27-07-05, 00:12
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers] [PARTICIPANT CURSE]
|
mda .. am ramas fara cuvinte ... adevaru e ca oricum megane 2 o fost o masina nu pot spune foarte reusita dar foarte rapida , mai ales hatchu am vazut multe dand fum la masini cu 30 cai mai tari .. vad ca in certificat scrie 1100 kg greutate proprie ... creca si asta conteaza
|
|
27-07-05, 00:34
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"HolySoul\"
mda .. am ramas fara cuvinte ... adevaru e ca oricum megane 2 o fost o masina nu pot spune foarte reusita dar foarte rapida , mai ales hatchu am vazut multe dand fum la masini cu 30 cai mai tari .. vad ca in certificat scrie 1100 kg greutate proprie ... creca si asta conteaza
|
FRATE ESTE VORBA DESPRE MEGANE 1
eu am megane 1
|
|
|
27-07-05, 00:35
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
|
acum ce zici? sare de 210???
|
|
|
28-07-05, 12:07
|
|
Stage 5
Member of: [ALFA ROMEO]
|
nu, nu sare
|
|
|
28-07-05, 12:18
|
|
Stage 2
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"ALXutz\"
[...] 2. suntem o tara de sinucigasi daca jumatate din forumul asta a mers cu viteza aia cu matizul
|
Nu neaparat o tara de sinucigasi, dar sigur suntem o tara de oameni care cred foarte greu niste adevaruri ...
:P
|
|
|
28-07-05, 12:54
|
|
Stage 2
|
Loool..megane 210..1.6..bai baieti taica-miu acu are scenic II dar inainte sa-l cumpere s-a plimbat cu toate modelele. masina aia nu prinde mai mult de 180-190 turata tare de toooot!!!
|
|
|
28-07-05, 16:35
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Master_of_Ice\"
Loool..megane 210..1.6..bai baieti taica-miu acu are scenic II dar inainte sa-l cumpere s-a plimbat cu toate modelele. masina aia nu prinde mai mult de 180-190 turata tare de toooot!!!
|
mai sofer experimentat ce esti, incearca sa ii lasi sa vbeasca pe cei care au macar o vaga idee despre ceea ce vbesc, nu tu unu` care nu a condus cu adevarat nici macar 100 km
|
28-07-05, 21:35
|
|
Stage 2
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"alexutzu\"
Quote:
|
mai sofer experimentat ce esti, incearca sa ii lasi sa vbeasca pe cei care au macar o vaga idee despre ceea ce vbesc, nu tu unu` care nu a condus cu adevarat nici macar 100 km
|
looool... invata si tu te rog mult sa citesti..eu nu am condus 100km dar eu vorbeam de taicamiu care a condus-o si eu eram cu el..asa ca te rog eu mult de tot, oi fi tu mai vechi si mai experimentat ca mine dar asta nu inseamna ca tre sa tac pe forumu asta, gandindu-ma ca tre sa am ani de experienta ca sa vorbesc
p.s. : nu e cam offtopic discutia??...
|
|
|
28-07-05, 23:07
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
|
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
looool... invata si tu te rog mult sa citesti..eu nu am condus 100km dar eu vorbeam de taicamiu care a condus-o si eu eram cu el..asa ca te rog eu mult de tot, oi fi tu mai vechi si mai experimentat ca mine dar asta nu inseamna ca tre sa tac pe forumu asta, gandindu-ma ca tre sa am ani de experienta ca sa vorbesc
|
nu inseamna ca tre sa taci inseamna ca tu cam vbesti ca prostu` doar ca sa te afli in treaba, mai intreaba si ai sa vezi ca sunt cativa care au mers pe autostrazi pe afara si au dat in masina pana la refuz iar viteza atinsa a fost cu mult mai mare fata de cea maxima scrisa in talon. NU CREZI????? intreaba-l pe catalin_rs4 cat a prins cu masina inainte sa o modifice
cat despre invatul de citit, incearca sa te abtii, ia-o ca pe un sfat
|
|
|
29-07-05, 01:43
|
|
Stage 5
|
deci sigur ia megane ala 210 ... eu am 206 1.4 8v , viteza constructor 172 , viteza atinsa 190 ... am si filmare si ala cu 180 -190 max , du`te la culcare
|
|
|
29-07-05, 10:25
|
|
Stage 2
|
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
|
nu inseamna ca tre sa taci inseamna ca tu cam vbesti ca prostu` doar ca sa te afli in treaba, mai intreaba si ai sa vezi ca sunt cativa care au mers pe autostrazi pe afara si au dat in masina pana la refuz iar viteza atinsa a fost cu mult mai mare fata de cea maxima scrisa in talon. NU CREZI????? intreaba-l pe catalin_rs4 cat a prins cu masina inainte sa o modifice
cat despre invatul de citit, incearca sa te abtii, ia-o ca pe un sfat
|
Bine poate am gresit..imi cer scuze.doar ca dupa modul in care megane-u ala mergea doar poate super super turata a mers cu 210...
|
|
|
29-07-05, 10:37
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
terminati.
hai bai mircea cu pozele alea ca saliveaza lumea
|
|
|
31-07-05, 23:02
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Opel]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Piry\"
terminati.
hai bai mircea cu pozele alea ca saliveaza lumea
|
chiar ca....avetzi msg pt certuri...
oricum,e clar ca in orice talon de masina nu e trecuta viteza reala...
|
|
|
01-08-05, 02:09
|
|
Stage 4
|
eu am atins 170 fix cu un hyundai getz cu motor de 1,1 pe benzina pe autostrada bucuresti-constanta...in talon scrie \"viteza maxima constructiva - 147km/h\" (am si o dacie cu care am mers cu 158-159 si in talon scrie 142....asa ca mi-e foarte clar cum e cu viteza asta maxima constructiva...de fapt e viteza maxima la care masina ramane stabila)
|
03-08-05, 14:46
|
|
Stage 5
Member of: [ALFA ROMEO]
|
scuza-ma ca intreb, dar cum ai determinat viteza de 158-159 in dacie ?!? ma rog, nush daca isi are rost intrebarea... asa sunt eu mai carcotash..
Oricum, in general viteaza maxima constructiva se depaseste, dar nu cu mult! Si se depaseste fie datorita unor conditii speciale de rulare, fie datorita erorilor de kilometraj! Oricum, suntem offtopic, ca sa fiu on topic nu am zis decat ca acest matiz nu ia 190 !!
|
|
|