frumoasa masinuta,parca ar mai merge umblat la bara spate,prelungita ceva.
prelungita bara ar merge, dar adaugat o alta prelungire nu arata bine, am incercat
Quote:
Originally Posted by pitibraila
Ambele 3 )
ambele 2
Solenza si urmatorul Cielo, cel din planul indepartat e al unui prieten care a venit sa lucram impreuna la masini.... c-am asta facem de acum incolo sambata, surubarim si mai povestim
Member of: [4Rally] [DACIA] [NoSpeedLimit Romania Club]
Re: SOLENZA tuning / Resita
Quote:
Originally Posted by nelutz69
prelungita bara ar merge, dar adaugat o alta prelungire nu arata bine, am incercat
ambele 2
Solenza si urmatorul Cielo, cel din planul indepartat e al unui prieten care a venit sa lucram impreuna la masini.... c-am asta facem de acum incolo sambata, surubarim si mai povestim
Vineri a fost sarbatoare si post negru, nu am lucrat nimic la masina,
.....totusi un singur lucru am putut sa fac ..... sa vopsesc
.... si cred ca toata lumea asta a facut Vineri ....
daca i-ai schimba jantele ar fi mult mai de efect masina
Quote:
Originally Posted by ovidiu89
nelutzu ti-am vazut masina ieri in caransebes ce furioasa e.
Ovi, de ce nu mai oprit ... am fost pana la Caransebes la iesirea inspre Timisoara ca asteptam o masina din Italia care era in trecere, si sa iau un pachet de la niste baieti din Severin... Puff !?!?... cum de nu te-am observat
Ceau.Am urmarit de la inceput proiectul tau si vreau sa te felicit pt tot ce ai facut la aceasta masina si grija la detalii pe care ai dat-o chiar ca nu este masina ta,mai rar mesteri ca tine.Singurul lucru cu care nu ma prea impac este acel negru de pe praguri,in rest ai facut o masina superba din punctul meu de vedere.Bafta in continuare.
Apropo...vii sambata-duminca la Timisoara la expo?