Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 19-01-11, 09:08   #286
zozopark

Stage 2

Default Re: Boicot Benzinărie

Quote:
Originally Posted by mariusika_jak View Post
da da in data de 21 ianuarie la ora 17,dca nici akuma nu o sa vina mai multa lume eu unu nu mai particip,data trecuta am fost foarte putini.sper k va veti trezi la realitate si o sa fim in numar cat mai mare prezenti sa putem face ce neam propus.

Observatia e reala....daca suntem 5 sau 10 e ''un floc in fata p...'', daca am fi macar 50 cum zicea cineva mai devreme ar fi altceva.
zozopark is offline  
Old 19-01-11, 09:33   #287
podaraurell

Stock

intalnirea are loc la ora 17 iar plecarea la 18 cum a fost si data trecuta ? sa stie si cei care ies de la job la 17 ca pot ajunge pana la 18 si ne gasesc acolo
podaraurell is offline  
Old 19-01-11, 14:24   #288
ALeXF12

Stage 4

ALeXF12's Avatar

Member of:
[AUDI]

un loc bun daca e sa fie boicotat petromul e cel de pe strada oasului (cum mergi de la gara spre real pe dreapta). acolo alimenteaza foarte multe autocare si sunt 7 pompe sau cel din baciu. blocat unu din astea doua cateva ore si e perfect. la astea doua mai ales la cel din baciu zic ca ar avea cel mai mare efect.
ALeXF12 is offline  
Old 19-01-11, 22:59   #289
mrlonca

Stage 5

cel din sens din marasti ar fi ceva sau petrom de pe aurel vlaicu !
mrlonca is offline  
Old 20-01-11, 02:13   #290
many-CST

Stage 4

many-CST's Avatar

daca ne adunam un numar mare de masini putem face o chestie de genu o trupa merge la omv si una la petrom pe aurel vlaicu! lumea care vede in OMV ca ii multa lume incearca pe aurel vlaicu si cand vede ca si acolo ii plin nu are ce face si sta la coada!!!!
Old 20-01-11, 18:29   #291
SpargeMonopolul

Stage 1

O actiune locala, nu are prea mari sanse de reusita,
blocarea TUTUROR benzinariilor nu este fezabil, unii dintre noi chiar au nevoie de masina zilnic!, oricum nu poti sa le blochezi pe toate,este nevoie de organizare!

CE VREM ?

vrem benzina la 3.8 RON/litru[/COLOR]

CUM VOM OBTINE ASTA ?

[COLOR="Red"]NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM/OMV/PETROMv

NU INTRA INTR-O BENZINARIE PETROM,OMV, PETROMv PANA CAND PRETUL NU VA FI 3.8 RON LA POMPA!

Afisati pe geamul masinii :

Vreau Benzina/Motorina la 3.8!

EU NU ALIMENTEZ DE LA PETROM,OMV, PETROMv!

NU 4.9

NU 4.4

NU 4.1

NU 3.99

CAT TIMP VOM ACTIONA ?
NU Vom mai calca intr-o statie PETROM/OMV pana ce acest pret nu va fi afisat la pompe!

Singura masura pe care o recomand este BOICOTAREA BENZINARIILOR PETROM,OMV, PETROMv., pur si simplu alimentati doar la Agip, Lukoil, Rompetrol si foarte important: rugati toti prietenii sa va sustina, si sa transmita mesajul mai departe!

De ce 3.8 ? pentru ca OMV- PETROM poate sa vanda conbustibil la 3RON/l avand profit, dar probabil restul benzinariilor nu ar face fata si ne-ar lasa intr-o situatie de monopol absolut, si atunci orice prostest ar fi inutil!

Oricare alta masura va pune presiune asupra populatiei care sigur nu va aprecia un blocaj un trafic, un circ mediatic cu monede la pompa, plata cu cardul pentru conbustibil de 1,2 RON sa spunem ca ar pastra atentia treaza asupra evenimentului dar presa sigur va da accente de circ televizand doar aspectele “burlesti” ale protestului.

Este FOARTE IMPORTANT SA AVEM SUPORTUL TOTAL AL TUTUROR ROMANILOR SOFERI SAU NU!, deci fara blocaje de trafic!, fara manifestatii distrugatoare!

Foarte important :

- distribuiti acest link catre toata lista de cunoscuti pe messenger, gtalk, popularizati legatura pe Facebook!

- adaugati acest blog in blogroll

- nu uitati de prietenii care nu au internet, fiecare persoana informata despre aceasta campanie care va contribui si raspandi la randul ei este deosebit de importanta !
SpargeMonopolul is offline  
Old 20-01-11, 18:48   #292
donz

Stage 5

donz's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by SpargeMonopolul View Post
O actiune locala, nu are prea mari sanse de reusita,
blocarea TUTUROR benzinariilor nu este fezabil, unii dintre noi chiar au nevoie de masina zilnic!, oricum nu poti sa le blochezi pe toate,este nevoie de organizare!

CE VREM ?

vrem benzina la 3.8 RON/litru[/COLOR]

CUM VOM OBTINE ASTA ?

[COLOR="Red"]NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM/OMV/PETROMv

NU INTRA INTR-O BENZINARIE PETROM,OMV, PETROMv PANA CAND PRETUL NU VA FI 3.8 RON LA POMPA!

