Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
22-03-12, 20:55
|
|
Stage 5
|
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
Quote:
Originally Posted by w0lfy
Imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar nu recomand reconditionarea jantelor la fastbiker. Nu stiu ce s-a intamplat, dar desi am platit indreptarea, jantele nu au fost indreptate bine. Ca bonus, m-am ales si cu o janta crapata. dar sa platesc indreptarea jantelor si acestea sa fie tot strambe + sa imi crape una din jante si sa puna chit pentru a masca problema... asa ceva nu se face.
|
Este imposibil sa se fisureze o janta in timpul indreptarii la mine,poate ai indreptat jantele in alta parte si ti-au fisurat-o acolo,daca o fisura unul din angajatii mei precis o si suda imediat,dar absolut niciodata nu s-a intamplat sa se fisureze o janta in timpul indreptarii in atelierul meu.Cat despre indreptare perfecta sau imperfecta sunt multe de spus,jantele trebuiesc indreptate acolo unde calca talonul anvelopei,mai sunt jante care bat axial din butuc,spite,etc. care nu se pot indrepta perfect,se indreapta in asa fel incat sa nu bata pe masina.Eu nu pot sta langa angajatii mei sa vad toate operatiunile efectuate,dar sa acopere o fisura cu chit atata timp cat aparatul de sudura functioneaza zilnic imi este imposibil sa cred,daca este asa de ce nu mi-ai dat un telefon sa imi arati si daca este cum spui sa remediem acea fisura???nu te costa absolut nimic.Oricine a fost nemultumit si a solicitat o revopsire,reindreptare,resudare aceste operatiuni s-au facut GRATUIT,userul Virusu care a postat cu o pagina in urma,nu a fost multumit de nuanta si intrepatrunderea culorilor,jante vopsite in 2 culori..nu a fost nici o problema,jantele au fost refacute si au iesit asa cum a cerut,fara sa plateasca un leu in plus,fara sa ne certam sau alte neplaceri,pana si lui prapaditu de gollum i-am spus la fel,jantele se refac cu gratis cu toate ca nu raspund de ce se intampla la vulcanizare.
Quote:
Originally Posted by gollum_
|
Mai gollum despre tine ce sa mai zic decat ca tu esti teparul,cumperi jante distruse,desperecheate,strambe ca naiba si le vinzi oamenilor drept jante impecabile.
Cu tine nici nu imi pun mintea,asta este nivelul tau intelectual si punct.
Ti-am zis ca jantele sunt vopsite in urma ca numai cateva ore si nu pot fi montate anvelope pe ele,tu ai zis ca stii tu un vulcanizator care le monteaza fara sa le atinga,dar pe tine te manca palma sa-i iei banii clientului pe ele.Acum te superi ca magarul pe sat pentru o vina care iti apartine in totalitate.Nici o vopsea din lume nu se usuca in 2 ore,poate doar in mintea ta.
Daca stiam ca faci jante pentru a le comercializa nici nu ma uitam la tine,imi este scarba de smecherasi din astia de genul tau.
|
|
|
22-03-12, 21:17
|
|
Stage 5
|
wolfy,daca tie ti se pare ca ai platit mai mult decat face uite cateva poze cum erau de julite buzele jantelor,cu grava lipsa de material in multe locuri,toate acele julituri au fost incarcate minutios cu sudura si pe urma toate 4 jante au fost puse pe masina de rectificat pana s-a obtinut o suprafata perfecta,daca tu imi arati unde se putea baga chit aici spune-mi si eu iti dau dreptate,se vad buzele clar rectificate la aluminiu curat,tot din poze vad buza din interiorul jantei polizataa cu ceva,acea polizare nu a fost facut in atelierul meu,acolo a umblat altcineva si daca a fost o fisura era acoperita de acea slefuire,tu mi-ai zis din ce imi aduc aminte ca ai dat cuiva jantele sa-ti indrepte si nu mai stiu ce sa le faca inainte sa le aduci la mine,vinovatul de fisura este acea persoana si nu eu,pentru ca au fost indreptate la bataie prin ciocan de persoana care ti le-a indreptat inainte sa ajunga la mine si iti arat in poze daca esti curios sa vezi ca am dreptate.In concluzie ai adus acuzatii gratuite si neadevarate.
