[QUOTE=Nastase Bogdan;3191194]Stiu exact si cel mai bine dintre toti ce defecte sunt la masina mea..nu va inchipuiti cat am fost de suparat ca am lasat masina pe mana unor dobitoci ca sa-mi refaca dungile de pe aripi in speranta perfectionarii lor, iar dansii mi-au jupuit vopseaua si au aplicat dungile peste..
Impresia mea la vizualizarea masini LIVE ,am spus-o cateva pagini mai in spate,
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...ml#post3179544
si anume o masina extraordinara,chiar si o persoana rautacioasa care nu suporta marca Dacia ,cand va vedea masina cu siguranta va intoarce capul dupa ea si o va aprecia.
Dupa cum spuneai si tu mai sus ai dat si peste "meseriasi" care nu ar trebui sa lucreze la o masina la care se pune atat suflet.
Ma gandesc ca daca ar fi sa incepi acum lucrul la masina de la 0 ai sti ce sa ceri de la meseriasi si de care sa te feresti si anume genul "lasa domne ca stiu eu cum trebuie sa fac,sunt meseriasi ,stai linistit" iar la sfarsit daca nu iti place cum a iesit vor zice.."Ce vrei domne sa iti fac eu masina noua...nu se poate" Dar asta e ,omul din greseli invata.
O intrebare ,acelasi vopsitor care ti-a vopsit masina anul trecut ,ti-a vopsit si acum masca fata si fusta spate?