit de vreun sticlete... pe când dincolo merg constant cu 90 să zicem... În fine, eu consider că e mai bine pe centură, la ora 3 noaptea :D
Dar, vorbim atunci... aşa e...
aXXo fa-o negru mat si pune-i o bulina rosie )) (joke)
acum serios, nu scrie in CI cat negur si cat rosu are masina, poti sa o faci neagra cu putin rosu, nu am mai vazut tico negru in romania
aXXo fa-o negru mat si pune-i o bulina rosie :))) (joke)
acum serios, nu scrie in CI cat negur si cat rosu are masina, poti sa o faci neagra cu putin rosu, nu am mai vazut tico negru in romania:D
Nici eu nu am văzut negru dar :D e o idee, dar făcând-o toată negru mat, cu autocolant, nu mai depinde de mine... e prea laborioasă treaba... Și costisitoare momentan..
Mai aveam o bucățică de colant și am "simulat" un stâlp, ce părere aveți?
Și pentru că, încă o dată, vopsitorul și-a bătut joc de banii mei... m-a aburit cum că pentru vopsirea oglinzilor (pe plastic) necesită nu știu ce soluții speciale (gen primer, cred)... care să prevină exfolierea. Astfel mi-a mai cerut 50 lei pentru "acelea". I-am dat... Nici două luni nu au trecut de când sunt vopsite si una deja s-a exfoliat. :( E clar, i-a băgat în buzunar...
Quote:
Originally Posted by rebel_one
ps: belea masina ;)
Și mie mi-i tare drag :D
Am upload-at și o arhivă, ce conține o serie de poze, cine mă ajută și pe mine cu un .gif ? ;;) rebel_one, poți tu? :D
gif.rar = 640x480
gif2.rar = 320x240
Și pentru că, încă o dată, vopsitorul și-a bătut joc de banii mei... m-a aburit cum că pentru vopsirea oglinzilor (pe plastic) necesită nu știu ce soluții speciale (gen primer, cred)... care să prevină exfolierea. Astfel mi-a mai cerut 50 lei pentru "acelea". I-am dat... Nici două luni nu au trecut de când sunt vopsite si una deja s-a exfoliat. E clar, i-a băgat în buzunar...
Și mie mi-i tare drag
Am upload-at și o arhivă, ce conține o serie de poze, cine mă ajută și pe mine cu un .gif ? ;rebel_one, poți tu?
gif.rar = 640x480
gif2.rar = 320x240
LE: Few more pictures
Dece nu ti-ai vopsit singur oglinzile? te costa in jur de 20-25 de lei spray-ul plastic primer si 20 spray-ul negru si ieseai mai bine si stateai linistit.
Nu inteleg faza cu .gif-ul vrei sa le transform in .gif sau din .gif in .jpeg? (pot si una si altele )