08-07-10, 10:04
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [FORD]
|
Re: Tico GR 26 ALE
Quote:
Originally Posted by NXdev
o sa dea mai bine mat decat lucios :P...e prea "bling bling" luciosul ala.
|
Uşor, uşor, de la gri-şobolan, mă convertesc la negru-mat, părerea majoritară contează cel mai mult!
Quote:
Originally Posted by _Bj_
E doar o parere sper sa nu-mi sariti toti in cap
|
Nu sare nimeni nicăieri (poate in bungee-jumping), e doar părerea ta, şi-ţi mulţumesc pentru ea.
Quote:
...parerea mea e ca ar arata bine doar capota neagra poate si stalpii :-) la mine ala care o vopsit-o o vopsit-o exact asa pe la aripi si jos la praguri si mie unu nu imi placea :-)
|
Păi, din VT, mie-mi place cum iese. Să nu iasă şi astfel în realitate? Să arate altfel (în rău) ? Mă pui pe gânduri, cu toate că îmi place mult...
Quote:
Originally Posted by pustiu_FUG
daca mai vrei autocolant da-mi p.m si te pun in legatura cu cineva...
|
În sfârşit... :D, imediat îţi dau PM. Mulţam !
|
|
|
08-07-10, 11:06
|
|
4Rally
 Stage 5
Member of: [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by aXXo
Nu sare nimeni nicăieri (poate in bungee-jumping), e doar părerea ta, şi-ţi mulţumesc pentru ea.
|
Nu dar deobicei asa se face aici daca cineva are alta parere ii sar in cap
Quote:
Păi, din VT, mie-mi place cum iese. Să nu iasă şi astfel în realitate? Să arate altfel (în rău) ? Mă pui pe gânduri, cu toate că îmi place mult...
|
Uite iti pun o poza sa vezi..poate la tn era altfel dar la asta arata naspa
|
|
|
08-07-10, 11:49
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Uite iti pun o poza sa vezi..poate la tn era altfel dar la asta arata naspa 
|
Pff, ar fi trebuit să arate frumos, alb cu praguri negre şi cu geamuri fumurii... prea frumos poate...
|
|
|
08-07-10, 16:46
|
|
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
arata destul de bine..dar parca tot la parerea doar capota si stalpii colantati :-s
|
|
|
08-07-10, 20:43
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [VW]
|
sicer eu as alege griu sobolan!
|
|
|
08-07-10, 22:17
|
|
4Rally
 Stage 5
Member of: [4Rally]
|
Quote:
arata destul de bine..dar parca tot la parerea doar capota si stalpii colantati :-s
|
+1 
PS: trebe sa-ti placa si tie , daca tie-ti place mai mult cum ai facut VT fa asa  pana la urma e masina ta si o faci pe placul tau !
Last edited by _Bj_; 08-07-10 at 22:19.
|
|
|
08-07-10, 23:03
|
|
Stage 3
Member of: [VW]
|
Si eu zic la fel...stalpii si capota sau mai degraba stalpi+capota+plafon negru si mai bine.astea-s parerile mele si atata tot  !prieteneste
|
|
|
09-07-10, 12:09
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Eu ti-am zis de la inceput sa faci capota negru mat.... si stalpii, sa aibe asa o linie. Te astept la DCM... sau la pustiu, unde vrei... Si iti mai zic si aici, sa nu uiti... cand vii sa-mi aduci si mie alea ce am vb noi, ti-am dat mesaj
|
|
|
09-07-10, 12:22
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Ceea ce înseamnă, mai puţină muncă şi mai puţin de cheltuit.
Quote:
Originally Posted by GEO GR 01 NVN
sicer eu as alege griu sobolan!:D
|
Ştie careva cum să "desenez" cu negru mat, în photoshop? (ca să fac o simulare) :)) Vişiniul "dă bine" şi cu gri-şobolan, dar şi cu negru mat...
Quote:
+1 :-)
PS: trebe sa-ti placa si tie , daca tie-ti place mai mult cum ai facut VT fa asa :-) pana la urma e masina ta si o faci pe placul tau !
|
Toate acestea sunt păreri după care trebuie să ma decid uneia... Îmi plac ambele culori....
Quote:
Originally Posted by DjGeooo
Si eu zic la fel...stalpii si capota sau mai degraba stalpi+capota+plafon negru si mai bine.astea-s parerile mele si atata tot:D!prieteneste
|
Şi eventual o să renunţ la colantarea din partea de jos... :-s
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
Eu ti-am zis de la inceput sa faci capota negru mat.... si stalpii, sa aibe asa o linie. Te astept la DCM... sau la pustiu, unde vrei... Si iti mai zic si aici, sa nu uiti... cand vii sa-mi aduci si mie alea ce am vb noi, ti-am dat mesaj :D
|
Pustiu, :), mi-a dat un număr de telefon al unui băiat care-mi poate face rost de autocolant, însă tot eu îl voi pune... şi ieftin si fără prea multă bătaie de cap :D.
