kyss-ule se aude bine toba te-am ginit acum cateva zile prin buc..curand o sa vina si titiul meu ..noul logan..numai am rabdare dar asta e partea a 2 a ..tare curios sunt cat a costat toba + eleronul..reply, mc. Toate cele bune
New updates :Xenon H11 , 6000 k . Multumesc lui Dan pentru ele si lui Gigi pentru montaj Sper cat de curand sa pot avea si xenon pe proiectoare !
Cateva poze, nu stiu cum se vede , dar in realitate e mare diferenta:
Quick silver - pleoapele sunt 30 ron. O prelungire de capota cu tot cu vopsea te duce cam 700 ron si e posibil ca dupa o perioada posibil sa-ti crape chitul (daca nu e facuta cum trebuie ). Crezi ca se merita? Din punctul meu de vedere, in nici un caz !
o capota bad boy nu trece de 600ron (am fost si mam interesat)
de ce sa iti crape chitul dupa o perioada? sunt o gramada de loganuri in romania care au bad boy si nu au patit nimic