Afisati pe geamul masinii :

Vreau Benzina/Motorina la 3.8!

EU NU ALIMENTEZ DE LA PETROM,OMV, PETROMv!

NU 4.9

NU 4.4

NU 4.1

NU 3.99

CAT TIMP VOM ACTIONA ?
NU Vom mai calca intr-o statie PETROM/OMV pana ce acest pret nu va fi afisat la pompe!

Singura masura pe care o recomand este BOICOTAREA BENZINARIILOR PETROM,OMV, PETROMv., pur si simplu alimentati doar la Agip, Lukoil, Rompetrol si foarte important: rugati toti prietenii sa va sustina, si sa transmita mesajul mai departe!

De ce 3.8 ? pentru ca OMV- PETROM poate sa vanda conbustibil la 3RON/l avand profit, dar probabil restul benzinariilor nu ar face fata si ne-ar lasa intr-o situatie de monopol absolut, si atunci orice prostest ar fi inutil!

Oricare alta masura va pune presiune asupra populatiei care sigur nu va aprecia un blocaj un trafic, un circ mediatic cu monede la pompa, plata cu cardul pentru conbustibil de 1,2 RON sa spunem ca ar pastra atentia treaza asupra evenimentului dar presa sigur va da accente de circ televizand doar aspectele “burlesti” ale protestului.

Este FOARTE IMPORTANT SA AVEM SUPORTUL TOTAL AL TUTUROR ROMANILOR SOFERI SAU NU!, deci fara blocaje de trafic!, fara manifestatii distrugatoare!

Foarte important :

- distribuiti acest link catre toata lista de cunoscuti pe messenger, gtalk, popularizati legatura pe Facebook!

- adaugati acest blog in blogroll

- nu uitati de prietenii care nu au internet, fiecare persoana informata despre aceasta campanie care va contribui si raspandi la randul ei este deosebit de importanta !

asta nu se va intampla poate niciodata e prea mare caderea care o vrei , oricum daca ajunge la 4ron io ma pun in fata primariei la un pahar de benzina
donz is offline  
Old 21-01-11, 11:34   #293
LeviGRT

Stage 2

LeviGRT's Avatar

deci azi la ora 17 la Iulius mall??
LeviGRT is offline  
Old 21-01-11, 11:50   #294
mariusika_jak

Stage 2

da da azi la 17 ,avem promisiuni k vom vi in jur de 40 de masini sa speram k vin toti care au zis sau siau batut gura degeaba sa se afirme))))
mariusika_jak is offline  
Old 21-01-11, 12:02   #295
LeviGRT

Stage 2

LeviGRT's Avatar

sa speram ca vom fi in numar cat mai mare...eu cel putin voi fi prezent
LeviGRT is offline  
Old 21-01-11, 14:53   #296
Tudy46

Stage 3

Tudy46's Avatar

Prezent si eu! ma duc imediat sa schimb 30 de lei in monezi de 1 BAN
Tudy46 is offline  
Old 22-01-11, 00:15   #297
mariusika_jak

Stage 2

mau dezamagit bagatori aia de seama care spuneau k vin si nau mai aparut,din pacate am fost cam putinei dar am facut atmosfera))))si vom face si sapt viitoare inca odaata
mariusika_jak is offline  
Old 22-01-11, 00:50   #298
mrlonca

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Tudy46 View Post
Prezent si eu! ma duc imediat sa schimb 30 de lei in monezi de 1 BAN
ii bun mi-a placut ca ti-ai spalat masina vre-o 20 de minute daca bine zic dar cred ca tu ai fost
mrlonca is offline  
Old 22-01-11, 00:56   #299
mrlonca

Stage 5

ma eu stiti ce nu inteleg de ce nu se aduna lume ca de fapt pt noi luptam nu pt altii si nu inteleg de ce in fiecare joi se aduna lume pt o cauza inutila ca sa zicem asa(pasiune tata dar si asta face parte din pasiune)care-i faza de fapt noua ne trebuie combustibuli ieftini dar ne adunam 10-15 masini,pai 10-15 masini lupta pt orasul asta? romanniiaaa trezesteeete daca intradevar vrei ceva de la tara asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mrlonca is offline  
Old 22-01-11, 01:28   #300
donz

Stage 5

donz's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by mrlonca View Post
ma eu stiti ce nu inteleg de ce nu se aduna lume ca de fapt pt noi luptam nu pt altii si nu inteleg de ce in fiecare joi se aduna lume pt o cauza inutila ca sa zicem asa(pasiune tata dar si asta face parte din pasiune)care-i faza de fapt noua ne trebuie combustibuli ieftini dar ne adunam 10-15 masini,pai 10-15 masini lupta pt orasul asta? romanniiaaa trezesteeete daca intradevar vrei ceva de la tara asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pe undeva ai dreptate , pe de alta parte nu, lumea se intalneste joi pt ca vrea fiecare sa afle ce e nou care ce o mai facut care cu care se masoara si deastea , majoritatea la inceput au fost de acord cu boicotarea , parea ceva promitator dar cand vezi ca de la 5.07 sau dus la 5.11 si acum la 5.14 lumea a constientizat faptul ca boicotul nu ajuta si sau lasat pagubasi.

trist dar adevarat, succes pe mai departe
donz is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -