deci....
in primu rand eu sunt Andrei
asa...deci solenza :
e din 2003 , sunt primul proprietar , e modelu' clima ( am ac hehe
)
-1.4 remapat , filtru sport cu carcasa de carbon , toba inox yed racing , filtru breather yed racing
-jante 15" cu gume 195/50/r15 tigar prima ( ff bune la un pret mic )
-mijlocul de la capota negru mat ( vopsea aspra la atingere )
-bara noua , neagra cu nr pus jos
-grila fara emblema , negru mat
-pleoape
-"cleen look" hayon da nu e gata
-eleron
-tamburi si etrieri galben sport
-stergatoare plate
-becuri albastre far , proiectoare si pozitii pe led
si interior
-huse scaune
-aeratoare , manere usi si gaurile alea unde bagi mana sa deschizi usa vopsite ( acuma nu prea mai sunt ca aeratoarele le'am facut albastre si celelalte au ramas gri )
-bord albastru ( doar vitezometru' dar am unu in casa care l'am facut pe smd 100%
pe alb )
-nuca schimbator schimbata
-isonorizare podea + pedalier + portbagaj
audio
-alpine CDE-100EUB
-boxe fata well , sony xplod in placa , statie juice 220x1 in punte si woofer M.N.C
cam asa e acum...
ce sa mai zic...masina vede numai ture inalte , nu a mai fost subturata de vreo 2 ani , nu am avut probleme cu injectoare infundate , catalizator infundat , fum negru albastru alb , trage de rupe
distributie , planetare , caseta servo ,amortizoare ( toate 4 ) , ulei cutie , recent schimbate
planuri pe viitor ( apropiat
)
-bad boy look ( s'ar putea sa il fac sambata asta )
-terminat spatele si poate poate acoperit si gaura aia mare unde e numarul da nu stiu sigur
-vopsit toate plasticele din int. negru mat si aeratoare albastru cobalt ( poate , nu stiu ce culoare sa le fac )
-telescoape scurtate si intarite si taiat din arcuri ( momentan amortizoarele astea sunt foarte tari , chiar m'am mirat cat de tari pot fi , poate e ca sunt noi dar am facut cam 3000 km si parca sunt mai tari :O )
planuri pe viitor ( mai departat )
-evacuare dubla cu serpisori
-schimbat scaune
-axa cu came
-compressor
aa da am uitat , poze