Urmare a anuntului acestra am hotarat sa colaborez cu acest domn pentru vopsirea unor set-uri de jante. Totul bine si frumos in teorie. Adica jantele erau putin lovite la bordura ( 2 dintre ele) si erau zgariate etc. Fastbiker a primit jantele undeva marti si si-a asumat comanda la urmatorul mod:
- Reconditionare jante prin sudura si roluire
- Vopsite profesionla in sistem clasic
- termen de livrare - Luni - la 6 zile de la cda
- Cost - 500 ron /set
CE AM PRIMIT ? :
- Reconditionare cu KIT si nu prin sudura
- Termen de livrare - Marti - seara / FILMULETUL ESTE FACUT MIERCURI LA 4 PM - LA 24 DE ORE DE LA LIVRARE CAND AM INCERCAT SA MONTEJ CAUCIUCURILE LA VULCANIAZRE
- 2 jante strambe - fara roluire etc
- Vopsire in MARE BATAIE DE JOC - verificare link youtube legat de calitate
(o mentiune aici la el - doar fata e janta - restul gen interior etc nici macas smirghel nu a vazut ce sa mai jic de o sablare sau roluire etc)
https://www.youtube.com/watch?v=yZLnBY0YnyI
Conclizia:
-PERSONAL AM LUAT TEAPA DE LA ACEST OM CARE REFUZA SA RETURNEZE BANI CHIAR DACA VEDE ACEST FILM SUSTINAND CA VULCANIZATORUL E DE VINA SI CA TREBUIA SA MAI ASTEPT VRE-O X ZILE SA SE USUCE - DECI UNDE ESTE VOPSITORIA PROFESIONALA CU CUPTOR ? personal cred ca filmuletul este foarte REPREZENTATIV.
- AM DECIS SA SABLEZ JANTELE SI SA SUDEZ PERSONAL + FINISARE SI VOPSIRE - CEEEA CE TREBUIA SA FAC DE LA INCEPUT
PS. MESAJUL ARE ROL DE ATENTIONARE IMPOTRIVA TEPARILOR DIN ROMANIA !!!!
PROBLEMA CONTINUA - NU RAMANA ASA