10-05-05, 15:38
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
ozzy tu esti foarte negativist si nu vezi deloc partea buna a lucrurilor.
mircea pina la urma unde faci masina... sau o mai faci?
mai 22
|
|
|
11-05-05, 00:23
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [VW]
|
gef, Vito cu luma tuning de la Flaviu l-ai luat??
mishto Matiz-u, l-am vazut de la inceput... de cand era mic copil pana acum, arata super. dar totusi, daca as fi avut eu banii aia, cred ca ma indreptam spre alta masina.
E frumos ce ai facut din Matiz.
bafta in continuare.
|
15-05-05, 01:37
|
|
Stage 4
Member of: [CSR]
|
yoooooo!!!!... ma bucur ca va placut matizul....DAR PROIECTUL MATIZ SE OPRESTE AICI!!! adica nu va mai avea wide body kitul ce vi l-am postat (am fost nevoit sa-l dau jos) ci va avea niste segmenti de golf II pe aripi...matizul nu-l vand, voi continua munca pe el (incet,incet). atentia mea este indreptata acum pe un opel vectra B care spun eu ca va face ceva, ceva senzatie. in nici un caz nu mi-am luat vito, am avut unul ALB cu un kit exterior comandat de la LUMA.
inca ceva ... pt ozzy fara sa fiu rau dar decat sa iau o masina cu care sa nu ma pot plimba prin tara fara sa mai vad inca 100 de clone ca ea mai bine am luat o masina de la care lumea nu se astepta sa vada un tuning pe ea si care sa pot zice ca am avut-o unicata(is tare curios sa vad cine va face un set de bari cel putin ca cele e care le-am avut pe matiz).
CAT SE POATE DE CURAND VOI POSTA POZE SI CU MATIZUL SI CU NOUA MACHETUTZA [/u]
|
15-05-05, 01:39
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
GEFule: kitu' pe care l-ai avut pe masina face acum senzatie in Craiova Si... cred ca da si \"ceva cp in plus\", ca fuge bine Matizu' lu' Cosmin!
Bafta cu nou' proiect!
|
15-05-05, 14:45
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Opel]
|
cu motoru ala ce se aude?nu l-ai schimbat,nu?
|
|
|
19-05-05, 17:41
|
|
Stage 5
Member of: [RR]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"ozzy\"
mai ....arata misto dar totusi pentru ce atata chin??? inteleg ca nu sunt prea multe matiz-uri modificate si lumea o sa te simpatizeze automat....dar totusi e tot un matizzz....o alta masina care nu inseamna nimic. scuze daca deranjez dar....matiz???
|
Omule,u nu intelegi din cate se pare!Aiki este vorba despre pasiunea unui om pentru masina lui!Nu stiu c mai conteaza daca e matiz sau mercedes...important e ca este a lui si ca a reusit sa faca din ea o masina pe care multi o invidiaza sau isi doresc sa ajunga la aceeasi performantza(inclusiv JE ) ,asa ca mucles....!!!!Si lasa omu' sa isi atinga tzelul.
Gef eu am un Lupo ,poate ne intalnim odata,sa ma inspir si eu putin din munca ta :P
P.S: Intrebare pentru ozzy :TU MACAR AI O MASINA????Sau ai facut ceva la ea,k sa stii cum e?!?!?!
|
20-05-05, 10:16
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"TM-84-DMX\"
Omule,u nu intelegi din cate se pare!Aiki este vorba despre pasiunea unui om pentru masina lui!Nu stiu c mai conteaza daca e matiz sau mercedes...important e ca este a lui si ca a reusit sa faca din ea o masina pe care multi o invidiaza sau isi doresc sa ajunga la aceeasi performantza(inclusiv JE ) ,asa ca mucles....!!!!Si lasa omu' sa isi atinga tzelul.
P.S: Intrebare pentru ozzy :TU MACAR AI O MASINA????Sau ai facut ceva la ea,k sa stii cum e?!?!?!
|
calm calm dmx
a explicat omul motivul pentru care a zis asta... nici eu nu sunt deacord cu el, dar suntem o tara libera...
|
|
|
20-05-05, 11:23
|
|
Stage 3
|
dmx....nu am cuvinte, felul in care m-ai atacat ma lasa fara replica...
LOL mai nene, lasa-ne sa traim.mi-am dat cu parerea, am spus de ce am facut-o.faptul ca ai lupo nu inseamna nimic sa stii.daca vrei pot sa iti dau un sfat: pune-ti ochelari sa vezi tot ce scriu oamenii pe aici. da,am masina, luata din banii mei, mi-am luat ce am vrut si mi-am luat la misto pt distractie si sunt foarte multumit. cand o sa am bani de bagat in motor cati vreau o sa te caut special sa iti arat ce inseamna adevarata pasiune pt masina... daca vine un betiv sa faca pipilica intr-o seara la roata VW tau si se sprijina pe ea, ti-o rastoarna, asa ca.....
|
|
|
20-05-05, 11:52
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"ozzy\"
dmx....nu am cuvinte, felul in care m-ai atacat ma lasa fara replica...
LOL mai nene, lasa-ne sa traim.mi-am dat cu parerea, am spus de ce am facut-o.faptul ca ai lupo nu inseamna nimic sa stii.daca vrei pot sa iti dau un sfat: pune-ti ochelari sa vezi tot ce scriu oamenii pe aici. da,am masina, luata din banii mei, mi-am luat ce am vrut si mi-am luat la misto pt distractie si sunt foarte multumit. cand o sa am bani de bagat in motor cati vreau o sa te caut special sa iti arat ce inseamna adevarata pasiune pt masina... daca vine un betiv sa faca pipilica intr-o seara la roata VW tau si se sprijina pe ea, ti-o rastoarna, asa ca.....
|
ozzy n-are rost sa intrati in polemica... exact cum ii spuneam si lui dmx, suntem o tara libera, nu va certati degeaba ca nu are rost
|
|
|
20-05-05, 14:43
|
|
Stage 3
|
ok mane. eu o las balta indiferent ce o mai zice omu asta dmx.ai dreptate
|
|
|
24-05-05, 16:38
|
|
Stage 5
Member of: [RR]
|
Stii ceva....mai bine lasa!Nu ma simt delok atacat d ceea c ai zis,dar sa stii ca din cauza oamenilor k tine si a comentariilor voastre d *** acest forum pierde useri valorosi ,kre kiar au habar despre masini si nu vor sa auda numai comentarii aiurea si total offtopic.
Cat despre \"cand o sa am bani\"...nene,\"traim intr-o tara libera\",continua sa visezi!
|
|
|
27-05-05, 21:37
|
|
Stage 3
|
|
|
|
28-05-05, 21:07
|
|
Stage 4
Member of: [CSR]
|
nu fitzi rai!!!!!! in curand voi posta poze cu matizul gata si cu vectra ...mai sunt 9 zile
|
|
|
28-05-05, 22:11
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Opel]
|
asteptam s-au incins tastele pe aici )
|