Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
21-03-11, 00:20
|
|
Stage 4
|
re: ServiceAuto:tinichigerie,mecanica,vopsitorie,tunin g,customizari,reparam daune totale
Quote:
Originally Posted by B-61-KYS
Multumesc foarte mult lui Serban & co aka MGS Auto pentru munca si calitatea exceptionala pe care au depus-o in finalizarea proiectului K Y S . Masina a revenit in foarte bune conditii in mainile proprietarului.
Recomand!!!
ps. cateva poze cu lucrarea finalizata, promit ca revin cu altele de calitate superioara !!
bonus : un filmulet facut de cineva...ii multumesc
https://www.youtube.com/watch?v=PiKkMPlowek
|
Multumim Cosmin pentru aprecieri!
Ne bucuram ca ai ales sa iti facem noi masina si avem speranta ca ne-am ridicat la inaltimea asteptarilor.
Un proiect foarte frumos la care am lucrat cu placere!
Multe "succesuri"!
|
|
|
23-03-11, 01:19
|
|
Stage 4
|
re: ServiceAuto:tinichigerie,mecanica,vopsitorie,tunin g,customizari,reparam daune totale
Salut,
M'ar interesa un pret pentru o pregatire de colantare, adica chit grund etc sau vopsire daca ai un pret bun, deci un pret pentru pregatire si unul pentru vopsire completa in negru cu perla albastra, adica ma intereseaza ca vopseaua in lumina sa aiba ape albastre,merci, iti atasez niste poze sa iti faci idee
|
|
|
23-03-11, 01:23
|
|
Stage 4
|
Salut,
M'ar interesa un pret pentru o pregatire de colantare, masina iese de la tinichigerie, adica chit grund etc sau vopsire daca ai un pret bun, deci un pret pentru pregatire si unul pentru vopsire completa in negru cu perla albastra, adica ma intereseaza ca vopseaua in lumina sa aiba ape albastre,merci, iti atasez niste poze sa iti faci idee
|
|
|
23-03-11, 23:56
|
|
Stage 4
|
Pozele
|
|
|
28-03-11, 13:10
|
|
Stage 4
|
mmmbbb67 ai PM
|
|
|
29-03-11, 23:05
|
|
Stage 2
Member of: [CHEVROLET] [Toyota]
|
Salutari! Cu parere de rau vreau sa va spun baieti ca m-ati dezamagit. V-am asteptat sa-mi ridicati masina ptr a va ocupa de ea asa cum ne-am inteles, dar v-am asteptat degeaba. Sunt "baiatul" cu Supra! Nu stiu ce ar fi trebuit sa subliniez in discutia noastra, ca vad ca faptul ca nu ma intereseaza pretul nu a contat. Eu va urez succes in continuare, probabil ochii mei sau lucrarea solicitata nu v-au satisfacut. Numai bine si spor la treaba.
|
31-03-11, 01:20
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by elman
Salutari! Cu parere de rau vreau sa va spun baieti ca m-ati dezamagit. V-am asteptat sa-mi ridicati masina ptr a va ocupa de ea asa cum ne-am inteles, dar v-am asteptat degeaba. Sunt "baiatul" cu Supra! Nu stiu ce ar fi trebuit sa subliniez in discutia noastra, ca vad ca faptul ca nu ma intereseaza pretul nu a contat. Eu va urez succes in continuare, probabil ochii mei sau lucrarea solicitata nu v-au satisfacut. Numai bine si spor la treaba.
|
Salut elman,
Ai toate motivele sa fii dezamagit si sa ne acorzi un vot negativ. Circumstantele de atunci ne-au facut sa parem neseriosi, dar te asiguram ca a fost o lectie pentru noi, pe care am invatat-o si care suntem siguri ca nu se va repeta. Situatia s-a clarificat acum si putem spune ca avem o echipa priceputa si talentata, aspect care se vede in lucrarile realizate.
Respect!
MGS team
|
|
|
31-03-11, 15:51
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by mgsauto
Fiat Punto -vopsire totala - Nuanta de rosu este unica .. la fel si negru .
|
Mersi frumos a iesit super ok .
Pentru viitorii clienti recomand,un service serios care face munca de calitate .
|
|
|
31-03-11, 20:47
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Poetu
Mersi frumos a iesit super ok .
Pentru viitorii clienti recomand,un service serios care face munca de calitate .
|
Multumim pentru recomandari POE!
|
|
|
07-04-11, 16:08
|
|
Stage 4
|
A plecat de la noi multumita si skoda octavia care facuse dragoste cu tramvaiul
|
|
|
11-04-11, 12:37
|
|
Stage 3
|
Multumesc pentru "suportul tehnic" acordat! Toata treaba a iesit peste asteptarile mele. Mai revin pe capul vostru
|
|
|
11-04-11, 22:19
|
|
Stage 3
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by mihaibsk
Multumesc pentru "suportul tehnic" acordat! Toata treaba a iesit peste asteptarile mele. Mai revin pe capul vostru
|
Nice set of wheels, man!!! OUTRAGEOUS!!!!
|
|
|
11-04-11, 22:29
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [Ghetto Cult]
|
unchiu' BSK...tace si face!!!
|
|
|
12-04-11, 23:51
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by B-61-KYS
unchiu' BSK...tace si face!!!
|
VOTATI BSK ))))
|
|
|
|
|