Last edited by fastbiker; 22-03-12 at 21:28.
|
|
|
22-03-12, 23:33
|
|
Stock
|
Nu am comentat nimic referitor la calitatea reconditionarii buzelor jantelor, aici totul bine si ok pana acum. Despre vopsea, nu vreau sa mai vorbesc, stii bine ce a iesit si eu am fost de acord sa ramana asa, in schimb, la partea de indreptat, treaba a fost facuta in bataie de joc. Am stat astazi langa omul care mi-a indreptat (din nou) janta cu probleme si am vazut ca se poate face treaba buna daca exista interes.
Referitor la janta crapata, crapatura este exact unde erau urmele de prindere lasate de oamenii tai. Imi pare rau ca nu am facut poze, dar o sa fac maine cand se intoarce janta de la sudat.
Din ce am discutat in cele doua zile in care ne-am intalnit, am ramas cu impresia ca esti un om care pune pasiune in ceea ce face, dar se pare ca nu este suficient. Trebuie sa stai mai mult cu ochii pe oamenii tai (cred ca nu faci personal lucrarile de reconditionare), altfel apar tot felul de probleme.
|
|
|
23-03-12, 08:00
|
|
Stage 5
|
Urmele alea de care spui au fost facute de cel care ti-a indreptat janta inaintea mea,masina mea nu lasa nici cel mai mic semn pe janta in momentul indreptarii deoarece se prinde din prezoane iar partea care indreapta nu lasa urme pe jante,uite poza cu janta ta pe masina.
Ti-am spus si in postul precedent ca janta ta a fost indreptata prin bataie cu ciocanul,daia s-a si fisurat.Eu nu am nici un motiv sa bat cu ciocanul in jante deoarece am 2 masini de indreptat,un prin roluire la cald la jantele care sunt foarte strambe si nu crapa din cauza ca sunt incalzite in timpul roluirii,iar a doua cea din poza unde se fac mici ajustari de doar cativa mm si iar nu are cum sa crape deoarece distantele de impingere sunt extrem de mici.
Si cu toate ca stiu sigur ca nu a fost fisurata la mine,DE CE NU AI SUNAT SA ITI REPAR JANTA,nu te costa nici macar un leu sudatul si reindreptatul ei.
Last edited by fastbiker; 23-03-12 at 08:12.
|
|
|
23-03-12, 08:36
|
|
Stock
|
Eu inteleg ca vrei sa iesi bine din toata treaba asta, dar cred ca ar fi bine sa iti asumi responsabilitatea pentru lucrarile efectuate.
In parcare, cand mi-ai adus jantele si m-am uitat la ele, mi-ai spus cu gura ta ca urmele alea de pe interiorul jantei (urme care nu erau cand ti le-am dat) sunt de la cum au prins oamenii tai jantele, iar crapatura e chiar in unul din acele locuri. Acum de ce o dai la intors?
Una peste alta, cand s-a depistat crapatura respectiva, cei de la service mi-au spus (si am vazut si eu) ca pe exterior a fost mascata aiurea cu chit, chit care nu avea cum sa ramana acolo daca ar fi fost aplicat inainte de a ajunge jantele la tine, pentru ca inainte de vopsire, jantele au fost curatate, nu?
