a sosit timpul si la daciuta mea sa se puna pe burta
Cat ai taiat pe fata?
presupun ca numai pe fata ai taiat
Apropo ce ai la semnalizarile de pe aripi???ca nu imi dau seama,Si dc naiba nu vrei sa scapi de NX,R type sau ce o fi ala
Cat ai taiat pe fata?
presupun ca numai pe fata ai taiat
Apropo ce ai la semnalizarile de pe aripi???ca nu imi dau seama,Si dc naiba nu vrei sa scapi de NX,R type sau ce o fi ala
pe spate arcuri noi si am taiat o spira
pe fata arcuri noi si am taiat 2 spire
Apropo ce ai la semnalizarile de pe aripi???ca nu imi dau seama,
la semnalizarile de pe aripi sunt tot niste semnalizari dar din alea tuning
cum sunt lampile alea tuning
cand mai strang bani vreau sa imi pun si geamuri electrice da mai incolo ca acu sunt falit
ASIGURARE RCA
Apropo ce ai la semnalizarile de pe aripi???ca nu imi dau seama,
la semnalizarile de pe aripi sunt tot niste semnalizari dar din alea tuning
cum sunt lampile alea tuning
cand mai strang bani vreau sa imi pun si geamuri electrice da mai incolo ca acu sunt falit
ASIGURARE RCA
odata cu micsorarea garzii la sol a aparut o problema trebuie reglat campu de fuga imi trage spre dreapta sie cineva cum s fac sa mai strang sau sa mai lungesc distanta data de tirant
odata cu micsorarea garzii la sol a aparut o problema trebuie reglat campu de fuga imi trage spre dreapta sie cineva cum s fac sa mai strang sau sa mai lungesc distanta data de tirant
Din cate stiu eu e ''unghi'' nu ''camp'' de fuga.Stai linistit ca o sa apara mai multe probleme acum ca ai micsorat garda la sol,asta e doar inceputul.Bafta.
Din cate stiu eu e ''unghi'' nu ''camp'' de fuga.Stai linistit ca o sa apara mai multe probleme acum ca ai micsorat garda la sol,asta e doar inceputul.Bafta.
P.S.:Arata mai bine cu noua garda la sol
am rezolvat si cu ,,unghiul" de fuga sta singura acum pe sosea am mai adaugat 5 mm la tirant.
nu stiu ce sa zic....depinde de oameni...eu am gasit pe unu care a lucrat la reprezentanta la renault si a plecat sau a fost dat afara,asta nu mai stiu...treaba e ca mi-a cerut pt schimbat ambele praguri si aripi fata + o mica tinichigerie la aripa dreapta spate,inclus si vopsitl la 200 de lei...doar ca trebuie sa imi iau eu vopseaua si tot ce imi mai trebuie
am reglat si eu azi culbutorii si am mai aranjat bara de fata
as vrea sa schimb farurile ca sunt ruginite stie cineva cam cat costa unele de golf 4 ca mi-ar place sau sa pun tot originale
PS am mai aruncat un set de croame
cele de pe bara
am reglat si eu azi culbutorii si am mai aranjat bara de fata
as vrea sa schimb farurile ca sunt ruginite stie cineva cam cat costa unele de golf 4 ca mi-ar place sau sa pun tot originale
PS am mai aruncat un set de croame
cele de pe bara
pt faruri de golf 4 eu zic sa cauti pe la dezmembrari...unul nou am vazut de la 177.10 lei bucata ai inceput bn cu datu croamelor jos...incearca sa dai cate unul pe zi sa vezi ce bn o sa arate cand o sa tremini cu ele