Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Masina mea Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 03-11-04, 23:42   #106
GEF style

Stage 4

GEF style's Avatar

Member of:
[CSR]

bai bogdanele...daca nu ai macar alte bari decat alea din fabrica atunci ce draq mai povestim cu tine de ce inseamna tuning...am gresit si eu cu chipu ala de mtm, da macar am reusit si eu si krushx sa facem ceva.
Old 04-11-04, 00:45   #107
Bogdan_16v
Guest

Vai, ma scuzati, stai ca ti-l dau pe patronul de la C&C, e aici langa mine, poate cu el vrei sa discuti...
Tuning nu inseamna doar spoilere in caz ca nu stiai... O sa pun spoilere cand o sa am pe ce, pana atunci n-are rost sa bag banii intr-o masina cuminte...parerea mea...adica sa am look de Cupra si sa ma faca o Dacie preparata...as parea penibil...
Iar ceea ce ai facut tu se numeste styling, nu tuning...
Repet, ff frumos ce ai facut, dar la faza cu MTM ai dat-o in balarii rau de tot, si ce era mai nasol ca si insistai in prostie...asta spune multe...
N-am nimic personal cu nimeni, sa nu se interpreteze asta, dar fiti mai cu picioarele pe pamant, ca Matizul nu-i supercar...si nicidecum o masina sport, si nici macar una cat de cat rapida...e doar o masinuta facuta pt consum si orash si nimic mai mult...o poti infrumuseta si atat...
  Reply With Quote
Old 04-11-04, 01:52   #108
MMihai

Stage 5

MMihai's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[FullSpeed Racing]

Partea si mai proasta e ca nici daca ai vrea nu ai avea cum sa-i pui alt motor mai agresiv pt ca nu ai loc.. nu gasesti unul pe masura..
MMihai is offline   Reply With Quote
Old 04-11-04, 11:03   #109
KrushX

Stage 4

KrushX's Avatar

se poate inlociu motoru de pe matiz cu cel de daihatsu charade 993 gtti care are putzin peste 100 de cai apoi nishte baietzi din italia pot modifica motoru actual de matiz punand turbina shi chip cashtigand 50 de cai... o sa caut iar linkul lor shi o sa-l postez... pana una alta statzi pe treaba voastra... matizu nostru ne place shi cu asta basta... bani sa fie sa bagam in el shi sa ne intalnim la o linie...
Old 04-11-04, 11:18   #110
MMihai

Stage 5

MMihai's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[FullSpeed Racing]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"KrushX\"
... pana una alta statzi pe treaba voastra...
pai din moment ce ati deschis acest topic a devanit si treaba noastra. revenind la subiect, mie unul imi place cum e facut la exterior dar si cu motorul pana la urma e treaba voastra..
MMihai is offline   Reply With Quote
Old 04-11-04, 13:44   #111
dhrakk

Stock

Default matiz cu tuning... dar fire?

Bine, bine, ai bagat o groaza de bani in matizu ala inmuzica, dar ce se intampla cu firele alea care atarna de la \"telecomanda\"?Macar sa te \"obosesti\" putin sa le ascunzi. Ca doar e mai mult tuning \"estetic\", ca sa zic asa, nu?
dhrakk is offline   Reply With Quote
Old 04-11-04, 14:38   #112
Bogdan_16v
Guest

1987 Daihatsu Charade Gtti are fix 100cp...da, mai bine faci un transplant din asta decat sa faci ceva la motorul de pe Matiz...mai tb sa-i pui si intercoler, si turbosuflanta, sa-i schimbi axa cu came, etc...nu scoti 50cp asha usor...bagi bani in motor dublu cat masina...doar daca esti fan infocat Matiz...
  Reply With Quote
Old 04-11-04, 15:17   #113
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

poi aia e ideea... nu oricine ar face asha ceva pe matiz... Respect pentru cei care fac
tekno is offline   Reply With Quote
Old 04-11-04, 16:32   #114
KrushX

Stage 4

KrushX's Avatar

Default Re: matiz cu tuning... dar fire?

