22-12-10, 21:10
|
|
Stage 5
|
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
Originally Posted by DJBOSS
Pai m-am saturat de inox am avut dar nu scotea prea mare zgomot, eu zic ca nu se compara cu asta , suna bine in realitate
toata lumea da sfaturi dar practic nimeni nu te ajuta , daca tu credeai asa poate vroiai sa vi sa o prinzi tu pe-a de inox
|
Ma! depinde de ce vrei u si daca vrei zgomot cumpara una din carbon si gata, eu mam referit la ce ai zis u ca toba tia dat 3 cai, asta e o aberatie asa simti u cand te sui in ea ca ai zgomot
|
|
|
22-12-10, 23:27
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by vandam
Ma! depinde de ce vrei u si daca vrei zgomot cumpara una din carbon si gata, eu mam referit la ce ai zis u ca toba tia dat 3 cai, asta e o aberatie asa simti u cand te sui in ea ca ai zgomot
|
Simt cum trage este o diferenta nu mare dar se simte..
|
|
|
23-12-10, 01:42
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA]
|
simti cum trage sa moara saraca
|
|
|
23-12-10, 11:38
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by razvanell
simti cum trage sa moara saraca
|
=)) =)) =)))))))
|
|
|
23-12-10, 21:01
|
|
Stage 3
|
Quote:
Acum credca cel putin 3 cp mi-a dat toba asta deci 63 + inca 3 cam 66 cp, vreaus a spun ca masina trage mult mai bine acum, o sa urmeze dupa ce trece frigu si un filtru sport vreau sa o aduc la 70 cp,
Ma gandeam sa-i pun si un carburator dublu corp de oltcit sau de nova dar peurma nu mai scot consumu sub 14 pe oras
|
boss cp nu cresc asa doar cu un flitru si o toba . filtru mai mult pentru sunet este bun si ca te ajuta la o accelelrare mai buna iar toba <rolul ei este de a scoate un sunet mai placut si pentru a se aerisi motorul mai repede> parerea mea . gandestete ca eu la golful care l-am avut am schimbat partea de injectie , supapele si multe alte porcarii de prin motor si abea am castigat 5 cp . fara suparare dar daca tot vrei sa scoti cu adevarat ceva cp din motorul ala incepe prin a mari camera de ardere , un carburator bun de preferat dublucorp......ai avea multe de facut dar pentru asta nu trebuie sa te mai zgarcesti la bani daca vrei cp ''adevarati''
Quote:
Originally Posted by vandam
|
coorect vandam are perfecta dreptate
Quote:
Pai m-am saturat de inox am avut dar nu scotea prea mare zgomot, eu zic ca nu se compara cu asta , suna bine in realitate
toata lumea da sfaturi dar practic nimeni nu te ajuta , daca tu credeai asa poate vroiai sa vi sa o prinzi tu pe-a de inox
|
nu iteleg de ce te superi pe oameni si spui ca toti dau sfaturi dar nimeni nu te ajuta . oricum nu avem cu ce sa te ajutam pentru ca este masina ta si tu trebuie sa te ocupi de ea iar pentru orice modificare .... sti cum e ca trebe sa bagi bani in ea daca vrei sa scoti ceva calumea
fara suparare dar nu are nimeni obligatia sa iti prinda toba
Last edited by Daniel_Toa; 24-12-10 at 20:49.
|
|
|
26-12-10, 21:48
|
|
Stage 2
|
salut cristi . Eu am si toba si filtru si acum iam pus dublu corpu sincer nici nu am incercat sa vad cum trage dar o sa vad ce poate acum cand ma duc acasa, toba si cu filtru se aude motoru mai gros si de aia ti se pare ca rupe ca asa am pus filtru sport pe un golf 3 si ziceai k e vr6 ) cum se auzea si iti da impresia ca trage mai tare ) k asa am facut si eu primadata cu dacia si tot atat prindea acu cu filtru nu pot sa zic eu ca ii da 5-10-15 cai...pt k 5 cai e greu de obtinut...da trebuie sa traga mai tare pentru k e logic ca ii da de 2 ori mai multa benzina si pt a avea cai cu adevarat ia de 2 ori din chiuloasa de 2 ori adica 2 coli de hartie o sa vezi la mine ca o sa fac nebuniile astea si motoru de 1.6 da mam hotarat sa mai trag putin pe asta de 1.4 si dupa aia chiuloasa rasa si motor schimbat. si acu cand vin sa o dam ) amandoi
pt curiosi uite thredu`l meu
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...mh-03-vrg.html
Last edited by MH-03-VRG; 26-12-10 at 21:51.
|
|
|
26-12-10, 21:58
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MH-03-VRG
salut cristi . Eu am si toba si filtru si acum iam pus dublu corpu sincer nici nu am incercat sa vad cum trage dar o sa vad ce poate acum cand ma duc acasa, toba si cu filtru se aude motoru mai gros si de aia ti se pare ca rupe ca asa am pus filtru sport pe un golf 3 si ziceai k e vr6 ) cum se auzea si iti da impresia ca trage mai tare ) k asa am facut si eu primadata cu dacia si tot atat prindea acu cu filtru nu pot sa zic eu ca ii da 5-10-15 cai...pt k 5 cai e greu de obtinut...da trebuie sa traga mai tare pentru k e logic ca ii da de 2 ori mai multa benzina si pt a avea cai cu adevarat ia de 2 ori din chiuloasa de 2 ori adica 2 coli de hartie o sa vezi la mine ca o sa fac nebuniile astea si motoru de 1.6 da mam hotarat sa mai trag putin pe asta de 1.4 si dupa aia chiuloasa rasa si motor schimbat. si acu cand vin sa o dam ) amandoi
pt curiosi uite thredu`l meu
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...mh-03-vrg.html
|
astept sa vi sa ne apucam de treaba
|
|
|
27-12-10, 18:41
|
|
Stage 5
|
Mai postez si eu ceva poze cu huy-u meu
Apropo ce culoare sa vopsesc capu la toba voi ce ziceti ? negru. gri. alb.
Eu as face alb sa fie in trend cu jantele negru cu alb ar fi marfa ?
Last edited by DJBOSS; 27-12-10 at 18:43.
|
|
|
27-12-10, 21:40
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Quote:
|
Fa-l negru omule, sa nu sara in ochi la capetele de creta...si sa nu fie prea saritor in ochi
Sarbatori Fericite !
|
|
|
27-12-10, 21:49
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
|
fal negru si gandeste.te sa dezlipesti si tu tot ce e sticker pe masina...
|
|
|
27-12-10, 22:57
|
|
Stage 5
|
Credca negru o sal fac sa numai sara in ochi acu sa vedem.. stickerele vor disparea numa ca cel cu 4tuning va ramane si siteu de severin ce am pe luneta..atata tot
|
|
|
27-12-10, 23:07
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Credca negru o sal fac sa numai sara in ochi acu sa vedem.. stickerele vor disparea numa ca cel cu 4tuning va ramane si siteu de severin ce am pe luneta..atata tot
|
ar fi si cazul, o sa fie mult mai bine apoi
|
|
|
29-12-10, 20:10
|
|
Stage 5
|
Astazi am achizitionat de la TUNING ART din severin 2 becuri xenon H4 P45 de 100/90 w , sunt super fata de cele normale
|
|
|
29-12-10, 20:15
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [RENAULT]
|
ba cum s apui becuri din alea. da-le jos ca sa nu o dai in altele dupa aia