Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
10-01-13, 11:19
|
|
Stage 4
|
Re: Service Auto: tinichigerie, mecanica, vopsitorie, tuning, reparam daune totale
Ai PM!
Quote:
Originally Posted by Radu C.
Salut, spune-mi si mie cat ma costa vopsirea portierei stanga si a unei capote, la un Ford Focus Hatchback din 2008 ? Capota e grunduita deja, banuiesc ca e gata pentru vopsit, iar usa din stanga are niste zgarieturi urate aproape de prag.
|
|
|
|
10-01-13, 11:26
|
|
Stage 4
|
Re: Service Auto: tinichigerie, mecanica, vopsitorie, tuning, reparam daune totale
Salut crissbogdan
Ai PM!
Quote:
Originally Posted by crissbogdan
Buna ziua, va atasez si eu cateva poza cu masina mea este cam dauna totala,
m-ar interesa cat ma costa in mare indreptarea plafonului sau daca este necesar schimbarea lui + contraaripa, lonjeron+ vopsit plafon, capota, aripi, bara.
Va multumesc mult si sper sa colaboram.
|
|
|
|
15-01-13, 17:47
|
|
Stage 5
Member of: [Toyota] [AUDI]
|
Va salut,
Am o mica problema la portbagajul masinii.
Fix pe buza portbagajului, cea care vine deasupra barii din spate cand se inchide portbagajul mi-a aparut o fasie de rugina. Aparent peste vopsea... Nu pare ciobita etc... Fix acolo musteste apa ce se scurge de pe portbagaj.
Se poate remedia fara revopsirea integrala ?
Vopseaua se poate face dupa codul masinii?
Un pret si timp necesar va rog.
Multumesc.
"Soichiro Honda was turned down by Toyota Motor Corporation for a engineering job. He was jobless for a while and started making his own scooters at home. Encouraged by his neighbours, he later setup his own company – Honda Motor Corporation. "
|
|
|
16-01-13, 16:17
|
|
Stage 4
|
Santon, ai PM!
Quote:
Originally Posted by Santon
Va salut,
Am o mica problema la portbagajul masinii.
Fix pe buza portbagajului, cea care vine deasupra barii din spate cand se inchide portbagajul mi-a aparut o fasie de rugina. Aparent peste vopsea... Nu pare ciobita etc... Fix acolo musteste apa ce se scurge de pe portbagaj.
Se poate remedia fara revopsirea integrala ?
Vopseaua se poate face dupa codul masinii?
Un pret si timp necesar va rog.
Multumesc.
|
|
|
|
16-01-13, 22:39
|
|
Stage 5
Member of: [Toyota] [AUDI]
|
Salut,
Am vazut, mersi.
Am atasat 2 imagini ca sa-ti faci o idee.
Pe interior este portinea cam la fel de mult atacata de rugina.
|
|
|
23-01-13, 12:38
|
|
Stock
|
Foarte multumit de ce au facut baietii de la service, ii recomand din toata inima. Aici niste poze cu masina.
|
|
|
24-01-13, 18:52
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by mgsauto
O lucrare cu subiect VIP: vopsitorie integrala cu schimbare de culoare pentru MERCEDES S CLASS, culoare Phantom Black.
Mai jos cateva poze din categoria "in lucru"!
Enjoy!!!
|
Este gata!!!
Noua ne-a placut cum a iesit integrala!
|
|
|
24-01-13, 19:28
|
|
Stage 4
|
Si acum..... un proiect deosebit: RECONDITIONARE Range Rover Vogue din 1989, insemnand lucrari de tinichigerie (caroserie si podea), precum si vopsire integrala cu schimbare de culoare!
Last edited by mgsauto; 24-01-13 at 19:31.
|
|
|
26-01-13, 14:24
|
|
Stage 5
|
Un pret pentru vopsirea a 2 prelungiri bara + 2 praguri?
Piesele sunt pregatite pentru vopsit.
|
|
|
28-01-13, 23:27
|
|
Stage 4
|
buna seara ,cat ma costa sa-mi indreptati/reparati/vopsit locul accidentat din poze la un smart fortwo?o seara placuta
Last edited by gabypiaggio; 28-01-13 at 23:30.
|
|
|
30-01-13, 13:12
|
|
Stage 4
|
In perioada 01 -28 februarie 2013, MGS AUTO are urmatoarea promotie pentru VOPSITORIE:
PROMO 1: La 2 piese vopsite, a 3-a piesa este la jumatate de pret
PROMO 2: La 3 piese vopsite, a 4-a piesa este GRATUITA
Conditiile promotiei:
*Plafonul este singura piesa care nu intra la pret redus sau gratuit
*Lucrarile de tinichigerie nu intra in pret
*Promotia NU este valabila pentru plata in rate prin Card Avantaj sau Bonus Card
|
|
|
30-01-13, 14:42
|
|
Stage 4
|
Tot in luna februarie avem promotie si pentru MECANICA la REVIZIA TIP I:
PROMO 1: de la 185 lei pentru DACIA /RENAULT (motorizare: 1,4 MPI; 1,6 MPI; 1,5 DCI)
- Filtru aer
- Filtru ulei
- Ulei motor 10W40
- Manopera
PROMO 2: FILTRU ULEI CADOU pentru orice alta marca auto, la achizitionarea consumabilelor de la noi.
*GRATUIT: verificare de rampa
*Promotia NU este valabila pentru plata in rate prin Card Avantaj sau Bonus Card
Intrati pe site-ul nostru si cereti o oferta prin formularul de pe prima pagina!!!
|
|
|
03-02-13, 18:37
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Salut, am un vw corrado gri mat si m-ar interesa un schimb de vopsea in negru lucios. Intrebarea este daca demontati si motor + interior pt executarea lucrarii? Daca se poate face m-ar interesa un pret.
Dat jos motor + interior, vopsit, remontat motor + interior. Mersi
PS: Masina ar trebui sa iasa ca in poza, daca nu reusiti sa faceti capota + jante auriu cromat le pot face in alta parte.
Inca o intrebare, pe lucrari dati garantie, daca da pe ce termen. Mersi din nou.
|
|
|
04-02-13, 10:06
|
|
Stage 4
|
Sebastian, ai PM!
|
|
|
05-02-13, 15:52
|
|
Stage 4
|
O lucrare de tinichigerie si vopsitorie pentru Renault Laguna: inlocuit aripa stanga spate si vopsitorie integrala:
Last edited by mgsauto; 05-02-13 at 15:57.
|
|
|
|
|