Mersi!.... o sa fie lasata mai jos cu siguranta... inca mai caut arcuri, nu am gasit inca

spre final o sa si tai din ele daca nu gasesc........
Da, ne-am incadrat in ce a fost initial propus, doar pt elemente de tuning...... inca au mai si ramas pt ca multi prieteni au sarit in ajutor, nu m-au lasat sa pun acele prelungiri de fibra pe spoilere si am primit prelungiri de plastic de Golf si de Astra..... sa vad care o sa le pun.....
In schimb am bagat foarte multi bani in reparati tehnice la masina: planetara, bloc lumini, capota, bucse, pivoti, capeti bara,rulmenti, ansamblu stergatoare....etc.. era pacat sa arate masina frumos si sa trosneasca si sa bubuie in mers........
.....scaunele de curse vor fi tapitate, piele ecologica neagra de la Mercedes si stofa buretata tot neagra..... si o broderie discreta cu albastru.....
........astazi am pus sus capota(noua), am realizat o tubulatura admisie "Custom"

si montat piese noi care am hotarat ca vor fi schimbate.......
1. capota noua
2. bloc lumini
3. ansamblu stergatoare
....ansamblu stergatoare trebuia schimbat pt ca avea joc mare in capeti mobili si nu mergeau remediati...la fel si blocul de lumini care facea cateodata figuri....Deci!!! piese noi....
Capota nouai...... care urmeaza a fi prelungita 4-5cm
schimbare bloc lumini........
trebuie sa ma hotarasc care dintre prelungirile spoiler fata sa le pun ,,,,,, cea de Golf III sau cea de Opel Astra ??? .... la cea de Solenza din fibra am renuntat......
prima de sus e de Golf / cea de jos e Opel.......
Am adus si distantieri de 25,5mm de la strungar.....trebuiesc gaurite
Admisia aer "Home Custom"