Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
18-10-11, 21:31
|
|
Stage 2
|
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
sal cat m-ar costa si pe mine sa vopsesc si eu 4 jante albe pe 17"
|
|
|
19-10-11, 08:32
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by hellker
Salut.un pret pentru reconditionarea a 4 jante pe 18 bmw style 32?
jantele au fost sablate si doar lacuite cu lac pentru aluminiu..buzele nu au fost rectificate sau incarcate..au ceva defecte optice.Imi doresc o nuanta de gri carbon si foarte mult lac
Un pret te-as ruga si o durata de executie?multumesc.
|
costa 600 lei vopsit integral
nu merg polishate
Quote:
Originally Posted by kykyy
sal cat m-ar costa si pe mine sa vopsesc si eu 4 jante albe pe 17"
|
500 lei vopsit fata/spate
|
|
|
19-10-11, 21:43
|
|
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by stefanandrei000
Salut.Pt un set de jante brock b1 pe 17,au prindere 5x112,poti sa le faci alte gauri in 5x100?daca da cat costa si cat dureaza?
|
cat ma costa si daca se poate???
|
|
|
20-10-11, 18:19
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by stefanandrei000
cat ma costa si daca se poate???
|
Nu se poate,iti faci flanse de trecere si ai rezolvat problema.
|
|
|
21-10-11, 12:03
|
|
Stage 2
|
Salut, vreau sa reconditionez 4 jante pe 15 astfel:
1. Gaura de centrare marita la 73mm la toate 4.
2. Doua jante trebuie verificate daca sunt drepte, indreptate daca e nevoie si refinisate (au zgarieturi minore, primele doua poze)
3. Doua jante au fost indreptate si zgariate pe buze de cel care a facut operatiunea, trebuie refinisate (ultimele 4 poze)
4. Revopsite in aceeasi culoare.
Da-mi un pret si te sun sa stabilim unde si cand ti le aduc.
Mersi!
|
|
|
22-10-11, 08:52
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Valentin_N
Salut, vreau sa reconditionez 4 jante pe 15 astfel:
1. Gaura de centrare marita la 73mm la toate 4.
2. Doua jante trebuie verificate daca sunt drepte, indreptate daca e nevoie si refinisate (au zgarieturi minore, primele doua poze)
3. Doua jante au fost indreptate si zgariate pe buze de cel care a facut operatiunea, trebuie refinisate (ultimele 4 poze)
4. Revopsite in aceeasi culoare.
Da-mi un pret si te sun sa stabilim unde si cand ti le aduc.
Mersi!
|
150 lei majorat interiorul pentru 4 jante
40 lei/buc. indreptat
30 lei/buc. rectificat buze julita/lovita etc.
100 lei/buc. vopsit,lacuit orice culoare sau nuanta.
|
|
|
03-02-12, 09:58
|
|
Stage 5
|
S.C. ADY MAR COMPANY S.R.L. ofera servicii complete de reconditionat jante
-vopsit jante 1 sau mai multe culori,perlat,flip flop,supralacuite
-polishat aluminiul pana la aspect de oglinda
-sudura in mediu de argon jante sparte,fisurate
-rectificat buzele jantelor FARA CHIT prin incarcarea cu sudura si rectificate pe strung
-indreptat la rece pe masini profesionale sau roluite la cald indiferent cat de strambe sau lovite sunt jantele.
Singurul atelier din romania care ofera servicii complete la reconditionatul jantelor.
Vopsit si reconditionat jante FARA CHIT la acelasi pret cu cei care folosesc chit pe jante
NOU indreptat jante care sunt strambe din butuc sau din spite
NOU roluit perfect jante din tabla pe masina profesionala de roluit
|
|
|
04-02-12, 01:26
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by fastbiker
Alezari interior jante pe strung industrial,roluiri si indreptari,rectificari..absolut tot ce tine de jante putem realiza in atelierul nostru.
|
-ai lucrat in bataie de joc....buzele de jante gotti R17 sunt prost sudate si de indreptat nici nu mai zic.....sper sa ai ceva de zis in faza asta....luni pun poze cu lucrarea ta ca sa vezi ce ai facut...
|
04-02-12, 11:26
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by andreigame
-ai lucrat in bataie de joc....buzele de jante gotti R17 sunt prost sudate si de indreptat nici nu mai zic.....sper sa ai ceva de zis in faza asta....luni pun poze cu lucrarea ta ca sa vezi ce ai facut...
|
Ti-am spus de la inceput ca nu se pot indrepta perfect buzele acelea deoarece erau practic distruse,pentru indreptarea lor am angajat special un om sa le faca deoarece nu se pot prinde in nici o masina.
