eee....lasa k trage bine rau "Vectrulina" ta.......nu crek am probleme la alimentare...da ala-i consumu '....ce vrei mah ea a fost facuta sa nu consume d'aia are si 75CP si e Diesel!!!
opa...a inceput palton sa aline BON`u...(mashina)....se da pe langa ea...ii face avansuri`....vb lu` BON`u(shoferu`...)...nu se compara benzina cu diesel...vrei consum mic..ia`ti diesel...vrei adrenalina ia`ti benzina....dar ...sunt totushi si nishte exceptii de diesel`ari kre rup asfaltu`
don, iti zic aici, ca nu mai poluam ala cu intalnirea. marfa Vr6. sincer, nu e compara cu vectra....
i-am dat lui bishop id tau de mess, ca ma intreba ca vroia sa vb cu tine... succes si daca need help, nu ezita sa ceri
__________________ Objects in the mirror tend to disappear
It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
bogdane......yo asha am auzit si am citit pe neshte forum`uri....let`u una la mana e si mai puternic k v6`le...si mai ushor de tunat ..ai zis bine...la fiabilitate....nu ma bag...sa zik Bon`u sau Skma k ei probabil k shtiu...!!...dar nu e intotdeauna vorba de CP...yo la asta ma refeream ...dak are 170 asta nu inseamna k e si mai bun....la 170 CP poate il face SFI`u de 150 CP k poate o fi mai fiabil si mai in toti caii...si mai ushor...si cine shtie ce alte chestii mai intra in discutie...(parerea mea)
mie imi place masina asta pt ca e cu burta pe asfalt si ca suna puternic asha cand zici vento VR6 nu mai zic de motor cu filtrul ala smecher....
eu mai am de invatat pana sa discut de fiabilitate si alte alea ....nahhh....daca nu prea ma pricep
abia astept sa ii facem poze....