Iti stiu masina NtzDra,am vazut-o in topicul tau.
Ce sa-ti zic..partea cu vopsitul e o idee buna,insa daca merita investitia cu acel chit prefer sa ma abtin deoarece nu sunt adeptul spoilerelor pe Dacie..in acceptiunea mea Dacie reusita e 1300 facuta Gordini Style,cat mai lata si mai coborata
Insa ca idee,dintre toate panaramele de spoilere propuse pt Dacii,acest kit mi se pare cel mai reusit..deci hai sa spunem ca se merita investitia,insa sa nu-ti pui si priza aceea pe capota
Razak,priza pe capota nu-mi pun ca nici nu-si are rostul si nici nu cred ca voi gasii originala.
"Chestiile" din chedere se numesc inimi de cheder si au fost f frumoase candva..dar oricum cand o dezechipez pt vopsitorie va trebui sa-l inlocuiesc ca-i copt de vreme..pe spate am d-ala nou,de cand am dat jos luneta pt ionizare.
Shaved look..nu.Vreau sa fie cat mai clasica,o replica cat mai buna a R12 G.Tot ce-i cromat pe ea ii da aspect clasic
Spoiler si deflectoare vor zbura,da parca pana s-o cobor arata prea dezbracata in fata fara..ma mai gandesc
Oglinzile..nota 10,imi plac ff mult
Barile OFF odata cu albastrirea
De grabit nu ma grabesc deloc..am s-o fac asa cum trebuie si in functie de cum pot dpdv financiar.
Cum spui si tu,acum sunt in stadiul de achizitii..strang tot ce-mi trebuie iar la anu' prin Mai vreau sa ma apuc de treaba.O sa lucrez si eu la ea impreuna cu un prieten de-al meu,tinichigiu bun, ca sa iasa treaba tzutz,ca nu vreau sa-mi bat joc..eu sunt si tare chitzibusar cand e vorba de masina mea,asa ca n-are cum sa iasa altfel decat f bine