Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
05-02-13, 17:51
|
|
Stage 5
|
Re: Service Auto: tinichigerie, mecanica, vopsitorie, tuning, reparam daune totale
As vrea un pret aproximativ pentru o vopsire totala la un E34 touring cu usoare urme de rugina-culoare oxford-grun metallic!
|
|
|
05-02-13, 18:54
|
|
Stage 2
|
Re: Service Auto: tinichigerie, mecanica, vopsitorie, tuning, reparam daune totale
+1 pentru schimbat discuri franta spate + reparat toba
10x! bafta in continuare
|
|
|
06-02-13, 11:14
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by manole74
As vrea un pret aproximativ pentru o vopsire totala la un E34 touring cu usoare urme de rugina-culoare oxford-grun metallic!
|
Salut Manole
Ai PM!!!
|
|
|
13-02-13, 11:29
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
pret pt vopsire bara spate jetta 5 (alba) ?
|
|
|
20-02-13, 09:02
|
|
Stage 4
|
Salut DaNy>DmN - ai PM!
|
|
|
20-02-13, 15:27
|
|
Stage 4
|
PROFITATI DE CELE 2 PROMOTII PANA LA SFARSITUL LUNII FEBRUARIE!!!
PROMOTIE VOPSITORIE:
PROMO 1: La 2 piese vopsite, a 3-a piesa este la jumatate de pret
PROMO 2: La 3 piese vopsite, a 4-a piesa este GRATUITA
Conditiile promotiei:
*Plafonul este singura piesa care nu intra la pret redus sau gratuit
*Lucrarile de tinichigerie nu intra in pret
*Promotia NU este valabila pentru plata in rate prin Card Avantaj sau Bonus Card
PROMOTIE MECANICA pentru REVIZIA TIP I:
PROMO 1: de la 185 lei pentru DACIA /RENAULT (motorizare: 1,4 MPI; 1,6 MPI; 1,5 DCI)
- Filtru aer
- Filtru ulei
- Ulei motor 10W40
- Manopera
PROMO 2: FILTRU ULEI CADOU pentru orice alta marca auto, la achizitionarea consumabilelor de la noi.
*GRATUIT: verificare de rampa
*Promotia NU este valabila pentru plata in rate prin Card Avantaj sau Bonus Card
|
|
|
23-02-13, 22:29
|
|
Stock
|
Buna seara.
Imi puteti spune cat m-ar costa un vopsit integral pentru Hyundai Accent 2007 ? Doresc sa o vopsesc in culoarea Negru Mat. Se poate efectua asa ceva la dvs ?
Va multumesc.
|
|
|
25-02-13, 14:08
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by accent
Buna seara.
Imi puteti spune cat m-ar costa un vopsit integral pentru Hyundai Accent 2007 ? Doresc sa o vopsesc in culoarea Negru Mat. Se poate efectua asa ceva la dvs ?
Va multumesc.
|
Ai PM!!!
|
|
|
27-02-13, 21:06
|
|
Stock
|
salut un vopsit integral un bme e46 fara plafon , cateva lucrari mici de tinichigerie un pret va rog.multumesc
|
|
|
28-02-13, 13:37
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by makay_gmm
salut un vopsit integral un bme e46 fara plafon , cateva lucrari mici de tinichigerie un pret va rog.multumesc
|
Salut makay_gmm
Ai PM de la noi!
|
|
|
28-02-13, 15:53
|
|
Stage 4
|
O privire rapida in cabina de vopsit la RANGE ROVER!!!
|
|
|
04-03-13, 22:30
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Hyundai] [Opel] [DACIA] [RENAULT] [2 Roti]
|
Salut, cat costa de reconditionat 4 jante R17 7.5/9j. Culoare vreau sa fie ca in poza, am inteles ca ar exista in paleta de culori de la peugeot ceva asemanator...
|
|
|
05-03-13, 12:45
|
|
Stock
|
Mergeti la Autocar in Pipera. Echipa de vopsitorie e prea tare. Au experienta si traininguri.
Calitate foarte buna, in special la tinichigerie. Le iese nuanta perfecta.Am avut cazuri in care cand faceam la altii, in special service-uri recomandate de inspectorii de asigurari de la astra, unde aveam eu casco,imi iesea masina in 2-3 nuante diferite de argintiu. Si e foarte naspa.Autocarul foloseste vopsea scumpa si buna, plus ca au foarte bine pus lapunct sistemul de control al calitatii. Pacat ca sunt putin cam departe, dar dau si masina la schimb
|
|
|
05-03-13, 13:05
|
|
Stage 4
|
Salut PDV_1989
Ai PM!
|
|
|
05-03-13, 13:27
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by ghitaeu
Mergeti la Autocar in Pipera. Echipa de vopsitorie e prea tare. Au experienta si traininguri.
Calitate foarte buna, in special la tinichigerie. Le iese nuanta perfecta.Am avut cazuri in care cand faceam la altii, in special service-uri recomandate de inspectorii de asigurari de la astra, unde aveam eu casco,imi iesea masina in 2-3 nuante diferite de argintiu. Si e foarte naspa.Autocarul foloseste vopsea scumpa si buna, plus ca au foarte bine pus lapunct sistemul de control al calitatii. Pacat ca sunt putin cam departe, dar dau si masina la schimb
|
Cred ca suntem cu totii de acord ca aceasta platforma de forum, si anume Bursa serviciilor AUTO, este pentru a ne promova serviciile, iar acest thread este folosit pentru promovarea serviilor MGS AUTO. Intelegem nemultumirile si aprecierile tale legate de alte service-uri, dar observam ca MGSAUTO nu este unul dintre ele, nici la „asa da”, nici la „asa nu”. De aceea, nu credem ca aceasta reclama agresiva pe un thread care nu are legatura cu tine, cu noi sau cu vreo lucrare efectuata de noi, isi are locul aici.
Suntem deschisi, atat la critici, cat si la laude, si daca ai vreo nelamurire sau ai nevoie de un sfat, un pret, etc, iti stam la dispozitie. In caz contrar, te rugam sa nu faci reclama altor prestatori de servicii la noi pe thread.
Last edited by mgsauto; 05-03-13 at 13:30.
|
|
|
|
|