De ce nu te-am sunat sa imi faci reparatia gratis? Domnule, increderea se castiga greu si se pierde o singura data!
|
|
|
23-03-12, 08:56
|
|
Stage 5
|
Deja o dai in nesimtire daca treci pe minciuni..eu am poza care dovedeste ca am dreptate.NU AM ZIS NICI UN MOMENT CA URMELE DE PE INTERIOR SUNT FACUTE DE LA INDREPTATUL PE MASINA MEA,AM SPUS CA SUNT URME DE INDREPTAT DE BATUT SAU CE LE-AI FACUT INAINTEA MEA,cum naiba sa spun eu ca masina mea lasa urme la indreptat cand nu lasa nici o zgarietura cat de mica,oricine a indreptat jante la modelul asta de masina stie ca se indreapta jante gata vopsite si nu strica vopseaua in nici un fel.
Jantele nu se curata pe interior,se aplica vopsea peste,daca au avut o fisura acoperita cu chit,asa au ramas si dupa ce le-am vopsit eu.
Jantele tale au fost revopsite cel putin inca o data,au fost indreptate de mai multe ori,au fost ovalizate 2 din ele cand au ajuns la mine,au fost puse pe comparator dupa indreptare iar talonul jantei rula corespunzator.
Uita-te atent la poze,prima este pusa de tine cum le aveai inainte sa le dai prietenului tau la indreptat,a doua este cum au ajuns jantele la mine,am marcat cu sageti zeci de puncte in vopsea...eee punctele alea stii ce inseamna,ca janta a fost culcata cu fata pe beton si a fost luata din greu la bataie de ciocan pe interior si din caza asta s-a imprimat betonul pe vopsea,am avut zeci de astfel de jante in atelier si stiu de la ce provin urmele alea
Last edited by fastbiker; 23-03-12 at 09:12.
|
|
|
23-03-12, 09:02
|
|
Stage 5
|
Uite alta janta cu urme de puncte similare cu ce fel ai avut,la fel a venit indreptata la ciocan si a fost pusa cu fata pe beton.
Probabil poti prostii pe unul care nu se pricepe, dar eu am vazut zeci de mii de jante trecute prin atelier si stiu de la ce provine fiecare urma de pe janta
|
|
|
23-03-12, 09:18
|
|
Stock
|
Ce arati tu in poze e pe exteriorul jantei si nu are nici o legatura cu ceea ce reclam eu.
Ca sa intelegi despre ce e vorba, atasez o poza (nu este janta mea, doar vreau sa arat locatia si forma crapaturii).
|
|
|
23-03-12, 09:27
|
|
Stage 5
|
Pai si in pozitia in care este janta din poza pe care ai pus-o nu sta cu fata pe beton????Daca acum o indrepti la bataie prin ciocan,pe fata jantei se imprima betonul pe care sta,asa am spus si eu...asa a fost indreptata janta ta,cu fata in jos pe beton.
Iar in cazul in care candva de cineva a fost fisurata si incarcata cu chit acea fisura..MAI MULT CA SIGUR IN URMA INDREPTARII PE MASINA MEA ACEL CHIT S-A FISURAT.Dar daca ar fi vazut angajatii mei acea fisura te-as fi anuntat telefonic si janta ar fi fost sudata,cum au sudat zecile de julituri de pe buzele jantelor tale nu era un capat de lume daca mai dadeau cativa cm de sudura.
Tu probabil ai constata ca este fisurata in momentul in care ai pus anvelopa pe janta,ca altfel nu se vede..iar cel care a lucrat la jantele tale nu avea cum sa vada acea fisura
Last edited by fastbiker; 23-03-12 at 09:29.
|
|
|
25-03-12, 21:52
|
|
Stage 3
|
https://forum.4tuning.ro/671-firme-se...o/page-13.html
Un mare TZEPAR !!!
Feriti-va de el.
Urmariti postul cu nr 189 din link-ul postat mai sus.
Mi-a tras si mie tzeapa.
Ar trebui sa dea banii inapoi.
|
|
|
26-03-12, 08:51
|
|
Stage 3
|
"Prietene", daca trei persoane iti spun ca esti beat, te duci si te culci.
