Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
10-02-12, 18:54
|
|
 Stage 5
|
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
Reconditionat jante BMW ,incarcat lovituri si julituri in buzele jantelor cu sudura,rectificat,indreptat la rece,vopsit,lacuit.
|
|
|
14-02-12, 15:18
|
|
 Stage 5
|
Reconditionat jante BBS,sudat,indreptat la rece,rectificat buzele care erau lovite de borduri,polishat buzele pana au capatat un aspect de oglinda,vopsit miezurile auriu subaru impreza,aplicat 2 straturi de lac perlat cu xiralic auriu stelar.
|
|
|
17-02-12, 13:44
|
|
 Stage 5
|
S.C. ADY MAR COMPANY S.R.L. ofera servicii complete de reconditionat jante
-vopsit jante 1 sau mai multe culori,perlat,flip flop,supralacuite
-polishat aluminiul pana la aspect de oglinda
-sudura in mediu de argon jante sparte,fisurate
-rectificat buzele jantelor FARA CHIT prin incarcarea cu sudura si rectificate pe strung
-indreptat la rece pe masini profesionale sau roluite la cald indiferent cat de strambe sau lovite sunt jantele.
Singurul atelier din romania care ofera servicii complete la reconditionatul jantelor.
Vopsit si reconditionat jante FARA CHIT la acelasi pret cu cei care folosesc chit pe jante
NOU indreptat jante care sunt strambe din butuc sau din spite
NOU roluit perfect jante din tabla pe masina profesionala de roluit.
Jantele vopsite beneficiaza de o garantie de 2ani
Tel. 0766220909
Reconditionat jante BMW,indreptat si rectificat juliturile de pe fata jantei care erau lovite de bordura,aplicat grund anticoroziv,vopsit argintiu,aplicat 3 straturi de lac perlat de foarte buna calitate pana s-a obtinut textura de o finete perfecta.
|
|
|
23-02-12, 18:08
|
|
 Stage 4
Member of: [PEUGEOT]
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1328177933
De reconditionat buzele, sunt foarte usor julite si vopsite jantele intr-o singura culoare, mentionez ca sunt pe 17". Multumesc
23-02-12, 19:40
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by robby207
|
500 lei tot,reconditionat juliturile,aplicat grund,vopsit fata/spate,aplicat lac fata/spate.
|
|
|
23-02-12, 20:37
|
|
 Stage 4
Member of: [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by fastbiker
500 lei tot,reconditionat juliturile,aplicat grund,vopsit fata/spate,aplicat lac fata/spate.
|
Si inca o rugaminte, doar reconditionat juliturile ?
|
|
|
23-02-12, 23:43
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by robby207
Si inca o rugaminte, doar reconditionat juliturile ?
|
Imi pare rau dar nu putem face decat reconditionari totale si doar set de jante,avem multe lucrari luate si nu avem oameni disponibili pentru lucrari partiale la jante.
Multumim pentru intelegere o seara buna.
|
|
|
24-02-12, 23:38
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
se poate face ceva unde a sarit cromu?
si o alta problema ar fi ca s`au matuit, probabil le trebuie un polish, cam cat m`ar costa?
|
|
|
24-02-12, 23:50
|
|
 Stage 4
|
salut,
gentile de la dodge'ul negru poti sa le faci ca la cel portocaliu dar vreau in crom negru,daca se poate spune'mi o durata si un pret te rog, merci.
|
|
|
25-02-12, 00:46
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by wolverine
se poate face ceva unde a sarit cromu?
si o alta problema ar fi ca s`au matuit, probabil le trebuie un polish, cam cat m`ar costa?
|
Nu mai cromez jante deoarece sunt prea scumpe materialele,nu am cum sa polishez spitele acelea..stric o gramada de paduri.
Quote:
Originally Posted by mmmbbb67
salut,
gentile de la dodge'ul negru poti sa le faci ca la cel portocaliu dar vreau in crom negru,daca se poate spune'mi o durata si un pret te rog, merci.
|
Acelasi raspuns,nu mai aduc crom...daca vrei jante negre am ceva cu un luciu foarte puternic,un negru perlat extrem de lucios.
Last edited by fastbiker; 25-02-12 at 00:48.
|
|
|
25-02-12, 02:27
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by fastbiker
Nu mai cromez jante deoarece sunt prea scumpe materialele,nu am cum sa polishez spitele acelea..stric o gramada de paduri.
