Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
01-11-10, 14:21
|
|
Stage 4
|
Service auto: mecanica, tinichigerie si vopsitorie
MGS AUTO este un sevice autorizat RAR pentru mecanica, tinichigerie si vopsitorie auto.
Suntem o echipa tanara, dornica sa se dezvolte, avem cateva proiecte la activ si altele pe rol, pe care, cu siguranta le-ati intalnit la show-urile de profil (Exporom, Streetmaniacs Meetings, Bucharest Wheels Arena), dar si aici pe forum. Pe langa aceste proiecte de anvergura, activitatile noastre principale sunt prestarea de servicii de mecanica, tinichigerie si vopsitorie autoturisme.
Cel mai important pentru noi este sa gasim cele mai bune solutii in functie de cerintele si bugetul clientului.
De comun acord cu clientul, vom cauta si vom incerca tot ce se poate pentru a repara, inainte de a va cere sa inlocuiti o piesa (desigur, in limitele de siguranta si buna functionare a autoturismului): de la incuietori de usi la aeroterme, de la a lipi faruri pana la a monta lupe, taiem, reparam si sudam, realizam inclusiv sisteme de evacuare si piese la strung custom. Suntem buni la toate!!!
Puteti sa ne scrieti pe una din adresele de email: office@mgsauto.ro si office@foryourcar.ro sau sa ne contactati direct la numerele de telefon: Serban 0721599399 si Alexandru 0765.586.262
Atelierul nostru este pe Sos. Dudesti-Pantelimon, Nr. 19, Sector 3, in incinta parcului industrial Izocolor, Bucuresti.
Last edited by Gabi; 05-02-14 at 16:18.
|
|
|
01-11-10, 23:00
|
|
Stage 3
|
re: ServiceAuto:tinichigerie,mecanica,vopsitorie,tunin g,customizari,reparam daune totale
salut!am si eu un logan si am mici probleme cu rugina.Ma intereseaza daca poti trata zona astfel incat sa nu mai apara rugina.atasez niste poze ca sa-ti faci o idee si sa-mi faci un pret estimativ.in poze am impresia ca arata mai rau decat in realitate,ms
|
|
|
02-11-10, 13:31
|
|
Stage 4
|
re: ServiceAuto:tinichigerie,mecanica,vopsitorie,tunin g,customizari,reparam daune totale
Salut
Din pozele pe care le-ai postat, iti pot spune ca unele piese pot fi intradevar tratate pentru a tine 6 luni-2 ani de zile, poate chiar mai mult, dar altele nu pot fi tratate, ci doar inlocuite.
Desigur, cel mai bine este sa vii la noi la service - pentru a da o solutie buna si un pret corect este necesar sa vedem masina.
Pentru mai multe detalii, te rog sa suni la unul din numerele de telefon de mai sus (Serban).
|
|
|
09-11-10, 16:50
|
|
Stock
|
Salut!
Am și eu cāteva probleme (zgārieturi, rugină, īndoituri). Țin să precizez că mă interesează strict aspectul funcțional nu felul īn care arată, deci aș vrea o reparație locală, nu pentru toată componenta.
Mulțumesc.
|
|
|
09-11-10, 20:57
|
|
Stage 4
|
Salut
Putem executa lucrarea asa cum vrei. Se curata rugina, se aplica grund, chit, filler sau material texturat (dupa caz), anti-impact spray, si putina vopsea si ai scapat.
Te asteptam la noi la service pentru a gasi cea mai convenabila solutie, inclusiv ca pret.
Daca nu poti ajunge, lasa-ne un numar de telefon sau o adresa unde putem vedea masina si venim noi.
Last edited by mgsauto; 09-11-10 at 21:09.
Reason: completare
|
|
|
16-11-10, 10:36
|
|
Stage 4
|
up up up up
|
|
|
16-11-10, 14:03
|
|
Stage 1
|
Salut! Un pret pentru vopsire oglinzi Audi A4, in gri mat, asemanatoare celor de pe RS4, S5, etc ?
|
|
|
18-11-10, 15:13
|
|
Stage 4
|
Up!
Servicii valabile in continuare!
|
|
|
22-11-10, 17:44
|
|
Stage 4
|
up! up! up!
|
|
|
23-11-10, 00:42
|
|
Stage 2
Member of: [CHEVROLET] [Toyota]
|
Re: Service auto
Salutari! Am o Toyota Supra model 92, turbo, engine 7MGTE. Nu stiu daca va zice prea multe chestia asta dar ma intereseaza un service total!!!
Mai clar, masina este nemiscata de 1 an de zile, din lipsa de timp si prezenta, am fost mai tot timpul plecat.
Am nevoie de un loc unde sa dau masina ptr o constatare totala si ptr reparatie. Incerc si sper sa gasesc o echipa tanara, asa cum afirmati si voi ca sunteti, ptr a comunica mai usor si direct.
Neavand timp sa ma ocup personal de ea si sa o supraveghez mai atent, caut pe cineva sa se apuce de ea. In urma verificarii dvs doresc un deviz clar de manopera!
Doar manopera ptr ca piesele vor fi comandate de catre mine, conform sfaturilor voastre. Intentia mea este de a schimba urmatoarele:
-tot trenul de rulare... TOT! fata / spate.
-motor desfacut si reansamblat cu schimbarea tuturor garniturilor existente pe el.
-eventual un overhaul complet, pistoane, segmenti, etc.(asta ramane de vazut atunci, tinand cont ca motorul a mai fost facut odata, acum 2 ani )
-tinichigerie / vopsitorie completa si in amanunt!
-eventual daca aveti optiuni un body kit custom complet! Asta daca nu comand unul special ptr ea.
-schimbare interior complet! Incerc ceva custom
-sistem audio / video interior (il comand si pe asta)
....
E putin? Nu cred.
Va puteti angaja la o asemenea operatiune? Subliniez faptul ca nu ma grabesc cu lucrarea, deci nu v-as consuma prea mult din timpul altor lucrari. Esential este sa colectez toate piesele necesare si sa ne apucam de lucru. Parte din ele au inceput sa-mi soseasca sau sunt pe comanda. Am la dispozitie manuale de reparatii complete, coduri de piese...etc. Deci ajutor este si nu a-m pleca de la zero.
Astept un raspuns pe adresa de email sau chiar si aici.
Va multumesc.
|
23-11-10, 11:20
|
|
Stage 4
|
salut,
in principiu putem executa lucrarea ta, doar ca ar fi bine sa ne intalnim si sa discutam punctual. este bine sa vedem si masina. te asteptam la noi la service in str. soldat iancu grigore, nr 69, sector 3 (fost cartier 23 august) sau ma poti contacta la tel: 0765728808; 0721599399 sa stabilim detaliile.
|
|
|
24-11-10, 01:35
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [VW]
|
Inca o lucrare reusita la mgs auto executata ca la carte de Nills > Multumesc Serban .. te rog sa pui si pozele de la tine ... ale mele sunt facute cu telefonul
|
|
|
24-11-10, 20:02
|
|
Stage 3
Member of: [DAEWOO]
|
Acum, ca am permisiunea ta, o sa incarc si eu pozele cu Crazy Corsa.
Last edited by jay_mgs; 24-11-10 at 20:05.
|
|
|
25-11-10, 04:35
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by jay_mgs
Acum, ca am permisiunea ta, o sa incarc si eu pozele cu Crazy Corsa.
|
Marfa ... bune poze a facut "placintica"
|
|
|
25-11-10, 09:28
|
|
Stage 4
|
O placintzica "mica si rea"!!!
Spor la treaba si o asteptam pe sosele!
|
|
|
|
|