24-10-06, 02:38
|
|
Cluj Street Racing Member
Stage 5
Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
|
Re: CE PARERE AVETI DESPRE MATIZU MEU
da .matizu nu e de vanzare. si 30 ..mai e pana atunci .sper ca nici aici nu incep scandaluri ca sunt satul.dac anu iti place mutate la alt topic simplu si usor..nu te supara pe mine.si eu am maisna mai ieftina ca a lui si am bagat destui bani deja in ea si sta de 6 luni pe dreapta si e departe d ea fi gata ..fiecare cu piticii lui pe creier ...iar spun arerea mea .asa ca nu are rost de alte certuri .ufo out
|
24-10-06, 05:39
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by quick_5hifter
Ce-ar fi sa te trezesti TU la realitate? In opinia ta, cat crezi ca valoreaza cele 4 amplificatoare? Dar cei 3 acumulatori deep-cycle? Dar subwooferele? Dar MONTAJUL? Dar vopseaua? Dar...? Dar....? ce zici, nu cumva numai in astea "cateva" elemente se ascunde o suma mai mare de 6000 euro???
Ce usor e sa chinui tastatura aia de pomana....vezi ca gasesti Matizuri la 3000 euro care prin ochii tai s-ar putea sa arate excelent
PS: Nu cred ca-l vinde
|
Cu tot ce zici ca s-a bagat in ea, tot arata sub orice critica. Ce naiba?! Nu poti sa zici, vazand "kestia" asta mata ca-i frumoasa. La exterior nu se remarca nimic de firma. Nu e nimic fin pe Matizul asta.
PS: Eu nu consider Matizul ca fiind MASINA
|
24-10-06, 13:31
|
|
Stage 5
Member of: [Registered Users] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [Competitor CNCA]
|
Hehehe... Probabil ca tocmai aici e farmecul. Ca sa te multumeasca proprietarul ar trebui sa puna un semn Nike, sa aiba ceva "de firma" pe el? Oriunde in lume o lucrare Custom costa si inseamna mai mult decat un "kit de firma". Dureros, dar adevarat. Si pe Matiz sunt si elemenete de "firma". Intamplator.
|
|
|
24-10-06, 15:01
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Quote:
Originally Posted by ReLLaXX
Hehehe... Probabil ca tocmai aici e farmecul. Ca sa te multumeasca proprietarul ar trebui sa puna un semn Nike, sa aiba ceva "de firma" pe el? Oriunde in lume o lucrare Custom costa si inseamna mai mult decat un "kit de firma". Dureros, dar adevarat. Si pe Matiz sunt si elemenete de "firma". Intamplator.
|
rellaxx are dreptate ma Razv poate tu nu ai auzit inca de custom adica ceva original unic mah!! poti cauta pe orice site din lumea asta si nu gasestui ceva la fel!! asa de curios intereseaza-te cat cost un custom in afara in vest si apoi hai aici si da din papaagal cu firmele tale !! tu ce masina ai?? poate numai sculele ce alc sistemul audio au fost mai scumpe decat masina ta,fara manopera si alte cele!!!
|
|
|
25-10-06, 11:45
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
RaZv, daca tot "matizul nu-i masina" pentru tine, fa un bine tuturor si da-i drumul de-aici, nu te obliga nimeni sa-ti postezi parerea si nu asteapta nimeni cu sufletul la gura sa citeasca ce crezi tu. Pana in prezent esti singurul care comenteaza despre culoare ca-i mata, crezi ca ii era greu sa o faca lucioasa, cum se vede peste tot? Ce inseamna pentru tine "firma"?
