acum suna mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mia bine killa'!!!!!!!
devil... bravo tata... eshti reisar... nu mai zic nimic...
Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
sper sa nu se supere krushx ca zic eu dar acuma mie mi-a zguduit creierul.era cu geamurile inchise si cand a dat drumul la un woofer test am crezut ca innebunesc.prea mare presiune .ground zero 2500 w rms sau 2000 .in fine respect vio
in primu` rand Devil_1 ... tu la 15 ani preferi bicicleta ca alte optiuni nu ai si nici macar nu cred ca la varta ta ii legal sa stai macar pe scaunu din fata intr-o masina....(am un scaun sport foarte tare pt tine, sper sa incapi in el)
n0name...respect 4 timisoara...sper ca pe sfarsitu` lunii sa vii si tu la arad la tuning show.ne vedem acolo
adu4mazda...mersi
Homdarul...succes cu dvdul si subul de 1000w
__________________ cine a zis ca matizu` nu-i masina?
n0namee>>>>>da, categoric...vin cu vladutz de la sfigmo audio(cluj) daca-l stii .
apropo...daca vrei sa vezi matizu sunt niste poze recente cu el pe pagina 7 al topicului
m-am uitat. e frumos de tot. si cu muzica cred ca o sa castigi puncte importante. eu zic ca ai sanse ... si daca nu ... oricum ... e placerea ta! eu iti urez bafta!
bah!
legale nu prea am multe optiuni da lasa ca probabil voi la varsta mea nu ati facut atatea ca shi mine.
mie imi place shi scaunu de kadett nui problema!
Kill me va stii la ce ma refer!
nimeni nu te obliga sa iti placa! dar totusi pana faci ceva care sa merite sa fie mentionat ... te rugam ... lasaneeee lasaneeee ! e obositor sa intre in fiecare zi cate un Zoro cu care te certi asa ... aiurea sa nu zic altfel! cand o sa incepi tu sa iti faci masina, sa pui mana sa tragi pentru ultima suta de lei ca sa iti cumperi scule sau piese sau altceva atunci te ascultam! ok?! pana atunci ... stai in banca ta!