03-01-11, 19:40
|
|
Stage 3
|
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
Originally Posted by DJBOSS
App Multumesc lu grigore89 si lu mama lui ca, au venit si iei, sa-mi dea o mana de ajutor , ei trecand prin astea si nu cumva sa ma fi tras in piep cel vinovat
|
stai frate linistit , faza a fost ca eram pe gol cu rezervorul dar am plecat asa la risc . stiu ca lumea e cam scarboasa in timpu de acum si cauta sa se scape de vinovatie sau sa scape ieftin d-aia am si venit + ca nha doar cred ca ai reusit sa imi cunosti felul meu de a fi . nu pot sta cu minile in san . am trecut prin asa ceva de 3 ori pana akm si odata grav de tot cand am pierdut golfu si stiu cum e . oricum sa speram ca o sa fie bn de akm incolo si sa nu mai avem ghinioane de genu
|
|
|
03-01-11, 20:38
|
|
Stage 2
|
dale ma dracu de fiare ca se indreapta bine ca nu ai tu ceva . acu sa vezi ce faci cu asigurarea sa o faci cat mai repede sa ne tragem pe bulevard
|
|
|
03-01-11, 22:15
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by MH-03-VRG
dale ma dracu de fiare ca se indreapta bine ca nu ai tu ceva . acu sa vezi ce faci cu asigurarea sa o faci cat mai repede sa ne tragem pe bulevard
|
ma nana, ziceai cv de o dacia 1300 originala cu 10 mil in Severin, ti-am tr pm dar nu ai raspuns, daca esti baietzash binevoieste si u sa-mi dai ceva detalii unde as putea sa o vad ca vreau sa cumpar una de aia din anii '70.....ms
03-01-11, 22:18
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by il padrino
ma nana, ziceai cv de o dacia 1300 originala cu 10 mil in Severin, ti-am tr pm dar nu ai raspuns, daca esti baietzash binevoieste si u sa-mi dai ceva detalii unde as putea sa o vad ca vreau sa cumpar una de aia din anii '70.....ms
|
Mi-teai adresat mie sau lu Silviu VRG ?
Daca vrei o dacie ieftina stiu eu la 300 de euro una in schela, masina buna o vande ca are nevoie de bani si-a laut straina
|
|
|
03-01-11, 23:26
|
|
Stage 4
|
lui Silviu VRG, el zicea ca stie o dacia 1300, ma intereseaza sa fie originala...daca ma poti ajuta raman dator...bafta!
|
|
|
04-01-11, 11:56
|
|
Stage 5
|
Gata azi la 9 am fost la asigurari unde avea vinovatu si am rezolvat treaba, am hotarat ca sa fie treaba mai repede sa o bag in servide la TOPSERVICE adica la cioarec, ideie este ca am vorbit acolo si au totu pe stock...am facut si poza la lista cu care mi-a facuto constatatorul , acu 10 minute am trecut la service si masina deja numai era acolo o bagasara inauntru acum credca maine este gata, dar sa vad asig cand baga bani alora ca sa-mi pot ridica masina
|
|
|
04-01-11, 12:56
|
|
Stage 5
|
sa speram ca iese tot asa cum a fost da jafu aluia cum s-a avariat? e mai rau ca dacia ta sau? hai ca sa rezolva repede.
|
|
|
04-01-11, 13:00
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Thomas Everywhere
sa speram ca iese tot asa cum a fost da jafu aluia cum s-a avariat? e mai rau ca dacia ta sau? hai ca sa rezolva repede.
|
E rau avariata si aia numai ca bara nu i sa sparg doar sa ingaurit, si parbrizu il are spart ca ia venit capota in el acum mosu se gandeste unde so faca pe bani lui
|
|
|
04-01-11, 13:06
|
|
Stage 5
|
Quote:
E rau avariata si aia numai ca bara nu i sa sparg doar sa ingaurit, si parbrizu il are spart ca ia venit capota in el acum mosu se gandeste unde so faca pe bani lui
|
pai de...neatentia si prostia doare in multe momente..hai sa nu zic asa...poate a fost ghinion si so fi pierdut omu ca a pierdut masina de sub control si a intrat in tine. O face el, nu e problema, a ta sa iasa ca floarea
|
|
04-01-11, 18:15
|
|
Stage 2
|
hai boss ca maine plec si joi ajung in tara sa vii sa ma iei, sper sa iti dea masina pana joi
|
|
|
06-01-11, 18:04
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MH-03-VRG
hai boss ca maine plec si joi ajung in tara sa vii sa ma iei, sper sa iti dea masina pana joi
|
Imi pare rau sylviu dar nici azi nu a fost gata masina cel putin asa cred, nu am primit nici un apel de la cei de la service si nici la ei namai fost maine ma duc sa vad care este treaba, au zis co lasa la vopsit o zi adica astazi toata ziua pentru ca ieri a fost vopsita..acu sa vad maine..
Mie greu fara masina
Last edited by DJBOSS; 06-01-11 at 18:08.
|
|
|
06-01-11, 19:41
|
|
Stage 3
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Gata azi la 9 am fost la asigurari unde avea vinovatu si am rezolvat treaba, am hotarat ca sa fie treaba mai repede sa o bag in servide la TOPSERVICE adica la cioarec, ideie este ca am vorbit acolo si au totu pe stock...am facut si poza la lista cu care mi-a facuto constatatorul , acu 10 minute am trecut la service si masina deja numai era acolo o bagasara inauntru acum credca maine este gata, dar sa vad asig cand baga bani alora ca sa-mi pot ridica masina
|
nasoala treaba ai patit si u cu masina,stiu cum e ,dar bine ca nu ai patit nimik si cum au zis si baietii mai sus fierul se repara acum depinde cat de repede ca stiu pe cinvea caruia serviceul' l'a tinut in jur de vreo luna cu masina pe nus ce motiv ca nu aveau piese material etc....si nu a fost ceva chiar asa grav ,drum bun in continuare si sa nu mai ai parte de asa ghinion
|
|
|
06-01-11, 21:19
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Alexis_PSA
nasoala treaba ai patit si u cu masina,stiu cum e ,dar bine ca nu ai patit nimik si cum au zis si baietii mai sus fierul se repara acum depinde cat de repede ca stiu pe cinvea caruia serviceul' l'a tinut in jur de vreo luna cu masina pe nus ce motiv ca nu aveau piese material etc....si nu a fost ceva chiar asa grav ,drum bun in continuare si sa nu mai ai parte de asa ghinion
|
La mine piesele au fost pe stock le-au avut, numa ca faru si abru nu l-au avut si trebuia sa vina,ieri miau zis ca masina era deja la vopsit si o zi o lasa sa se uste si peurma e gata deci ar cam trebui maine sa fie gata ca ma gandesc ca veni faru azi,turbez daca nici maine no iau nu ma simt asa bine merg cu opelu tot dacia mea e mai buna
Sper sa numai am parte de ghinion
|
|
|
06-01-11, 21:20
|
|
Stage 5
|
|
|
|
06-01-11, 21:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Cristinelul
|
Da asa este ai dreptate ...dar na ce sa le faci ,sti cum sunt batrani mai comunisti si zic ca tot iei au dreptate , oricum acum dupa ce o iau sa vad ce fac cu bad boy looku ca vreau sal fac din fibra.
Initial am vrut sal fac tot acuma cand fac masina dar nu sa putut la servisu asta pentru c-ami cereau foarte mult pt prelungirea asta...si na sper sa iese bine .
|
|
|
|
|