cine imi poate spune cam cat dureza sa schimb simeringurile de la cutie ca eu nu prea am timp cel mult 2 3 ore pe zi
la burduful planetarei nu imi ia mai mult de 2 ore ca am mai schimbat odata pe cel de pe stanga acum 2 ani
Pai trebuie sa dai cutia jos care dureaza destul... si schimbarea lui e usoara si dupaia sa pui cutia inapoi... 4 ore iti ia daca luucrezi repede si curat... fara sa dai de surupuri proaste si ruginite
__________________ Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie.... O batrana din '76
Pai trebuie sa dai cutia jos care dureaza destul... si schimbarea lui e usoara si dupaia sa pui cutia inapoi... 4 ore iti ia daca luucrezi repede si curat... fara sa dai de surupuri proaste si ruginite
si se poate face de unul singur nu este grea cutia
masina cred ca o sa o suspend pe butuci
mersi pt inf
azi cand am scapat de treburile zilnice m-a pus dr sa desfac masina sa ii schimb burduful la planetara si m-a prins intunericul si nu am mai reusit sa o asamblez la loc
niste poze cu ea pe masa de operatie
cine imi spune si mie cat dureaza sa schimb arcurile pe spate ca mi-am luat unele noi .
si cam cat ar mai trebui taiate din ele ca sa ajunga roata in rasul aripei ?
gandestete ca iti faci de lucru....mai greu e sa tai pe fatza...deci intai tai pe fata si dupaia in functie de fata lasi si spatele...Dupa cum ai zis tu mai sus vrei sa o faci sa para ca ai 3 saci de cartofi in portbagaj tot timpu...bafta cu masina
gandestete ca iti faci de lucru....mai greu e sa tai pe fatza...deci intai tai pe fata si dupaia in functie de fata lasi si spatele...Dupa cum ai zis tu mai sus vrei sa o faci sa para ca ai 3 saci de cartofi in portbagaj tot timpu...bafta cu masina
pai o sa umblu si pe fata ma gandeam sa mai tai din surubu ala de la amortizor
si zic sa nu mai umblu inca odata la spate tot umblu acum nu?