Night Shadows Tuning Show Alba Iulia editia 1(5-6.06.2010)
Acum am ajuns... O sa pun poze multe in aceasta saptamana, din pacate unele poze au iesit naspa din cauza ca la inceput fiind cuprins de emotii

vazandu-mi Solenza printre multe masini care mai de care

si in acel mare spatiu comercial luxos din Alba Iulia, am uitat sa setez bine aparatul foto si pozele nu prea au claritatea dorita >

...
Nu pot descrie in cuvinte ce fain m-am simtit, dar pot spune ca am fost impresionat de acea organizare ireprosabila pe care am vazuto si am simtito in aceste 2 zile cat am fost acolo, de la inceput si pana la sfarsit...

...La Alba Iulia am vazut o trupa minunata de automobilisti patimasi care au facut posibil sa aduca si sa uneasca la un loc un numar mare de pasionati de masini din toata tara....
...Felicitari organizatorilor pt un asemenea Show!......Felicitari participantilor pt masinile deosebite pe care le-au adus acolo...Felicitari Alba Iulia!...
Felicitari Laura!...
Am ajuns la ora 7.00 in Alba, am fost imediat indrumat de organizatori la una dintre spalatoriile din oras si am spalat exteriorul... Am intrat in incinta Alba Mall la ora 9.00 ... am pozitionat masina si am plecat spre centrul de inscrieri pt a preda fisa de inscriere.... Va urma
... o sa postez si eu multe poze cu mari surprize pt voi... numa sa imi dati timp sa le selectez bine :P unele ce nu tin de acest topic vor fi puse in celalant, dedicat evenimentului....
https://forum.4tuning.ro/405-alba-iul...ml#post3421613