Ai spus ok sa le indrepte cat mai bine si cand a demontat miezurile erau fisurate in zeci de locuri cand tu ai spus ca are 3-4 fisuri a totalizat cativa metri de sudura..te-am sunat si ti-am zis care este situatia si ai zis bine.
Vina nu-mi apartine deloc deoarece erau practic gunoi de aruncat la fier vechi,asa cum sunt indreptate daca le pui pe masina e poti folosi..ca nu poti tu sa le polishezi asta este alta treaba si ti-am zis de la inceput ca in halul in care se prezinta merg doar vopsite.
Am poze care demonstreaza ca au fost indreptate si sudate si ti le-am predat demontate asa cum ai cerut sa le faci tu acasa
Last edited by fastbiker; 04-02-12 at 11:45.
|
|
|
04-02-12, 18:29
|
|
Stage 2
|
salut....am revenit pe la tine .am o mica/mare problema cu jantele de pe masina(nu sunt alea care le`am facut la tine,sunt alea originale de megane) au buza putin indoita cat ma duce sa le fac pe toate? astept un raspuns mc. asta e ce`a mai indoita restul sunt doar putin atinse.
|
|
|
05-02-12, 16:09
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by V!RuSu
salut....am revenit pe la tine .am o mica/mare problema cu jantele de pe masina(nu sunt alea care le`am facut la tine,sunt alea originale de megane) au buza putin indoita cat ma duce sa le fac pe toate? astept un raspuns mc. asta e ce`a mai indoita restul sunt doar putin atinse.
Attachment 2317531
Attachment 2317532
|
Nu te costa mult indreptatul lor,trebuie vazut la fata locului ca sa-ti spun un pret.
Problema este ca indoitura este pe fata jantei,este posibil sa crape vopseaua sau daca trebuie incalzita o sa se arda vopseaua in locul in care se indreapta.
|
|
|
05-02-12, 16:26
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [Opel] [Fiat]
|
salut de vopsit jantele din poze in rosu?si capacele de la oglinzi?
|
|
|
05-02-12, 16:45
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Preparatul
salut de vopsit jantele din poze in rosu?si capacele de la oglinzi?
|
Costa 550 lei
Am un rosu foarte frumos si extrem de rezistent,cu lac incorporat...se face sticla pe jante.
|
|
|
05-02-12, 16:50
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [Opel] [Fiat]
|
Quote:
Originally Posted by fastbiker
Costa 550 lei
Am un rosu foarte frumos si extrem de rezistent,cu lac incorporat...se face sticla pe jante.
|
este mult ms frumos.m-au costat 400 de lei cand le-am facut ultima oara cu lac ceramic si rectificat buza pe unde era zgariata.ms frumos
|
|
|
05-02-12, 17:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Preparatul
este mult ms frumos.m-au costat 400 de lei cand le-am facut ultima oara cu lac ceramic si rectificat buza pe unde era zgariata.ms frumos
|
Cu placere,pe mine numai costurile legate de materiale,curent,manopera platita la angajati ma duce la 400 lei
Baza de grund pe care se aplica vopseaua,grund+activator+diluant 150 lei pe litru,vopsea+diluant 250 lei pe litru ,diluant pentru spalatul pistolului dupa fiecare operatiune,curent pentru compresor,curent pentru cabina,lumina si caldura,prepararea cu smilgher inainte si dupa grunduire,lavete,costum de hartie antistatice,manusi,masca de vopsit 2 zile de munca platita manopera...daca stai sa aduni toate cheltuielile nu ramane mare lucru.
|
|
|
|
|