Şi de ce să nu ajut pe toată lumea: s-a deschis un magazin cu diverse chestii auto (nu fac reclamă, dar mi se pare ieftin), la care mi-am cumpărat o pereche de becuri pentru poziţii, cu 4 leduri albe... pentru 11lei. Nu ştiu care o fii preţul la Bucureşti dar mie mi se pare prea ok... Şi Liviu, deja şi-a "comandat" o pereche... :)
|
|
|
09-07-10, 12:27
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Pustiu,  , mi-a dat un număr de telefon al unui băiat care-mi poate face rost de autocolant, însă tot eu îl voi pune... şi ieftin si fără prea multă bătaie de cap  .
Şi de ce să nu ajut pe toată lumea: s-a deschis un magazin cu diverse chestii auto (nu fac reclamă, dar mi se pare ieftin), la care mi-am cumpărat o pereche de becuri pentru poziţii, cu 4 leduri albe... pentru 11lei. Nu ştiu care o fii preţul la Bucureşti dar mie mi se pare prea ok... Şi Liviu, deja şi-a "comandat" o pereche... 
|
Pai cand vii la pustiu imi dai telefon inainte, fug de la munca sa vin sa iau chestiutele  doar sa mi le cumperi inainte, sa nu se termine stocu  astept telefon cand ajungi pe la mine  Daca vrei merg cu tine la pustiu  Vorbim... spor la strans finante
|
|
|
09-07-10, 12:56
|
|
 Stage 5
|
Newsflash! Duminica am autocolantul, am comandat 2.5m lungime cu 1m lăţime. Am măsurat acum capota şi are aprox. 0.85m lungime (de la parbriz la far) şi aprox. 1.25m lăţime. Teoretic ajunge şi pentru capota, stâlpi şi prelungiri, nu?
Cost final autocolant: 50 Lei
Cost transport (Bucureşti-Giurgiu): 0 lei...... M-am scos, vine tipu' în Giurgiu!
Puştiu, ai un Carlsberg de la mine, dacă vii în meeting! Mulţam !
|
|
|
09-07-10, 13:34
|
|
 Stage 5
|
Zi-mi si mie te rog aici (sigur mai sunt interesati baietii asa ca nu e nevoie sa ne ascundem, si doar nu lucrezi pt ei sa zica cineva ca faci publicitate), datele firmei de unde le-ai luat. s-ar putea sa am si eu nevoiede niste autocolant mai lat
btw... sa ai spor si vreme frumoasa pt lucru! si...cat mai multe poze dupa
|
|
|
09-07-10, 13:42
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [DAEWOO]
|
Nu ai pentru ce, stai linistit, ma bucur ca am putut fi de folos
|
|
|
09-07-10, 14:28
|
|
 Stage 5
|
Sper sa ma insel dar cred ca am dreptate...autocolantul are marimi de 60/90/125 cm, mai uzuale, si nu stiu sa existe de 1 metru latime! In caz ca am inteles eu bine ce ai spus ca ai comandat...nu vei face nimic cu el pentru ca ai spus si tu capota are 1.25 latime...si cred ca la fel si plafonul. Gandeste-te!
|
|
|
09-07-10, 14:56
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by banzay
Zi-mi si mie te rog aici (sigur mai sunt interesati baietii asa ca nu e nevoie sa ne ascundem, si doar nu lucrezi pt ei sa zica cineva ca faci publicitate), datele firmei de unde le-ai luat. s-ar putea sa am si eu nevoiede niste autocolant mai lat :)
btw... sa ai spor si vreme frumoasa pt lucru! si...cat mai multe poze dupa :D
|
Banzay, nu e firma, e un băiat care probabil comercializează autocolant... nu-i ştiu numele, nu ştiu dacă are firmă... nu-i ştiu decât numărul de telefon, care mi l-a dat puştiu... Eventual, pot să îţi dau numărul lui prin PM... sau să îl ceară lumea prin PM (nu cred că am voie să-l postez aici).
Quote:
Originally Posted by pustiu_FUG
Nu ai pentru ce, stai linistit, ma bucur ca am putut fi de folos:-)
|
Şi văd că nu numai pentru mine... :D
Quote:
Originally Posted by Robert_MNW
Sper sa ma insel dar cred ca am dreptate...autocolantul are marimi de 60/90/125 cm, mai uzuale, si nu stiu sa existe de 1 metru latime! In caz ca am inteles eu bine ce ai spus ca ai comandat...nu vei face nimic cu el pentru ca ai spus si tu capota are 1.25 latime...si cred ca la fel si plafonul. Gandeste-te!;)
|
Robert, să presupun ca e de 90... şi aşa îmi ajunge. Capota având
Quote:
...aprox. 0.85m lungime (de la parbriz la far) şi aprox. 1.25m lăţime. Teoretic ajunge...
|
...pentru că întorc autocolantul... Mintea mea aşa debutează... :D
|
|
|
|
|