31-08-10, 01:58
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [DACIA]
|
Re: SOLENZA tuning / Resita
Quote:
Originally Posted by SOLENZAXJG
Nelutu de ce vrei sa vinzi masina........Iar cu bordul de solenza cu turometru te pot ajuta eu cu un bord  .Pacat ca vinzi masina 
|
- Nu vreau sa o vand, dar trebuie  ....
- Fa o oferta la bord pe PM si da-mi nr tau de tel....
- Stai sa reusesc sa o dau, ca la pretul la care a puso prietenul meu( Laur) pe acel site numa printr-o minune cred ca o vand
Quote:
Originally Posted by cristianic
nelutz sper sa nu te superi pe mine, dar ceasurile de logan dau mai bine, mai ales daca.i pui iluminare albastru cu ceasuri rosii. (asta e pararea mea si sper sa nu fi deranjat)
|
- Cristian, nu ma supar, stai linistit, nu am de ce  ... si mie imi plac ceasurile de Logan, dar vreau sa ramana pe albastru, intelegi? poate daca imi pica vreunele ieftine o sa le pun si de Logan, nu e chiar batuta in cuie treaba,
....si nu ma deranjeaza absolut nici o parere a niciunui user care scrie aici pe topic....
|
31-08-10, 11:58
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by nelutz69
- Nu vreau sa o vand, dar trebuie  ....
- Fa o oferta la bord pe PM si da-mi nr tau de tel....
- Stai sa reusesc sa o dau, ca la pretul la care a puso prietenul meu( Laur) pe acel site numa printr-o minune cred ca o vand
- Cristian, nu ma supar, stai linistit, nu am de ce  ... si mie imi plac ceasurile de Logan, dar vreau sa ramana pe albastru, intelegi? poate daca imi pica vreunele ieftine o sa le pun si de Logan, nu e chiar batuta in cuie treaba,
....si nu ma deranjeaza absolut nici o parere a niciunui user care scrie aici pe topic.... 
|
pai si la ceasurile de logan nu le poti pune o folie din aceea albastra pe cadrane, iar iluminatul sa.l faci cum am zis eu?
|
|
|
01-09-10, 19:30
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
01-09-10, 20:32
|
|
 Stage 5
|
Si eu mam gandit la asa ceva ca acolo tot murdara ii mocheta.De pe ce masina ii sau de unde provine?
|
|
|
01-09-10, 23:27
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SOLENZAXJG
Si eu mam gandit la asa ceva ca acolo tot murdara ii mocheta.De pe ce masina ii sau de unde provine?
|
Quote:
Originally Posted by nelutz69
piesa provine de la AUDI A6 / an 2000-2004
|
am scris si mai sus dar te-ai uitat numa la poze
Cand o montez o sa pun si poze cu sistemul de prindere
|
|
|
01-09-10, 23:34
|
|
 Stage 5
|
Da da ai dreptate numa pozele mi-au sarit in fata
|
|
|
02-09-10, 07:17
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Foarte foarte utila "piesa",inca un lucru bun facut la masinutza.Felicitari si bafta in continuare.
Last edited by adi.schumi_tm; 02-09-10 at 07:30.
|
|
|
02-09-10, 10:29
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
mama da cend vreau si eu asa ceva... ma gandeam la placa din aia profilata...
|
|
|
03-09-10, 20:56
|
|
 Stage 5
|
Mi-am facut si eu o foot-rest pe nova 
E ceva mai diferit. Mai bine zis. Mai ajustabil  )
O sa revin cu poze.
|
|
|
05-09-10, 22:56
|
|
 Stage 5
|
salut nelutzu ..respectele mele pentru munca depusa aici dar si la aro ... o singura intrebare zimi si mie ce paraguri se potrivesc pe solenza fara modificare sau daca sti pe cine sau de unde sa cumpar , si codita de pe porbagaj merge si de pe logan , ms.
|
05-09-10, 23:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Old_boy
mama da cend vreau si eu asa ceva... ma gandeam la placa din aia profilata...
|
e mai dificil de facut din tabla profilata , dar daca te pasioneaza reusesti si realizezi si ceva unicat,  in schimb suportul acesta de picior stang care e de A6 se potriveste perfect la configuratia podului pedalier de Solenza, parca e modelat pt ea....
Quote:
Originally Posted by nosturbina
Mi-am facut si eu o foot-rest pe nova 
E ceva mai diferit. Mai bine zis. Mai ajustabil  )
O sa revin cu poze.
|
Mai simplu si ajustabil ca asta nu am gasit
Quote:
Originally Posted by catalin266
salut nelutzu ..respectele mele pentru munca depusa aici dar si la aro ... o singura intrebare zimi si mie ce paraguri se potrivesc pe solenza fara modificare sau daca sti pe cine sau de unde sa cumpar , si codita de pe porbagaj merge si de pe logan , ms.
|
Mersi Catalin.... nu stiu ce alte praguri se potrivesc, mie astea ce le am eu mi s-au parut cele mai ok pt mine... am taiat doar de sub ele ca sa ai acces cu cricul sub masina si sa nu le afecteze elevatoarele in service, in rest nu am modificat nimic....
-Pragurile le-am luat din Pitesti de la magazinele de acolo....
-Codita aia e de pe Dacia 1310, am taiato cu flexu de pe capota portbagaj, capota a costat 8 lei la Remat, nu stiu daca se potriveste cea de pe Logan si in plus cred ca e mult mai scump sa distrugi o capota de logan doar pt asta...
am pus pozele ca sa intelegi mai bine de unde provine "codita"
|
|
|
06-09-10, 13:00
|
|
 Stage 5
|
ok multumesc nelutz69
|
|
|
19-09-10, 16:50
|
|
 Stage 5
|
Panoul superior al bordului va primi 3 ceasuri indicatoare, PRESIUNE ULEI, TEMPERATURA APA si VOLTMETRU, cele 3 indicatoare sant de fabricatie autohtona( E/P ), dar si ele vor fi bibilite putin ca sa se integreze in decorul albastru
...alegerea locului pt ceasurile suplimentare mi-a dat putina bataie de cap, dar in final am reusit
- am macelarit placa de bord in partea dreapta facand 3 gauri imense in ea
- gaurile le-am facut cu un cutit apoi am finisat si rotunjit conturul gaurilor cu o bucata de smirghel foarte dur infasurat pe o teava ...
- am demontat ceasurile de pe suportul original si am ajustat acesti suporti prin taiere in 2 bucati si apoi i-am polizat pana au ajuns la forma dorita de mine, si au fost introdusi in cele 3 orifici din placa in sens invers decat au fost
|
|
|
19-09-10, 16:55
|
|
 Stage 5
|
Inceputul se vede promitator si mi-ai dat si mie o idee cum ai scris tu acolo RACING sa imi fac si eu pe 2 ceasuri sa vedem cum arata produsul finit
|
|
|
19-09-10, 22:50
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Nu stiu de ce am impresia dar acele ceasuri ( E/P ) sunt mult mai bune fata de cele care se vand pe piata ( anumite modele)..oricum..sunt 3 ceasuri foarte utile
Bafta Nelutu in continuare:0
Sunt cu ochii pe tine 
|
|
|
|
|