03-05-11, 00:40
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
Originally Posted by DJBOSS
Cateva poze recente
|
eu zic sa dai jos ala cu kissfm, sa aranjezi toba aia si sa dai tot ce e lipit pe portbagaj....
|
|
|
03-05-11, 01:25
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Sonny™
eu zic sa dai jos ala cu kissfm, sa aranjezi toba aia si sa dai tot ce e lipit pe portbagaj....
|
KissFm nul dau jos, l-am primit la raliu si nu-l dau jos ca-mi place mult chiar multi ma intreaba deunde-l am ca sa le dau si lor .In Severin sunt doar 2 masini care au pe ele si care au fost la diverse evenimente organizate by kissfm.
Pe spate am doar kissfm si 4tuning pe luneta , altceva mai vezi tu ceva ?
A poate zici de acel sticker de pe portbagaj....cu acel site lasa frate ca pe ala il dau jos cand astup gaura la mijloc de la portbagaj si dau si pe cele ce scrie dacia ... Toba asa sta prinsa nuprea am cei face.Ceva poze mai recente postez
|
|
|
03-05-11, 10:32
|
|
Stage 5
Member of: [KIA]
|
Quote:
KissFm nul dau jos, l-am primit la raliu si nu-l dau jos ca-mi place mult chiar multi ma intreaba deunde-l am ca sa le dau si lor .In Severin sunt doar 2 masini care au pe ele si care au fost la diverse evenimente organizate by kissfm.
Pe spate am doar kissfm si 4tuning pe luneta , altceva mai vezi tu ceva ?
A poate zici de acel sticker de pe portbagaj....cu acel site lasa frate ca pe ala il dau jos cand astup gaura la mijloc de la portbagaj si dau si pe cele ce scrie dacia ... Toba asa sta prinsa nuprea am cei face.Ceva poze mai recente postez
|
"O ardeti" in stil "mightnight racers" dar si "mightday racers" in parcare la carrefour ... buuuun ...
AAA... Sonny a uitat sa zica si de sagetile de pe bari ) ... daca le dai si pe alea jos e intreaga ) ...
App.... cand ma vezi pe mess sa ma contactezi Te-am salutat
|
|
|
03-05-11, 10:36
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by BrandyMPX
"O ardeti" in stil "mightnight racers" dar si "mightday racers" in parcare la carrefour ... buuuun ...
AAA... Sonny a uitat sa zica si de sagetile de pe bari ) ... daca le dai si pe alea jos e intreaga ) ...
App.... cand ma vezi pe mess sa ma contactezi Te-am salutat
|
nu mai zic nimic...
|
|
|
03-05-11, 10:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sonny™
nu mai zic nimic...
|
Te-am completat si eu ... nu te supara pe mine
|
|
|
06-05-11, 19:21
|
|
Stage 5
|
Inca nu am montat deschiderea la portbagaj in schimb am achizitionat tot ce-mi trebuie pt deschidere , azi am tras si firu prin masina,acum ma gandesc unde aplasez acel buton de revenire.Daca tot a fost vremea mai frumoasa am profitat si m-am apucat si de grila.Am taiat partea de sus si am schimbat sita am pus ceva mai bun (numai am plasa de polistiren ) dupa care am decupat tot am taiat am vopsito la loc negru.Farurile nuprea imi stau cum trebuie ,trebe reglat cumva oricum o sa le dau mai in spate pentru la abd boy look.Am facut si pleoapele pt bad boy din tabla de 1 .Acum urmeaza sa fac deschiderea la portbagaj bad si bad boy-u postez ceva poze.
|
|
|
07-05-11, 00:18
|
|
Stage 5
|
Nu te streseaza sageata aia de pe bara ?
|
|
|
07-05-11, 00:32
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BrandyMPX
Nu te streseaza sageata aia de pe bara ?
|
o dadui jos dar in pzoe atunci nu apucasam so dau jos
|
|
|
07-05-11, 10:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
o dadui jos dar in pzoe atunci nu apucasam so dau jos
|
Doamne ajuta ! ... cea din spate mai e cum e dar in fata statea chiar rau...
