Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
03-06-10, 20:34
|
|
Stage 5
|
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
|
|
|
30-06-10, 21:17
|
|
Stage 5
|
Reconditionat jante MAM,au fost roluite,incarcate juliturile adanci cu sudura,rectificat,vopsite negru perlat + 3 straturi de lac.
|
|
|
06-07-10, 14:42
|
|
Stock
|
jantele MAM sunt ale mele si vreau sa spun ca au iesit impecabil, parca ar fi fost din fabrica. Numai aprecieri pozitive.
|
|
|
06-07-10, 20:05
|
|
Stage 3
|
IN POZE arata foarte bine TOTUL .....o sa il intreb pe baiatul din CLUBUL meu care a vopsit niste jante la tine daca e multumit ....cat despre acel CICALITOR ...cred ca e ceva de CONCURENTA ...poate a vopsit omu a 2 zi UNA si ...a scurs vopseaua ..nu se vede VULCANIZARE nu nimik.....!!!
salut SI SPER sa ne auzim CURAND !
|
|
|
07-07-10, 19:09
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by jm3now
jantele MAM sunt ale mele si vreau sa spun ca au iesit impecabil, parca ar fi fost din fabrica. Numai aprecieri pozitive.
|
Cand au fost vopsite jantele tale mai erau niste jante de moto la vopsit,iar proprietarul lor cand a vazut ce bine arata negrul ala perlat pe jante s-a tinut de baieti sa-i vopseasca si lui casca din vopseaua pentru jante.
Jantele moto se vopsesc pe loc,noi le demontam/montam la loc pe moto...in cateva ore pleci cu ele vopsite,uscate si montate ,se poate aplica si rim stripes fosforescente sau fotoluminiscente supralacuite.
Pentru fiecare casca vopsita se indeparteaza gratuit zgarieturile de pe viziera prin polishare.
Last edited by fastbiker; 07-07-10 at 19:13.
|
|
|
23-07-10, 18:21
|
|
Stage 5
|
Salut!Am vazut toate pozele facute la jantele reconditionate de voi si m-ar interesa sa vopsesc portocaliu,integral,un set de jante 17"(au cateva julituri nici pe buze).S-au exfoliat dupa iarna asta Atasez cateva poze sa va dati seama despre ce este vorba si astept un raspuns cu pretul si durata.Vreau sa stiu daca trebuie sa vin cu jantele fara cauciucuri sau va ocupati voi de tot,adica vin cu masina direct si le dati voi jos...In ce zona va pot gasi.multumesc si spor la treaba
|
24-07-10, 12:13
|
|
Stage 5
|
Pretul pentru lucrarea ta este de 500 ron ,cu toate materialele incluse in pret.
Durata de lucru este de 4-5 zile si iti putem face portocaliu simplu sau perlat in acelasi pret.
Trebuie sa imi aduci numai jantele fara anvelope,oferta cu demontat/montat este numai pentru motoare,avem stander moto.
tel.0766220909
Jante borbet cu buze julite rau si cu lipsa de material pe buze, reconditionate impecabil,jantele au fost prima data roluite,incarcate cu sudura zecile de julituri de pe buze,trase pe masina de rectificat,polishate impecabil buzele pana au ajuns la un aspect de oglinda iar restul a fost vopsit argintiu perlat.
|
|
|
02-08-10, 21:42
|
|
Stage 5
|
Reconditionat impecabil replici de audi a8 julite de borduri cu lipsa de material,corodate si strambe pe interior,incarcat cu sudura juliturile,roluite,trase pe masina de rectificat,aplicat grund anticoroziv,vopsea si lac.
SINGURUL ATELIER CARE RECONDITIONEAZA JANTE IN SUDURA ARGON LA ACELASI PRET CU CEI CARE LE IMBRACA IN CHIT
|
|
|
09-08-10, 12:43
|
|
Stage 5
|
salut
salut ...cat ma costa sa mi faci si mie jantele astea ca noi ? ...dar vreau culoarea originala a jantelor...griul ala ...si lacuite...
|
|
|
09-08-10, 17:03
|
|
Stage 5
|
Salut!Am vorbit mai devreme la telefon.Iti atasez pozele sa vezi despre ce este vorba si mentionez ca in locurile unde se vede ceva deschis la culoare,este luata vopseaua iar in unele locuri e luata pana la metal(au vrut sa-mi arate de ce au stat asa mult la sablat...zic ei ).Astept un raspuns sau un tel daca se poate.0765.171.778.Cu respect.
|
|
|
09-08-10, 19:08
|
|
Stage 5
|
Re: salut
Quote:
Originally Posted by *HAV*
salut ...cat ma costa sa mi faci si mie jantele astea ca noi ? ...dar vreau culoarea originala a jantelor...griul ala ...si lacuite...
|
600 ron
|
|
|
09-08-10, 19:28
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Salut..spune-mi cat si daca se poate face aceasta janta..(fara vopsit)
Si mai am una la fel...e stramba din butuc...au tras-o cei de la vulcanizare cat de cat dar tot o vad in oglinda ca fuleaza...ce zici ?
|
|
|
09-08-10, 22:30
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by matheo66c
Salut..spune-mi cat si daca se poate face aceasta janta..(fara vopsit)
Si mai am una la fel...e stramba din butuc...au tras-o cei de la vulcanizare cat de cat dar tot o vad in oglinda ca fuleaza...ce zici ?
|
Se poate face,incarcatul cu sudura este 20 ron cm liniar,de indreptat pot indrepta absolut impecabil orice janta,mai putin cele care au fost trase pe alte aparate..daca imi vine o janta oricat de stramba o fac,dar daca a fost pusa pe alt aparat de indreptat si nu a iesit bine nu mai pot garanta ca iese perfect.Sfat, nu mai trageti jantele la vulcanizari care fac treaba asta la rece,materialul sufera fisuri in structura si nici nu se trage perfect,fiecare aliaj are o temperatura OPTIMA la care se poate indrepta.
|
|
|
09-08-10, 22:44
|
|
Stage 5
|
salut
salut...gaurile de la jante ? ...sau zgarieturile foarte adanci ...cu ce le astupi ? ...
|
|
|
09-08-10, 23:29
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by fastbiker
Se poate face,incarcatul cu sudura este 20 ron cm liniar,de indreptat pot indrepta absolut impecabil orice janta,mai putin cele care au fost trase pe alte aparate..daca imi vine o janta oricat de stramba o fac,dar daca a fost pusa pe alt aparat de indreptat si nu a iesit bine nu mai pot garanta ca iese perfect.Sfat, nu mai trageti jantele la vulcanizari care fac treaba asta la rece,materialul sufera fisuri in structura si nici nu se trage perfect,fiecare aliaj are o temperatura OPTIMA la care se poate indrepta.
|
Salut din nou...precizez ca acea janta...a fost incalzita in locurile unde a fost trasa ...da-mi si mie un PM cu un nr de telefon...sa ne intalnim sa le vezi
Bafta si spor iti doresc
L.E...am notat numarul de pe prima pagina
|
|
|
|
|