03-01-11, 12:13
|
|
Stage 5
|
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
Originally Posted by DJBOSS
|
parerea mea e ca..nu se imbina deloc la tine cum are ala capota si sa o faci si tu asa....o sa dea urat..
|
|
|
03-01-11, 16:09
|
|
Stage 2
|
aia e de cand eram eu mic era de la paza langa un sexshop ) acu a luat`o unu e praf masina cum arata acum...si parca a dat jantele alea intoarse nu mai erau pe ea. stiu ca venea motoru mai sus si au pus gura aia in capota da ma gadeam
cum o sa arate la mine de aia ziceam
|
|
|
03-01-11, 16:20
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MH-03-VRG
aia e de cand eram eu mic era de la paza langa un sexshop ) acu a luat`o unu e praf masina cum arata acum...si parca a dat jantele alea intoarse nu mai erau pe ea. stiu ca venea motoru mai sus si au pus gura aia in capota da ma gadeam
cum o sa arate la mine de aia ziceam
|
la tine cum sa arate, daca vrei sa decupezi..o sa fie cum e capota pe Dacia Pick-up Diesel...dar nu o sa-ti loveasca in capota oricum, se va inchide intact cu tot cu capac pe carburator. Daciile Pick-up pe carburator prin 98, 99 au fost cateva cu dublu corp montat din fabrica si nu a fost nevoie de decupaturi. Cea de pe diesel 1.9 e motoru mai inalt si nu a avut loc...a trebuit sa decupeze, ca "inginerii meseriasi" au vazut tocmai atunci cand au pus primul motor ca nu se inchide capota...ma apuca si acuma rasul )
|
|
03-01-11, 17:20
|
|
Stock
|
Scz HUY o sa pun si un mic anuntz
Repar orice fel de autoturism ,adaptez la orice fel de autoturism din cutie automata ii pun cutie manuala , adaptari motoare pe aproape toate modelele,diagnoza profesionala(tester auto),schimburi distributie (am toate dispozitivele de punere la punct pt autoturisme mai actuale (vw renault ford ............etc),modificari care merg facute la motor pt o perfomantza mai buna.Preturi avantajoase!
|
|
|
03-01-11, 18:32
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Astazi in sensu giratoriu pe calea timisoare dr tr severin un Bosorog de 70 de ani cu o dacia super nova a intrat pe contrasens in sensu giratoriu pe banda care eram incadrat si ma lovit frontal noroc ca am tras pe loc dreapta si ma lovit partea stanga adaptez o poza care am reusit so fac pe loc
Acum sunt plin de nervi .Maine la ora 9 sunt la firma de asigurari la care o avea mosu adica ASIROM .Acidentul sa intamplat la ora 16:25
|
|
|
03-01-11, 18:36
|
|
Stage 5
|
Quote:
Astazi in sensu giratoriu pe calea timisoare dr tr severin un Bosorog de 70 de ani cu o dacia super nova a intrat pe contrasens in sensu giratoriu pe banda care eram incadrat si ma lovit frontal noroc ca am tras pe loc dreapta si ma lovit partea stanga adaptez o poza care am reusit so fac pe loc
Acum sunt plin de nervi .Maine la ora 9 sunt la firma de asigurari la care o avea mosu adica ASIROM .Acidentul sa intamplat la ora 16:25
|
ba ma lasi ma ? pacat lasa ca se indreapta, bine ca nu patisi tu altceva.
|
|
|
03-01-11, 18:51
|
|
Stage 2
|
cu ce era nana ala?
cu dricu ?
|
|
|
03-01-11, 18:52
|
|
Stage 2
|
ce daune ai la masina?
|
|
|
03-01-11, 18:53
|
|
Stage 2
|
Quote:
|
bine ca nu-ti dadu in spate sa-ti afecteze toba si galeria
ca era pacat
|
|
|
03-01-11, 18:55
|
|
Stage 2
|
baciule daca vrei sa faci anunt faci un topic cu titlu sunt mecanic nu c theradu lu huy
|
|
|
03-01-11, 19:00
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Thomas Everywhere
ba ma lasi ma ? pacat lasa ca se indreapta, bine ca nu patisi tu altceva.
|
am ajuns si eu acolo in locul unde era masina si credema ca nu se poate indrepta , are aripa facuta terci indoita pana al imbinarea cu stalpul de la usa , far spart , capota + suportul de fier de la far ,bara fatza + bara aia de protectie , si sigur nu ma insel are si bieleta stramba < vazui cum roata mergea putin aplecata spre interior > oricum imi pare rau . eu pe astia i-as juca in picioare . nu stiu reguli de circulatie in sens giratoriu , fac depasiri pe contrasens , nu fac stop-urile . astia nu merita sa fie soferi si nu le-as mai da permis 5 ani de akum incolo . si eu sunt cu boala vitezei dar ii dau atunci cand am unde nu prin intersectii . si mai auzeam pe cate unii ca oamenii batrani cu experienta respecta regulile si sunt soferi
oricum e bn ca nu a fost mai grav speram sa se termine repede si sa scoti masina din service
|
|
|
03-01-11, 19:05
|
|
Stage 5
|
App Multumesc lu grigore89 si lu mama lui ca, au venit si iei, sa-mi dea o mana de ajutor , ei trecand prin astea si nu cumva sa ma fi tras in piep cel vinovat
|
|
|
03-01-11, 19:06
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by grigore89
am ajuns si eu acolo in locul unde era masina si credema ca nu se poate indrepta , are aripa facuta terci indoita pana al imbinarea cu stalpul de la usa , far spart , capota + suportul de fier de la far ,bara fatza + bara aia de protectie , si sigur nu ma insel are si bieleta stramba < vazui cum roata mergea putin aplecata spre interior > oricum imi pare rau . eu pe astia i-as juca in picioare . nu stiu reguli de circulatie in sens giratoriu , fac depasiri pe contrasens , nu fac stop-urile . astia nu merita sa fie soferi si nu le-as mai da permis 5 ani de akum incolo . si eu sunt cu boala vitezei dar ii dau atunci cand am unde nu prin intersectii . si mai auzeam pe cate unii ca oamenii batrani cu experienta respecta regulile si sunt soferi
oricum e bn ca nu a fost mai grav speram sa se termine repede si sa scoti masina din service
|
da asa este, este si bieleta
|
|
|
03-01-11, 19:07
|
|
Stage 5
|