Quote:
Originally Posted by mariusika_jak
proasta alegere dc?unde ati fost voii aia k nu vam vazut,ati stat in fata la televizor si ati asteptat sa mergem noi si pentru voi sau cum?din gura toata lumea vine dar cand trebuie sa vina ,nu mai vin.asa k RESPECT PENTRU CINE A FOST AKOLO
|
Proasta alegere pentru ca din cate stiu eu...cei de pe oasului nu apartin companiei OMV! Ei sunt "vechea" garda din Petrom, adica nu sunt cumparati de OMV! Precum OMV de pe Calea baciului si (sper sa nu gresesc) din cartierul Manastur, de langa Minerva. Si sincer zi-mi si fara injuraturi si prostii...pentru ce sa vin ? sa stau la coada la o benzinarie sa o blocam? Nu asa ii solutia!!! O solutie ar fi un protest printr-un sindicat! Asta ar fi o solutie foarte buna(dupa cum spune multa lume)
Quote:
Originally Posted by Bik3rBoy
Corect ! Multi se baga in seama sa dea indicatii si stau ca lasii acasa ! Ar putea sa se abtina si sa ii lasa pe cei care intr'adevar fac ceva sa discute.
|
Ma Adi draga, eu am zis doar
parerea nu m-am afirmat ca si altii ca vin, ca fac, ca dreg si stau acasa. Crede-ma ca stiu din surse sigure ca treaba asta NU SE VA REZOLVA cu una cu doua. Asa ca nu mai baga de vina si avioane ca nu am chef sa ma mai cert cu nime din nimicuri. Cand ma voi afirma ca voi veni si eu la protest si lipsesc atunci sa imi comentezi! Oricum pe mine nu ma afecteaza crestea combustibilului. O zi buna sa aveti in continuare si weekend placut!