Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
24-04-12, 00:12
|
|
Stage 3
Member of: [Suzuki]
|
Re: Service Auto: tinichigerie, mecanica, vopsitorie, tuning, reparam daune totale
Datorita celor de la MGS azi a mai coborat si Swift-ul meu cam 3-4 cm Multumesc MGS !
|
|
|
25-04-12, 00:26
|
|
Stage 3
Member of: [Suzuki]
|
Re: Service Auto: tinichigerie, mecanica, vopsitorie, tuning, reparam daune totale
Beneficiand de un buget mai generos si BSB-ul a mai coborat putin datorita unei reglabile montata de MGS! Multumim
Last edited by ionutz85zkh; 25-04-12 at 00:47.
|
|
|
26-04-12, 22:10
|
|
Stage 2
|
Salut un fiat doblo , cu asigurarea vinovatului de la asirom.Intrebarea ar fi cam cat timp ar lua o asemenea reparatie dupa ce vin piesele??Daca se poate face o reconstatare la voi la service , si sa imi dati masina inapoi sa merg cu ea.Singura problema este ca nu pot lasa masina in service, mai mult de o zi, din cauza asta vreau sa stiu daca se poate face cum am zis eu !Cei de la asirom mi-au scris pe foaia de constatare Aripa , spoila,proiector,far, masca far , pentru schimbat.
Last edited by Mariusr; 26-04-12 at 22:13.
|
|
|
27-04-12, 18:28
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Mariusr
Salut un fiat doblo , cu asigurarea vinovatului de la asirom.Intrebarea ar fi cam cat timp ar lua o asemenea reparatie dupa ce vin piesele??Daca se poate face o reconstatare la voi la service , si sa imi dati masina inapoi sa merg cu ea.Singura problema este ca nu pot lasa masina in service, mai mult de o zi, din cauza asta vreau sa stiu daca se poate face cum am zis eu !Cei de la asirom mi-au scris pe foaia de constatare Aripa , spoila,proiector,far, masca far , pentru schimbat.
|
Mariusr ai PM!
|
|
|
01-05-12, 20:46
|
|
Stage 5
|
Salut, spuneti-mi si mie, aveti dispozitiv de sablat ?
|
|
|
02-05-12, 11:51
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by crazyfornova
Salut, spuneti-mi si mie, aveti dispozitiv de sablat ?
|
Salut, nu avem dispozitiv de sablat!
|
|
|
02-05-12, 13:10
|
|
Stage 4
|
NOU!!!
MGS Auto va ofera PLATA PRIN CARD, iar posesorii de CARD AVANTAJ de la Credit Europe Bank au 12 rate la achizitionarea produselor si serviciilor noastre!
|
|
|
04-05-12, 19:23
|
|
Stage 2
|
info vopsire integrala
buna seara , o vopsire totala la un astra h 2005 , gri sobolan (moonlight grey parca) cat ar costa si timp de executie ?
|
|
|
07-05-12, 10:09
|
|
Stage 4
|
Re: info vopsire integrala
Quote:
Originally Posted by angel247
buna seara , o vopsire totala la un astra h 2005 , gri sobolan (moonlight grey parca) cat ar costa si timp de executie ?
|
angel - ai PM!
|
|
|
07-05-12, 14:07
|
|
Stage 4
|
OFERTA LUNII MAI
Un pachet complet care sa te ajute sa-ti pastrezi masina "sanatoasa", sa previi diverse defectiuni si sa-i faci o verificare completa.
Profita acum de oferta MGS AUTO: in perioada 7 mai – 7 iunie 2012, aveti 50% reducere la manopera pentru orice servicii de mecanica, cu achizitionarea consumabilelor si pieselor de la service.
In plus, ai 20% reducere la manopera in caz ca masina ta are nevoie de alte reparatii (tinichigerie sau vopsitorie).
Pentru mai multe detalii, trimte-ne un e-mail sau da-ne un telefon, iar coordonatele noastre le gasesti in pagina de contact a site-ului nostru www.mgsauto.ro.
• Oferta nu este valabila pentru plata prin Card Avantaj
|
|
|
08-05-12, 02:43
|
|
Stage 4
|
aveti timp pentru o chituire de capota si de bara fata, a fost facuta din fibra si trebui finisata pentru colantat, dar intreb ca sa stiu daca pot sa aduc rapid masina la voi, merci
|
|
|
15-05-12, 08:31
|
|
Stage 4
|
OFERTA LUNII MAI
Un pachet complet care sa te ajute sa-ti pastrezi masina "sanatoasa", sa previi diverse defectiuni si sa-i faci o verificare completa.
Profita acum de oferta MGS AUTO: in perioada 7 mai – 7 iunie 2012, aveti 50% reducere la manopera pentru orice servicii de mecanica, cu achizitionarea consumabilelor si pieselor de la service.
In plus, ai 20% reducere la manopera in caz ca masina ta are nevoie de alte reparatii (tinichigerie sau vopsitorie).
Pentru mai multe detalii, trimte-ne un e-mail sau da-ne un telefon, iar coordonatele noastre le gasesti in pagina de contact a site-ului nostru www.mgsauto.ro.
• Oferta nu este valabila pentru plata prin Card Avantaj
|
|
|
27-05-12, 13:03
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [Suzuki] [PARTICIPANT CURSE]
|
În trecut la MGS am dat la vopsit un eleron aftermarket pentru mașina mea , apoi l-am și montat. A ieșit impecabil.
în ultimele 2 săptămâni, am executat următoarele operațiuni la MGS:
-Schimbat galerie de evacuare (operațiune care a necesitat mutarea radiatorului 20mm mai în față, datorită formei noii galerii, care e custom made in UK)
-Schimbat suspensie cu una reglabilă
-Montat faruri aftermarket, cu lupă și instalat xenon
-Revizie care a cuprins : ulei motor, filtre, ulei cutie
În viitor la MGS urmează să repar pragul de pe partea pasagerului, schimb de bujii și mai vedem...
Nu am poze din timpul lucrărilor, în schimb am poze cu mașina după ce am plecat din service.
Eu unul sunt foarte mulțumit de serviciile lor, din toate punctele de vedere și îi recomand.
GO ON!
GO HARD OR GO HOME!
Last edited by Bong; 27-05-12 at 13:08.
|
|
|
04-06-12, 20:43
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT] [Old School Cars]
|
Am facut diverse lucrari la baieti, atat de mecanica cat si tinichigerie. Nu am poze sa pun ca nu mi-a dat prin cap sa fac. Vreau doar sa ii recomand pentru ca fac treaba de calitate.
|
|
|
12-06-12, 12:36
|
|
Stage 4
|
In weekendul trecut am participat la Bucharest Wheels Arena impreuna cu NFS CIL & Tires si cu For Your Car sub umbrela STANCE WORKS ROMANIA.
Mai jos cateva poze. Enjoy!
|
|
|
|
|