Ce sa mai zic Razak..mi-ai facut o oferta super!
Oricare din primele 2 oferte ma "coafeaza" de minune
Pe mine ma intereseaza doar pasajele sa fie ok,in sensul sa nu fie deformate rau sau sa nu aiba gauri de rugina in ele.Cand voi decupa pasajele voi mai lasa si o margine de 1-2 cm din aripi pentru a avea baza de prindere pe aripile de pe masina(cred ca intelegi la ce ma refer).
Eu zic ca cel mai bine ar fi asa: cand ai timp da o fuga la prietenul tau si alege o aripa de dr care-i mai buna(adica cu pasajul ok),dupa care o pui in colet alaturi de aripa de stg pe care o ai tu si mi le trimiti prin Posta Romana cu plata ramburs(adica la primirea coletului eu voi achita transportul+cat vrea prietenul tau pe aripa de la el,daca va fi cazul de asa ceva).
Pentru adresa iti trimit PM,dar mai intai astept raspuns de la tine
Oricum,merci mult.
GTXR,nici nu se pune problema sa ti-o iau in nume de rau..accept orice parere fara suparare
Chiar am sa incerc fara,am sa le dau jos sa vad cum arata,mai ales ca s-au cam exfoliat de la pierticele si spalari regulate.
Oricum pt masca fata pregatesc ceva special...am cumparat 2 grile centrale de masca d-asta originala cu care voi acoperii farurile
..va arata in genul Camaro SS sau Dodge Charger '69..farurile sub masca fata
Bogyciule,la mine le rectific cu 35 Ron/buc,la care se adauga pretul burdufelor noi si a vaselinei.Deci pt amandoua ma duce undeva la 90 Ron.
Si stai linistit,ca rotile nu pleaca aiurea din cauza planetarelor..poate din vreun pivot ai sanse..
oricum,ai grija..