Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
14-01-11, 20:01
|
|
Stage 4
|
re: ServiceAuto:tinichigerie,mecanica,vopsitorie,tunin g,customizari,reparam daune totale
|
|
|
17-01-11, 09:37
|
|
Stock
|
re: ServiceAuto:tinichigerie,mecanica,vopsitorie,tunin g,customizari,reparam daune totale
M-am inselat, in realitate masina arata mult mai bine decat in poze.
Salut Cosmin, nu scap de tine nici aici!!!
Glumeam, urmareste topicul si cind este gata masina mea sa vii sa vezi cum a iesit sper sa te convinga sa o 'spoiesti' si tu pe a ta!
|
|
|
17-01-11, 23:20
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [Ghetto Cult]
|
Quote:
Originally Posted by 45jet
M-am inselat, in realitate masina arata mult mai bine decat in poze.
Salut Cosmin, nu scap de tine nici aici!!!
Glumeam, urmareste topicul si cind este gata masina mea sa vii sa vezi cum a iesit sper sa te convinga sa o 'spoiesti' si tu pe a ta!
|
La ce masca am ramas cand am vazut pozele.....tind sa cred ca ma vor avea de client!! Nu trebuie decat sa ne intelegem la partea financiara, ceea ce nu cred ca e deloc dificil!!
Bafta multa Razvane!!
|
|
|
18-01-11, 00:52
|
|
Stage 2
|
Pentru un opel Vectra A din 1995 o vopsire completa, tinichigerie ar fi doar rama la parbriz si cateva infundaturi mici pe capota, plafon si 2 usi, as dori pret si daca aveti cuptor
Ma intereseaza pret pentru vopsire exterior si pentru vopsire interior-exterior, daca o dezechipati... estimativ bineinteles, ca fara sa vedeti masina ......
|
|
|
18-01-11, 17:49
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by valyd11
Pentru un opel Vectra A din 1995 o vopsire completa, tinichigerie ar fi doar rama la parbriz si cateva infundaturi mici pe capota, plafon si 2 usi, as dori pret si daca aveti cuptor
Ma intereseaza pret pentru vopsire exterior si pentru vopsire interior-exterior, daca o dezechipati... estimativ bineinteles, ca fara sa vedeti masina ......
|
Ai PM!
|
|
|
23-01-11, 01:10
|
|
Stage 4
|
up!!!
|
|
|
23-01-11, 18:53
|
|
Stage 5
|
Cat ma costa indreptarea plafonului in acea zona ? (s-a aruncat ceva de sus)
up pm cu un pret doar manopera , si alt pret cu tot cu vopsire (negru lucios)
|
24-01-11, 17:58
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by B-61-KYS
La ce masca am ramas cand am vazut pozele.....tind sa cred ca ma vor avea de client!! Nu trebuie decat sa ne intelegem la partea financiara, ceea ce nu cred ca e deloc dificil!!
Bafta multa Razvane!!
|
Cand esti hotarat sa te apuci de vopsit, te asteptam pe la noi si stam de vorba. Sunt sigur ca ne vom intelege!
|
|
|
25-01-11, 19:00
|
|
Stage 4
|
Toyota Yaris - a tinut loc de aeroport ptr. gheata de pe bloc.
Indreptat usa
Indreptat si intarit capota
Inlocuit parbriz
|
|
|
27-01-11, 00:36
|
|
Stage 4
|
Dorim sa va reamintim ca firma noastra are contracte sau colaborare cu urmatoarele companii de asigurari:
Generali
Allianz-Tiriac
BCR Asigurari
Groupama
Ardaf
Astra
Asirom
Omniasig
ABC Asigurari
Nu ezitati sa ne contactati!!!
|
|
|
28-01-11, 10:18
|
|
Stage 3
|
Recomand ,servicii de calitate! PS am retusat cate ceva la un opel tigra si a iesit inpecabil.
|
|
|
28-01-11, 18:44
|
|
Stage 4
|
Toyota Yaris: Capota motor, montant parbriz, usa stg. spate, inlocuit parbriz.
|
|
|
28-01-11, 18:53
|
|
Stage 4
|
Bara fata Audi V8 - reparatie Ghetto Tuning; vopsitorie MGS auto - culoare custom
|
|
|
29-01-11, 23:00
|
|
Stage 4
|
Era azi in garaj si m-am gandit sa o prezint:
Mitsubishi Lancer 2006 - contact cu un copac =
lonjeron dr
contraaripa dr
trager + radiatoare
pompa servo + compresor ac + conducte
oala amortizor
parbriz
pinion distributie spart
supape indoite
tampoane motor rupte
capota, bara, faruri, armatura, etc, etc, etc
Declarata dauna totala de MIT Motors.
Deocamdata foto cu masina in lucru:
|
|
|
30-01-11, 22:36
|
|
Stage 4
|
Cat de curand foto cu e46le grey matt la finish!
|
|
|
|
|