O tot dai intr-una cu "angajatii mei" sau "iti dau banii inapoi" sau "se reface lucrarea" sau "ofer garantia lucrarii"
Am citit cu atentie posturile colegilor pe care i-ai tzepuit si nu putem sa ma abtin.
Tu nici macar nu ai un atelier din cate imi dau seama, te intalnesti cu lumea prin parcari sa iti dea jantele (asa ai facut si cu amicul meu care a luat janta de la mine si ti-a adus-o la Bucuresti)
Cand ai auzit de refacut lucrarea, mi-ai zis ca nu se poate asa ceva, ca la janta mea ai lucrat in pierdere. E ceva normal daca platesti cine stie pe unde sa ti le faca.
Mi-ai luat bani si pe indreptat da nu ai facut nimic in privinta asta, orice aparat de indreptat lasa o mica urma...
Imi ziceai ca ai fost si ai luat vopseaua de la Seat. Pai aia este vopsea? O razuiai cu unghia de pe janta, de nuanta nu mai zic..... macar daca era un gri metalizat.... nu bleu. Foarte elocvent filmuletul colegului gollum_ , la fel se intampla si la mine. Parca am avut un dejavu
Urmariti si pozele cu janta mea la postul #189 din link-ul de mai jos.
https://forum.4tuning.ro/671-firme-se...o/page-13.html
Omul are doua anunturi in arii diferite pentru a atrage mai multi clienti pentru a-i tzepui.
Deja mi-am irosit prea mult timp cu el pe banii mei 190 ron, atata mi-a cerut pentru o lucrare de doi lei.
Feriti-va de acest TZEPAR...
Noi restul s-auzim de bine ca nu mai vedem nici un leu inapoi
Sa isi cumpere ce stiu eu de ei...
Pun punct aici.
Over.
|
|
|
26-03-12, 09:35
|
|
Stock
|
Eu te intreb un singur lucru: daca janta nu a fost crapata la tine, de ce nu au observat oamenii tai chitul umflat cand au curatat janta pentru a o pregati de vopsire?
|
|
|
26-03-12, 09:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by marius nmc
"Prietene",
Noi restul s-auzim de bine ca nu mai vedem nici un leu inapoi
Sa isi cumpere ce stiu eu de ei...
Pun punct aici.
Over.
|
"Pietene" esti idiot??
Vrei bani inapoi pentru ce?Ai dat o janta la sudat si indreptat,ti-am zis la telefon ca te costa 15 lei cm de sudura,ai spus ca ai 7 cm si in total au fost vreo 12cm asta inseamna 180 lei numai sudatul si rectificatul 40 lei de indreptat, a fost indreptata perfect acea janta..jura tu pe familia ta ca nu a fost perfect dreapta janta,total ai platit 190 lei cu mult sub pretul pietei pentru astfel de lucrari.
Vrei lucrari gratis incearca in alta parte,materialele costa bani multi,la fel si salariile,si investitia in utilaje.
Am spus si cu alte ocazii,sunt satul de smecherasi care incearca sa te minta in fata si sa incerce sa traga si ei cateva zeci de lei.
Ai primit mai mult decat ai platit.
|
|
|
26-03-12, 09:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by w0lfy
Eu te intreb un singur lucru: daca janta nu a fost crapata la tine, de ce nu au observat oamenii tai chitul umflat cand au curatat janta pentru a o pregati de vopsire?
|
Poate trece neobservata o atfel de fisura,multe operatiuni sunt facute mecanizat,nu sta nimeni sa analizeze toate jantele cm cu cm.
|
|
|
27-03-12, 15:42
|
|
Stock
|
Salut. Pentru jantele din poza, cat m-ar costa si pe mine indreptarea si foarte probabil completarea buzelor acolo unde este cazul? pot sa vin astazi cu ele la tine? am incercat sa te contactez telefonic dar nu merge.
|
|
|
|
|