|
|
|
17-05-11, 22:24
|
|
Stage 5
|
Revin cu ceva posturi mai noi ca, ma saturasem sa numai postez nimic.La Masina nu am prea facut mare lucru.Am pus volanul sport,am vopsit filtru de aer alta culoare(alb),am descoperit dece imi mirosea benzina in masina (in interior si in portbagaj) era o gaurica mai mica pe care am astupato cu poxipol acum sunt multumit am un miros placut de odorizant auto in masina, pelanga astea am schimbat si cauciucurile am pus 165/70r13 din cauza ca 175 imi cam distrusesera planetarele,tot odata pe fata partea dreapta aveam o janta de batea am schimbato si pe aia cu una aproape noua pe care am vopsito tot alb
Am achizitionat si o prelungire pentru bara fata de golf 2 pe care o s-o impart in 2 bucati pentru ca este putin mai scurta.Din lipsa finantelor nu am mai apucat sa-i fac bad boy-u.Ai am fost la rar sa ma itneresez cat ma costa sa trec masina 2 culori ,pretul nuprea mi sa parut asa mare adica 110 lei.Maine trebuieste sa-mi fac si asigurare din cauza ca-mi expira, alti bani alta distractie...Sper sa trec si prin asta acum postez ceva poze.
App m-am apucat sa-l ajut si pe un prieten de-al meu sa mai facem cate ceva la a lui masina
Last edited by DJBOSS; 17-05-11 at 22:27.
|
|
|
18-05-11, 15:03
|
|
Stage 5
|
Azi am montat si deschiderea din buton a portbagajului
|
|
|
18-05-11, 15:05
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Revin cu ceva posturi mai noi ca, ma saturasem sa numai postez nimic.La Masina nu am prea facut mare lucru.Am pus volanul sport,am vopsit filtru de aer alta culoare(alb),am descoperit dece imi mirosea benzina in masina (in interior si in portbagaj) era o gaurica mai mica pe care am astupato cu poxipol acum sunt multumit am un miros placut de odorizant auto in masina, pelanga astea am schimbat si cauciucurile am pus 165/70r13 din cauza ca 175 imi cam distrusesera planetarele,tot odata pe fata partea dreapta aveam o janta de batea am schimbato si pe aia cu una aproape noua pe care am vopsito tot alb
Am achizitionat si o prelungire pentru bara fata de golf 2 pe care o s-o impart in 2 bucati pentru ca este putin mai scurta.Din lipsa finantelor nu am mai apucat sa-i fac bad boy-u.Ai am fost la rar sa ma itneresez cat ma costa sa trec masina 2 culori ,pretul nuprea mi sa parut asa mare adica 110 lei.Maine trebuieste sa-mi fac si asigurare din cauza ca-mi expira, alti bani alta distractie...Sper sa trec si prin asta acum postez ceva poze.
App m-am apucat sa-l ajut si pe un prieten de-al meu sa mai facem cate ceva la a lui masina
|
prietenul tau poate sa isi prezinte singur masina nu sa io prezinti tu la tine pe topic, daca ai ceva de zis despre masina ta zi si rezuma.te la atat...
18-05-11, 15:37
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Quote:
Azi am montat si deschiderea din buton a portbagajului
|
Sa nu te astepti sa te tina mult deschiderea aia, ar fi trebuit totusi sa dai o gaura in yala aia sa culiseze sarma/spita aia de bicicleta usor, acum o sa fie incordata si cu timpul se toceste si se rupe... Ar fi frumos sa remediezi
|
|
|
19-05-11, 00:45
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Cosmin-SNR
Sa nu te astepti sa te tina mult deschiderea aia, ar fi trebuit totusi sa dai o gaura in yala aia sa culiseze sarma/spita aia de bicicleta usor, acum o sa fie incordata si cu timpul se toceste si se rupe... Ar fi frumos sa remediezi
|
Asta e cat ma tine ma tine cat numai ma tine numai ma tine si gata ..nui bai ,oricum am vazut cum au taiat alti nui mare greutate sa fac si eu acelasi lucru
-un mic filmulet facut cu telefonu https://www.youtube.com/watch?v=G195yVJ1SKo
-Sonny nu vad dece tocmai tu te gasesti sa comentezi de aceea masina,omu a zis sa mai pun si cate o poza pentru ca nu stie sa posteze sa-si faca topic etc...dar o sa-l ajut eu si o sa-si faca
|
|
|
19-05-11, 10:19
|
|
Stage 5
|
am si eu deschidere de la buton de un an de zile si inca nu am probleme cu ea eu am pus acolo un motoras de inchidere centralizata si un pic de inventie pe langa si merge tun ...
|
|
|