Quote:
Originally Posted by \"dhrakk\"
dar ce se intampla cu firele alea care atarna de la \"telecomanda\"?Macar sa te \"obosesti\" putin sa le ascunzi.
and the point is...?!... care fire.... ce telecomanda???
KrushX is offline   Reply With Quote
Old 05-11-04, 00:08   #115
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Bai frate... Lasatzi draqu oamenii sa-si faca ce vor la masina... Daca ma supar imi bag DVD-ul cu 2 ecrane si wooferul de 1000 de vati in masina mea ruginita si ma doare fix la patina de ce zice lumea... Sunt banii mei, ii bag unde vrea muschiu meu... Si in coor daca vreu...
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 05-11-04, 21:31   #116
Devil_1

Stage 2

Devil_1's Avatar

Default he!

Mah! Orce ar fi zis mai sus ashtia cu Matizurile este anulat prin propria definitie a Matizului (mashina de tat cacatu care se taraste pe strazile din Romania pentru ca nemtii leau refuzat).
Shi oricat de multi bani ai baga in el tot se rastoarna la 150km/h!!!
(faza cu 170km/h sa io zica lu mutu!)!!!
((faza e ca eu am mers cu un Matiz doar o data shi prefer bicicleta ca mi se pare mai sigura!)).
(shi daca sa presupunem ca o mers cu 170km/h il rog pe domnul cu Matizu sa imi zica ce facea daca ii iesea in fata un Mercedes s600 care CHIAR AVEA 200km/h????)
Devil_1 is offline   Reply With Quote
Old 05-11-04, 22:35   #117
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

hai ba ca sunteti degeaba. as vrea eu sa vad pe adversari Matizului prezentat mai sus ce si-au facut ei la masina. Tuning ma refer?

si dupa sa comenteze la unul care si-a facut ceva. si pentru informatiile voastre personale tuning nu se face numai pe Supra sau BMW! se poate face pe ce masina vrea muschiul tau. si la tuning intra si muzica. si spoilerele. si masinile de show sunt masini tunate . nu numai modificarile de motor se numesc tuning.
Old 05-11-04, 23:24   #118
KrushX

Stage 4

KrushX's Avatar

Devil_1 nu itzi doresc decat o croaziera cu mine in matiz... nimik mai mult dar numai daca nu ai rau de mare sau de inaltzime... sau poate de tiribomba... la 15 anishori ai tai io m-ash abtzine... vorbeshti numa prostii.... shi serios poza exista shi va fi postata cu kilometrajul la 170km/h, dar tu sa taci... la varsta ta potzi numai sa afirmi sau sa te abtzii... pass
KrushX is offline   Reply With Quote
Old 06-11-04, 02:26   #119
alexufo
Cluj Street Racing Member

Stage 5

alexufo's Avatar

Member of:
[CSR]
[DACIA]
[PEUGEOT]
[CITROEN]
[Competitor CNCA]

noname ,cred ca tu ai auzit ce bubuia matizu lui krushx la timisoara in aprilie.era acela verde de am acoperit ce ziceau baietii de la legalracing la aeroport si ne-am intalnit in omv cu cu cata .bogdansha si pep-u din bucale.

daca stii ,atunci muzica aceea e nimic pe langa ce e acuma.in oricare din cele 2 matizuri
si la ce a spus devil de 15 ani .nu te supara dar la varsta ta mai ai putin de invatat si e corect sa sari pe cinva sa il ataci cand nu esti in tema .pt ca am mai auzit aberatii cu carburator infundat la diesel ,sau sa ii izca ce bmw tare la o dacie tunata .peace
Old 06-11-04, 07:10   #120
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

eu nu am fost atunci in OMV. nu conteaza oricum ... eu am zis chestia asta din principiu. dar mama ce mai suna matizu ala verde frate... pare rau ca si-a pleznit tubu ... da ma gandesc ca si-a pus unul mai tare momentan.
n0namee is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -