Discurile de nova sunt identice cu cele de papuc diesel, foarte usor poti sa gauresti si discurile si fuzetele nu e nici o panica, faci si economie, nu mai cumperi discuri noi eu asa am avut pe masina
Am vazut eu acu ce ai tu pe-a ta tu ai ceva mai special " perforate striate" alea alea alea
mai deranjez cu cateva intrebari:cat de adanci trebuiesc gaurile facute?si filetul trebuie facut in functie de prezon?cele 3 prezoane le tai?..multumesc anticipat
mai deranjez cu cateva intrebari:cat de adanci trebuiesc gaurile facute?si filetul trebuie facut in functie de prezon?cele 3 prezoane le tai?..multumesc anticipat
Prezoanle vechi se scot cu ciocanu
Quote:
Originally Posted by DJBOSS
Am vazut eu acu ce ai tu pe-a ta tu ai ceva mai special " perforate striate" alea alea alea
Eu tin la sanatatea mea, daia vreau sa ma opresc repede
Sunt putin dezamagit nu am rezolvat nimic cu trecerea la 4 prezoane , in severin lumea este nepriceputa .Mi-a zis strungaru acuma ca .........este riscant sa dau gauri in tamburi si fuzete apoi a zis ca-mi face flanse, ok am zis mergem pe flanse.astazi imi zice k nupoate sa faca ca, alea trebuie centrate bn si sa nu bata.............pf ce strungar
Mai bn am cautat pe forum am gasit un baiat de dezmembreaza R18 si l-am intrebat de tamburi,credca o sa-i iau de la el si daca are si fuzetele le iau si pe alea .Timpu de asteptare ma dispera
Azi era cat pece sa raman fara certificat, dar am scapat ca prin urechile acului doar cu o amenda inca una la numar si ceva puncte care tot s-au strans Respectivu Politai m-a luat din peco fara sa se mai prezinte cine este , doar m-a intrebat ce-s cu manevrele astea si dc nu port centura eu i-am zis ca-m avuto iar el a zis ca-mi ia certificatul nu mi-a dat motive dece dar cand m-am dus la logan a zis ca , pentru triple =))) nu stiu cu ce l-au incomodat pe dansu triplele mele dar in fine ...
e normal k daca nu ai centuri sa ti ia' certificatu' mai bine nu zice'ai nimic...si de triple presupun ca s'au luat pe motivu k nu au vazut pana acum asa ceva cu semnal alb))
e normal k daca nu ai centuri sa ti ia' certificatu' mai bine nu zice'ai nimic...si de triple presupun ca s'au luat pe motivu k nu au vazut pana acum asa ceva cu semnal alb))
Ai inteles foarte gresit ....am centuri dar nu am purtat... acum mai este normal ?