|
|
|
26-10-06, 01:37
|
|
Stage 5
|
fiti rai .loool aparati-va comunitatea
|
|
|
28-10-06, 16:04
|
|
Speed Daemons Member
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Speed Daemons] [DAEWOO]
|
NU SARITI PE MINE ! nu am nicio legatura cu nicunul si nici nu imi exprim vreo parere, DAR exista un curent pe 4tuning in care cineva prezinta o masina, un proiect, etc si cere pareri si atunci cand sunt negative, 5-6 insi sar pe primul nefericit care le-a postat si il ocarasc si intreaba ce masina are, cati ani are etc. Ce conteaza? E cumva topic de laude si osanale si nu stiu eu? Omul si-a expus parerea si poate fi atacat doar in cazul in care jigneste sau are remarci deplasate si doar pe fondul ala, asta nu inseamna ca daca nu imi place un proiect automat sunt incult sau prost sau nu stiu ce e frumos... Zicea Alex la un mom dat pe topicul lui ca parerile negative au avut efecte benefice si in cazul lui TAU si probabil si in alte cazuri. Nu exista proiect perfect si a te impauna ca ai facut o mare branza mi se pare ... ciudat. (lauda de sine nu miroase a bine parca spunea o vorba mai veche...)
|
|
31-10-06, 09:36
|
|
Stage 5
|
Masina arata super dar vreau sa-mi fac si eu capota ca si a ta cat m-ar costa?
|
|
|
31-10-06, 13:35
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
=))))))))))))) de postai si tu mai repede umpic
|
|
|
01-11-06, 01:44
|
|
Stage 5
|
alaltaieri am dat capota la schimb cu alta plus ceva diferenta
daca vrei facem una altcumva ..tot unicat ...ce zici
|
|
|
01-11-06, 03:46
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by quick_5hifter
RaZv, daca tot "matizul nu-i masina" pentru tine, fa un bine tuturor si da-i drumul de-aici, nu te obliga nimeni sa-ti postezi parerea si nu asteapta nimeni cu sufletul la gura sa citeasca ce crezi tu. Pana in prezent esti singurul care comenteaza despre culoare ca-i mata, crezi ca ii era greu sa o faca lucioasa, cum se vede peste tot? Ce inseamna pentru tine "firma"?
|
Nici o firma de tuning consacrata si nu numai, nu va produce niciodata componente pt "masini" gen Matiz. Eu cred ca aceasta masina nu merita nici un leu din suma imensa care se vehicula. Hai sa fim realisti te rog.
|
|
|
01-11-06, 03:58
|
|
Stage 5
|
Am gasit un frate mai mare de-al Matizului
Trebuiau pozate impreuna
|
|
|
01-11-06, 11:25
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
frate mai mare ..?!?!?!?!?! OVER MY DEAD BODY!!!!!, revino-ti matizu are linie, simetrie.. chit numa ase... strict necesar... mai uita-te la detalii.. ))
Last edited by ReLLaXX; 04-11-06 at 14:00.
|
|
|
01-11-06, 15:23
|
|
Stage 5
Member of: [Registered Users] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [Competitor CNCA]
|
RaZv... stie deja lumea ca Espero-ul e facut pe la voi (prin partea aia de tara). Incercati sa-l promovati sau de ce-l bagati peste tot?
Suferiti de boala firmelor prin partea aia a tarii.
Sunt curios cate firme stiai tu acum 10 ani... in afara de Nike si Boss. Sper ca e ultima interventie rautacioasa pe care o vad pe tema asta din partea ta. Promit sa ma uit si in alte parti, nu numai aici.
|
|
|
02-11-06, 16:54
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
Razv, stii ce faci tu acum? incerci sa pui intr-o lumina proasta atat matizul in general, cat si matizul care face subiectul acestui topic....am senzatia ca esti platit sa faci asa ceva, ia zi, iti iese ceva daca denigrezi masina asta la care s-a muncit atat? te simti bine in scaunul tau cand scrii pe topicul asta?
vad ca profilul nu ti l-ai completat cu varsta cu tot, iar de masina ta nu stim nimic....cumva ai matiz si ti-e rusine cu el ?
|
|
|
|
|