Acelasi raspuns,nu mai aduc crom...daca vrei jante negre am ceva cu un luciu foarte puternic,un negru perlat extrem de lucios.
|
E ok, cat costa si cat timp dureaza
|
|
|
27-02-12, 20:37
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mmmbbb67
E ok, cat costa si cat timp dureaza
|
Costa 500 lei si dureaza 4zile.
Reconditionat jante BMW ,indreptat la rece,rectificat juliturile de pe buza jantelor,vopsit argintiu OEM pentru jantele de bmw,aplicat 3 straturi de lac.
|
|
|
06-03-12, 21:23
|
|
 Stage 5
|
Reconditonat jante 20 inch BMW seria 7 individual,roluit la cald toate patru,indreptate la rece,sudat doua din ele deoarece erau fisurate de la gropi,rectificat juliturile de pe buzele jantelor,vopsit argintiu OEM,aplicat lac.
|
|
|
22-03-12, 17:46
|
|
Stock
|
Imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar nu recomand reconditionarea jantelor la fastbiker. Nu stiu ce s-a intamplat, dar desi am platit indreptarea, jantele nu au fost indreptate bine. Ca bonus, m-am ales si cu o janta crapata. Nu mai vorbesc de calitatea vopsirii. Per total, bataie de joc.
As fi inchis ochii la defectele de vopsire (acele puncte nu erau un capat de lume), dar sa platesc indreptarea jantelor si acestea sa fie tot strambe + sa imi crape una din jante si sa puna chit pentru a masca problema... asa ceva nu se face.
Last edited by w0lfy; 22-03-12 at 17:49.
|
|
|
22-03-12, 18:40
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by w0lfy
Imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar nu recomand reconditionarea jantelor la fastbiker. Nu stiu ce s-a intamplat, dar desi am platit indreptarea, jantele nu au fost indreptate bine. Ca bonus, m-am ales si cu o janta crapata. Nu mai vorbesc de calitatea vopsirii. Per total, bataie de joc.
As fi inchis ochii la defectele de vopsire (acele puncte nu erau un capat de lume), dar sa platesc indreptarea jantelor si acestea sa fie tot strambe + sa imi crape una din jante si sa puna chit pentru a masca problema... asa ceva nu se face.
|
Foarte tare teaparu inca este online.
Pe 15.03.2010:
Urmare a anuntului acestra am hotarat sa colaborez cu acest domn pentru vopsirea unor set-uri de jante. Totul bine si frumos in teorie. Adica jantele erau putin lovite la bordura ( 2 dintre ele) si erau zgariate etc. Fastbiker a primit jantele undeva marti si si-a asumat comanda la urmatorul mod:
- Reconditionare jante prin sudura si roluire
- Vopsite profesionla in sistem clasic
- termen de livrare - Luni - la 6 zile de la cda
- Cost - 500 ron /set
CE AM PRIMIT ? :
- Reconditionare cu KIT si nu prin sudura
- Termen de livrare - Marti - seara / FILMULETUL ESTE FACUT MIERCURI LA 4 PM - LA 24 DE ORE DE LA LIVRARE CAND AM INCERCAT SA MONTEJ CAUCIUCURILE LA VULCANIAZRE
- 2 jante strambe - fara roluire etc
- Vopsire in MARE BATAIE DE JOC - verificare link youtube legat de calitate
(o mentiune aici la el - doar fata e janta - restul gen interior etc nici macas smirghel nu a vazut ce sa mai jic de o sablare sau roluire etc)
https://www.youtube.com/watch?v=yZLnBY0YnyI
Conclizia:
-PERSONAL AM LUAT TEAPA DE LA ACEST OM CARE REFUZA SA RETURNEZE BANI CHIAR DACA VEDE ACEST FILM SUSTINAND CA VULCANIZATORUL E DE VINA SI CA TREBUIA SA MAI ASTEPT VRE-O X ZILE SA SE USUCE - DECI UNDE ESTE VOPSITORIA PROFESIONALA CU CUPTOR ? personal cred ca filmuletul este foarte REPREZENTATIV.
- AM DECIS SA SABLEZ JANTELE SI SA SUDEZ PERSONAL + FINISARE SI VOPSIRE - CEEEA CE TREBUIA SA FAC DE LA INCEPUT
PS. MESAJUL ARE ROL DE ATENTIONARE IMPOTRIVA TEPARILOR DIN ROMANIA !!!!
PROBLEMA CONTINUA - NU RAMANA ASA
|
|
|
|
|