felicitari bogdan pentru premiu
sunt foarte bucuros ca nu ai plecat cu mana goala.....incep sa se vada rezultatele muncii tale bogdan
sper la cat mai multe premii...mult succes in continuare..
Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
Originally Posted by Nastase Bogdan
Tin sa va multumesc tuturor pentru aprecieri si pentru ca urmariti Topicul Daciei mele, lucru care a facut posibil obtinerea premiului de " CEA MAI VIZUALIZATA MASINA DE PE WWW. 4TUNING .RO Dacia 1300 - Br 98 Nig"
Deasemenea vreau sa multumesc echipei 4 Tuning
Poza de duminica seara, de dupa festivitatea de premiere, cu prima cupa si diploma obtinute de NIG-ul meu..e un bun inceput
e frumoasa foc masina si in realitate, nu doar in poze felicitari omule. 2 chestii doar, ca-s mai carcotas din fire: inlocuieste dungile de gordina ca aveai ceva umflaturi....si inimile de la cheder, ala pe fata se vede urat cu shifonarile alea.
Felicitari Bogdan si sincer 1300 tau e cel mai ok care la-am vazut pana acum, sincer cei cu alte motoare sub capota nu meritau best autohton, pt ca avand altceva sub capota nu mai sunt chiar asa de autohtone.
in fine jurizari a-la-Bucuresti.
uita-te mai atent la detalii. nu zic ca a mea e perfecta dar cum am vorbit si cu bogdan(are multe, multe defecte)... am mai glumit eu cu el sambata seara: "eu am o masina de CURSE cu vopsea TIPLA iar tu ai o masina EXPOZITIE cu vopsea nasoala "