Salut B-61-KYS,am vazut ca la tn initial nu au fost proiectoarele,apoi brusc au aparut cum le-ai pus cu tot cu maneta aia de schimbare sau cu un buton cv?
Intr-adevar, masina a fost fara proiectoare , le-am montat direct pe pozitii pe aceeasi maneta. In acest moment , sunt in cautare de bloc de lumini cu comanda separata pentru proiectoare si inca nu stiu ce-mi mai trebuie (pe langa bloc ) ca totul sa fie functional.
Daca voi rezolva problema, te voi anunta !
Daca
2.prima ta prelungire care ai avuto pe masina daca o mai ai ,nu o vrei sa o vinzi???
ms mult.
salut KYS-ule. Am achizitionat si eu astazi un logan 1.5 85 cp PRESTIGE o primesc vineri sau cel tarziu luni si vroiam sa te intreb de unde pot face rost de o lamela cum ai tu sub bara din fatza si cat costa, merci frumos!
Dupa cateva ore de munca, cateva mici modificari :
- partea cromata de la bara fata - jos
- vopsit etrieri si tamburi
- plafon negru lucios - autocolant
- montat jantele de vara
- montat prelungirea fata
- spalat masina
Multumesc pentru aprecieri !
@dog - ti-am admirat masina acum vreo 3 saptamani..la Carol ! Arata foarte bine- sper sa te revad cu noile jante!
@adi - mersi mult. Si a ta a facut mari progrese stii bine la ce ma refer :
Mersi tiz-ule poate ne intalnim o data prin BZ , caci vin destul de des ! Sper ca si modificarile pe care le am in cap sa mi se indeplineasca si sa fie de bun gust!
Ar trebui sa fii arestat deoarece masina este criminala!!!Felicitarile mele si tot respectul meu pentru tine si maisna ta.Te rog raspunde-mi si mie la cele 2 intrebari.ms mult
Uitandu-ma la pozele astea din spate ma gandeam ca atunci cand ai ceva banutzi de investit te-ai putea gandii la niste stopuri cu leduri ( stopuri alb-rosii cum sunt pe loganul albastru din fata ta in poza nr6 sau cum iti plac tie )