e frumos daŽ nu prea .Din cate se vede trebuia sa pui o panza mai elastica precum dresul si sa pui si fibra peste panza nu numai rasina pentru ca o sa se sparga.Interesanta ideea.
sincer nici nu am mai avut timp sa lucrez la masina .. deloc ... abea m'am indurat azi dimineata sa dau cesurile jos ca nu mai mergeau ledurile de la display si sa pun antena la cd player ( mufa aia rotunda )
Te inteleg , ca si eu sunt la fel ca tine .A trecut mai bine de un an de cand am facut bordul ala cu alb si nici acum nu am avut timp sa il pun la masina .Uite-te la semnatura daca te intereseaza.
Am eu un set de carburatoare moto destul de maricele(echivalentul la cele din clipul postat), sunt niste poze si filmulete pe topicul meu, daca te intereseaza da-mi un PM