In primul rand tin sa va multumesc pt aprecieri
Snapy,da,voi revopsi si jantele.Cele de pe spate arata asa pt ca,cu ceva timp in urma le-am indreptat prin roluire iar pe cea din dr spate am inlocuit-o si a ramas nevopsita pana acum
Apline,stii cat ma gandesc ce sa fac cu lampile alea de marsarriere..tot stau in cumpana..
Daca as lasa-o fara bara spate,ar da mai bine fara ele,insa eu voi pastra barele si atunci parca arata neterminata fara lampile alea..asa ca..
Bogyciu,stii cum e cu timpul..daca nu ne mobilizam,niciodata nu este timp pt o lucrare de amploare..eu stau la munca pana pe la 18.45-19.00,dupa care ma duc la masina unde mai stau pana pe la ora 22.00..
Cat despre jante,sincer imi plac mai mult astea pe care le am acum,plus ca cele de care spui tu sunt fff rare si oameni p-afara nu am ca sa-mi caute.
Floryn,se pregatesc si aripile fata cu evazari identice
Jantele alea se potrivesc pe Dacie,chiar daca au 6 prezoane..si modelul jantelor mele sunt unele in 6 prezoane,cele care echipau Aro 10 cu motorizare Diesel.
GTXR,fixarea si forma pasajelor nu este inca finalizata..mai trebuie taiat prin unele locuri,la dr spate mai trebuie putin impinsa aripa spre exterior..o sa vezi la final
CT-06-UIK,incercam sa-i scoatem o linie cat mai buna