super tare loganul tau.mar enta si pe mine niste arcuri sport dar mie imi place confortul care il ofera.am 60000 de Km si nu simt nici o groapa.loganul tau e facut cu gust.ce as vrea si eu la al meu ar fi angel eyes-urile.si lampile pe spate sa le fac negre.
sa o stapanesti sanatos si fara incidente.inca ceva cum ai "procurat"acea zgarietura?am i eu una.mai mica.a sarit vopseaua,dar nu stiu de la ce.posibil de la spalat de la jetul de la spalatorie ma gandesc.
Daca iti pui Bilstein cu Eibach si nijte gume cu talon de 55 crede-ma ca nu se simte mare dif eu am mers cu masina unui prieten.la a mea am talon de 45 si aceeasi susp de mai sus,e un pic mai rigida dar nu chiar asa de speriat.BAFTA!!
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [VW]
Re: My KYS !!
Am sa incerc si badboy look-ul sa vad, ce iese.. oricum, merita sa-ti faci, am mai vazut pe cateva loganuri, si arata foarte bine mult mai bine decat cu pleoape.
am observat ca tot faci remarci jignioare la munca mea! nu e nimic daca tot te tine hai odata sa ne vedem si sa ne dam pe un drum montan eu cu dacia mea culcata si tu cu a ta! sa vedem care iese dupa asfalt! drumul ideal este dinspre sinaia spre fieni prin munte! daca ma faci ai dreptul sa zici ce vrei daca nu ma faci iti poti tine remarcile pt tine si nu vei mai da nci un fel de coment la threadul meu ce zici? esti de accord?
man..poate ca sunt putin mai taios in afirmatii dar mi se pare aiurea sa faci comparatie intre masina ta , cu tzspe spire taiate si cu talon mic la cauciuc cum ai tu cu un logan stock si sa zici ca uite de joasa e a mea. E normal sa fie asa si asta am incercat sa iti zic in topic. Nu stiu unde am jignic iar daca asa ti-am parut imi cer scuze. Referitor la datul nu stiu cum ,poate ca pare ca sunt un las , dar nu sunt genul sa ma dau fara un motiv foarte bine intemeiat. De amorul artei sau ca sa-ti demonstrez tie ceva nu risc nimic.
Bafta in finalizarea proiectului si crede-ma ca nu am nimic personal cu tine sau cu masina ta !